Tabletki anty a szczepionki?
Moderator: modTeam
Tabletki anty a szczepionki?
Mam takie troche nietypowe pytanko. W zakresie tabletek anty jestem dobrze oczytana jak i wypraktykowana :), ale wlasnie dostalam zawiadomienie o szczepieniu przeciwko blonnicy- tezcowi- krztuscowi i zastanawiam sie czy moze miec to jakis wplyw na tabletke. Skoro antybiotyki oslabiaja tabletki to czy szczepionka ma jakis wplyw??
- ksiezycowka
- Weteran
Owa szczepionka (od której miałam nawiasem mówiąc rekę jak z kamienia przez 24 h) nie koliduje z tabletkami. Ale nie wiem czy skuteczności nie obniza, tzn jestem pewna na 75%, ze nie. Głowy jednak nie dam.
[ Dodano: 2005-07-23, 22:44 ]
Spytaj się moze lekarki jak Ciem będa szczepić czy tez raczej przed szczepieniem.
[ Dodano: 2005-07-23, 22:44 ]
Spytaj się moze lekarki jak Ciem będa szczepić czy tez raczej przed szczepieniem.
W sumie w tym samym budynku przyjmuje moja ginekolog i robia szczepionki, wiec moze osobiscie zapytam. Dzis niedziela to i tak sie telefonicznie pewnie nie dowiem.
[ Dodano: 2005-07-27, 22:10 ]
ahh i kurde nie spytalam
. Pielegniarki nie pytalam a pozniej okazalo sie ze moja ginekolog jest na urlopie.
Ale reka puchnie i sztywnieje(czuje sie jakbym miala wielki siniak na rece) i ma to trwac jeszcze kilka dni
[ Dodano: 2005-07-27, 22:10 ]
ahh i kurde nie spytalam
Ale reka puchnie i sztywnieje(czuje sie jakbym miala wielki siniak na rece) i ma to trwac jeszcze kilka dni