co powinnam zrobic??
Moderator: modTeam
- beatkaktbg
- Zaglądający
Jechałam <aniolek2> na rowerze , przedemną na swoim jechało moje dziecko 9 lat. Poprosiłam je by się pilnowało. A ono raptownie przychamowało i staneło, mój rower całym pedem jechał na dziecka tył. Aby uniknać zderzenia zaczełam hamować i próbowałam ominąć rower dzieclka hamowałam calej siły nogami.W ostateczności uderzyłam z całej siły o tylnie koło roweru najmniejszym palcem u nogi i go porządnie ubiłam bo miałam na nogach klapki. Problem mój polega na tym że od 3 tygodni jak tylko pochodze z zakupami ( bez balastu mogę spacerować) palec puchnie, boli i czerwienieje. Nie jest złamany bo mogę nim poruszać. Czy to minie samo
a może powinnam iść na prześwietlenie?? ale jakoś wstyd po tak długim czasie...
Pozdrawiam serdecznie 
- ksiezycowka
- Weteran
No nie ..... ma lat 32 z tego co widzę , i co z tego ? tez nie chodze z byle paluchem do lekaza , a i innymi rzeczmi też, bo lecze sie w wiekszosci sam ! wiec ją rozumiem , ale jak zaniedbała sprawde to teraz juz czas do lekarza sie udać , nie ma wyjscia ,
na rowerze sie w klapkach nie jezdzi , gdybyś miała adidasy , nie było by tego <aniolek2> <aniolek2>
na rowerze sie w klapkach nie jezdzi , gdybyś miała adidasy , nie było by tego <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
gdyby zaba miala skrzydla, to by sobie dupy nie obijała....
nie ma co gdybac.
Skoro dziewczyna ma problem z palcem i radzi sie nas na forum a wstydzi sie isc do lekarza, to tego nie rozumiem.
jesli Ty leczysz sie sam i nie radzisz sie nas, to ok. Nie ma sprawy.
nie ma co gdybac.
Skoro dziewczyna ma problem z palcem i radzi sie nas na forum a wstydzi sie isc do lekarza, to tego nie rozumiem.
jesli Ty leczysz sie sam i nie radzisz sie nas, to ok. Nie ma sprawy.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you