przedłużający się okres
Moderator: modTeam
przedłużający się okres
przedłużający się okres w tym problme u mojej koelzanki trwa juz 14 dni zazwyczja okolo 10 tygodnia.... co to moze oznaczac??
- ksiezycowka
- Weteran
To w końcu ten okres trwa 14 dni czy 10 tygodni, bo z tego ciężko wykapować. Czy ty przypadkiem nie mylisz długości cyklu (od 1-szego dnia miesiączki do 1-szego dnia następnej) z długością trwania okresu czyli krwawienia (inaczej miesiączki)? Myślę, że to powinno ci pomóc przedstawić jaśniej problem koleżanki.
Kochać i być kochanym
wygon ją szybko do lekarza, jesli nie pójdzie na czas to może wylądowac w szpitalu z wycieńczenia i nabawić się anemii.Lekarz sprawdzi skad to krwawienie jesli bedzie ok to jej przepisze tabletki na regulacje okresu do tego zrobi badania krwi by zobaczyc jej krzepliwośc i czy czasem nie ma juz anemii , przpisze witaminki i tyle .Także niehc biegusiem do lekarza poki jeszcze nic powaznego z tego nie ma!!
you touch me
in special places...
in special places...
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
wiem zaraz jade do niej i zaciagne ja do tego ginekologa tylko problem w tym ze ona ma zle doswiadczenia ma dopiero 16 lat .... i jeszcze jest bardoz niesmiala wiec wizja ponownego badania przez 25 latka.... niejest zbyt mila ale.... juz ja ja tam zaciagne :-) ehh kobiety :-P dzieki za odpowiedzi....
p.s. .... nie pisz postow na kacu albo po imprezie bo to tylko......
hiehiehie...
p.s. .... nie pisz postow na kacu albo po imprezie bo to tylko......

- ksiezycowka
- Weteran