Zarsot u mężczyzny ?? -w jaki sposób można go się pzobyć
Moderator: modTeam
Zarsot u mężczyzny ?? -w jaki sposób można go się pzobyć
Witam nie wiem czy dobrze trafiułem na dział ale mam pyanko czy mezczyżni golą się w imtymnym miejscu czy tylko oszczyrzą nożyczkami a moze jest jeszce inny sposób
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
z pewnoscia chodzi Ci nie tyle o technikalia co o "trendy"...
ja skoncentrowalbym sie raczej na upodobaniach partnerki...
jedne kobiety lubia naturalne owlosienie, innym moze ono przeszkadzac, wiec najlepiej zapytac wprost kobiecinki
ja skoncentrowalbym sie raczej na upodobaniach partnerki...
jedne kobiety lubia naturalne owlosienie, innym moze ono przeszkadzac, wiec najlepiej zapytac wprost kobiecinki
...wzbij sie wyzej niz ptak... zanurkuj glebiej niz twoja wyobrazna....
a co myslicie o tym OCZYWISCIE CHODZI MI O WŁOSY NA TWARZY nie chce zakłądac osobnego topicu zeby nei zasmiecac forum. Mysle kupic sobie takie cos:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60430865
i pytanie do was - czy takie cos ogoli DOKLADNIE bezbolesnie i szybko jescze raz zaznaczam WLOSNY NA TWARZY
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60430865
i pytanie do was - czy takie cos ogoli DOKLADNIE bezbolesnie i szybko jescze raz zaznaczam WLOSNY NA TWARZY
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
dobra ale jest taka sprawa spora grupa facetow ma uczulenie na golenie jak ja ogole sie maszynka zwykla to na drugi dzien wyskakuja syfy i nic na to nie poradze dopoki z tego nie wyrosne
natomiast gole miejsca intymne 1razowka, ale dobra 1 problem czerwone kropki (jak to moj kolega mowi syfy censored) po tym sa, nawet kremujac(balsamujac) sie 2 razy dziennie to nie pomoze dlatego chyba Maverik napisal ze 'Co do tematu to ja czasem jajka gole i okolice, a reszte nozyczkami.' pewno chac uniknac tego rodzaju problemow czerwonych kropek itd bo to wyglada niefajnie czasami, ale namachac sie nozyczkami trzeba ostro
niby ludzie mowia ze jak sie czesto golisz to to znika no ja nie wiem mi zarost ani na twarzy szybko nie rosnie ani tam ;p raz na tydzien to styka
wlasnie myslalem zeby kremu uzywac ale nie mam pojecia nawet jakiego (dla kobiet jeden z lepszych przynajmniej do nog to Veet
)
natomiast gole miejsca intymne 1razowka, ale dobra 1 problem czerwone kropki (jak to moj kolega mowi syfy censored) po tym sa, nawet kremujac(balsamujac) sie 2 razy dziennie to nie pomoze dlatego chyba Maverik napisal ze 'Co do tematu to ja czasem jajka gole i okolice, a reszte nozyczkami.' pewno chac uniknac tego rodzaju problemow czerwonych kropek itd bo to wyglada niefajnie czasami, ale namachac sie nozyczkami trzeba ostro
niby ludzie mowia ze jak sie czesto golisz to to znika no ja nie wiem mi zarost ani na twarzy szybko nie rosnie ani tam ;p raz na tydzien to styka

nie mam takich skarbów jak Liber...
- ksiezycowka
- Weteran
zaqqaz pisze:a co powiecie w temacie włosów pod pachami? Zauwazyłem że coraz więcej facetów goli je. Ja ich golić nie chcę. Mysle jedynie o ich skróceniu.
A wy jak robicie? Golicie? Przycinacie czy pozostawiacie je tak jak są?
tak od nie wiem 2 lat
i nie mam wlosow
Yasmine pisze:taki1, a masz maszynke z nawilzajacym paskiem ?
po 1 nic nie daje kolega mowil mi ze skora musi sie przyzwyczaic i miesiac musze golic co 2 dni
nie mam takich skarbów jak Liber...