bielizna
Moderator: modTeam
bielizna
jak lubicie bielizne figi stringi czy bokserki?? spotrowa czy moze jakas sexy?? jaki kolor?? czy ubieracie cos specjalnie dla swojego faceta chociaz same za tym nie przepadacie??
you touch me
in special places...
in special places...
ja lubie biala bielizne , ostatnio podobaja mi sie różowe i niebieskie , lubie takie zwyczajne z mała ozdóbka, koronka ale skromne tekie sie najlepiej na ciele prezentuja..
[ Dodano: 2005-08-23, 13:12 ]
ja uwielbiam stringi sa super wygodne , lubie tez takie pół stringi.w ogóle lubie je ze względów estetycznych bo nie odznaczja sie przy jasnych spodniach czy obcisłych...
[ Dodano: 2005-08-23, 13:12 ]
ja uwielbiam stringi sa super wygodne , lubie tez takie pół stringi.w ogóle lubie je ze względów estetycznych bo nie odznaczja sie przy jasnych spodniach czy obcisłych...
you touch me
in special places...
in special places...
Najbardziej lubie stringi, wydaja mi sie najwygodniejsze i praktyczne. Ostatnio zastanawiam sie nad jakimis koronkowymi bokserkami... A kolory przerozne od bieli po czerwien. Ostatnio poluje na jakis ladniutki blekitny komplet ale jakos nie moge trafic. Lubie koronkowe staniki takie leciutko przeswitujace - zwlaszcza podczas malego "sam na sam" :diabel2: Nie zakladam czegos co mi sie nie podoba tylko dla faceta.
Najwiecej mam kompletow czarnych i bialych - bo takie mam pasy do ponczoch i ponczoszki, ale jak bedzie przyplyw gotowki to pomysli sie o innych kolorkach
Najwiecej mam kompletow czarnych i bialych - bo takie mam pasy do ponczoch i ponczoszki, ale jak bedzie przyplyw gotowki to pomysli sie o innych kolorkach
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Mia pisze:tylko czemu ladna bielizna jest taka droga
e tam, trzeba dobrze szukac .
Ja kupuje zawsze dol i gore osobno, bo jakbym miala trafic na komplet ktory jest dobry i na dole i na gorze to bylby cud(a jak sie na taki trafi to cena jest i tak zazwyczaj za duza na moja kieszen). Zazwyczaj robia tak,ze im wieksza gora tym wiekszy dol. A ja chce dosc duza gore i w miare sredni dol .
Kupuje osobno i jakos sobie radze .
Hmm ja zwykle kupuje tak ze wybieram te wzory ktore nie sa razem w kompletach, tylko mozna kupic wlasnie osobno zeby wlasnie moc jak najlepiej dobrac rozmiary A czasem jak mam mniej pieniedzy kupuje najpierw biustonosz a pozniej wracam bo stringi do kompletu:)
Yasmine to widze ze podobnie mamy ;-) u mnie tez jest duza gora maly dol
Yasmine to widze ze podobnie mamy ;-) u mnie tez jest duza gora maly dol
O widzicie, a ja myslałam, że jestem sama Też mam ten problem z górą i dołem. W te wakacje próbowałam znaleźć sobie strój kapielowy, ale zwykle jeśli stanik był dobry to majteczki niestety za duze... No i nie mam stroju...
Co do bielizny, to nie przepadam za stringami, chociaż czasami je noszę, bo ładniej wyglądają. I muszą być "niskie" tzn. takie biodrówki Ja też zawsze kupuje górę i dół oddzielnie. Staniki muszą byc miękkie, nieusztywniane. Nienawidzę takich. A kolory najróżniejsze. Ostatnio czarna bielizna mi sie podoba. I lubię takie błyszczące elementy - jakieś łańcuszki itp.
Co do bielizny, to nie przepadam za stringami, chociaż czasami je noszę, bo ładniej wyglądają. I muszą być "niskie" tzn. takie biodrówki Ja też zawsze kupuje górę i dół oddzielnie. Staniki muszą byc miękkie, nieusztywniane. Nienawidzę takich. A kolory najróżniejsze. Ostatnio czarna bielizna mi sie podoba. I lubię takie błyszczące elementy - jakieś łańcuszki itp.
Madziunia pisze:Też mam ten problem z górą i dołem. W te wakacje próbowałam znaleźć sobie strój kapielowy, ale zwykle jeśli stanik był dobry to majteczki niestety za duze... No i nie mam stroju...
Ja to samo. No i wyszlo na to, ze mam gore i dol osobno. Gora srebrna a dol czarny, ale pasuje, mi sie podoba
Ja jak gdzies wychodze to zawsze zakaładam te z push upem bo rzeczywiście piersi lepiej wygladaja , ale nie usztywniane lubie bo sa wygodne i nosze po domciu i jak moje kochnaie przychodzi to lubi jak mam te nie usztywniane( oczywiście z fiszbinami)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2005, 14:44 przez mikaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
you touch me
in special places...
in special places...
mikaaa pisze: najbardziej denerwuje sie jak w moim ulubionym staniku fiszbina wychodzi
Mi to tak w kazdym po pewnym czasie wychodzi hehehe
Mia pisze:a ja wlasnie te gabki wyjmuje bo mi sa nie potzrebne ;-) chodzi mi tylko o kroj
Nie wiem kurde, na mnie wszystkie push up'y sa za male czy z gabka czy bez, wiec nie moge sie wypowiedziec .