Problem z penisem
Moderator: modTeam
Problem z penisem
Słuchajcie mam mały problem. Jak sobie ściągnę to mój penis robi sie krzywy. To dlatego, że napletek jest tak jakby sklejony z grzybem. Trzymają go 2 końcówki z boku i grzyb "idzie w dół" i nie jest prosty. A skórka powinna schodzić gładko... A nie być sklejona z obu stron z grzybem
Jak ktos nadal nie wie o co chodzi to dam fotke, moje gg [shadow=red]4919159[/shadow]. Prosze pomozcie 

Znam to, to bród !!
Przy kąpieli trzeba skórę ściągać !
Lekarz robi to na siłe, ptak jest obolały przez tydzień i smaruje się wazelinką.
A znam bo kiedyś zaprowazdiłem go felczera 7-io latka. Było to samo, skóra sklejona z żołędzią. Mamusia nie dopilnowała
Przy kąpieli trzeba skórę ściągać !
Lekarz robi to na siłe, ptak jest obolały przez tydzień i smaruje się wazelinką.
A znam bo kiedyś zaprowazdiłem go felczera 7-io latka. Było to samo, skóra sklejona z żołędzią. Mamusia nie dopilnowała

"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

-
- Początkujący
Hej
problem polega na tym że mój penis jest bardzo mały a wrecz mikroskopijny. W stanie spoczynku ma zaledwie mare cm a w stanie zwodu ok 7cm. Mam 28 lat i wstydze sie współzyc z kobietami. Czy jest jakas skuteczna metoda aby go powiększyć
problem polega na tym że mój penis jest bardzo mały a wrecz mikroskopijny. W stanie spoczynku ma zaledwie mare cm a w stanie zwodu ok 7cm. Mam 28 lat i wstydze sie współzyc z kobietami. Czy jest jakas skuteczna metoda aby go powiększyć