Nie wiem co się dzieje zapaliłem zielone to nie był mój pierwszy raz po paru minutach zaczynam jesc Popcorn i nagle dzieje sie dziwna rzecz zaczynam słabnąc serce wali mi jak młot męczyło mnie to co jakis czas przez 2 tygodnie od tego momentu mineło juz 4 miechy ale czasami mam jakieś wkrętki i serce znów wali jak młot oczywiście już w mniejszym stopniu ktoś spotkał sie z takim problemem ?
Z góry dzięki
Thc Problem
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
Albo towar, ktory paliles byl maczany w czyms co spowodowalo ten niepozadany wzrost tetna... Jest to najbardziej prawdopodobna wersja. Sprobuj znalezc lepsze/bardziej wiarygodne zrodla. (Tak na marginesie to kolejny argument za legalizacja...
)
Albo tez, masz jakas przypadlosc typu nadcisnienie, lub co gorsza wrodzona wada serca i w takim przypadku w ogolenie powinienes palic THC, bo sie to moze zle dla Ciebie skonczyc.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Albo tez, masz jakas przypadlosc typu nadcisnienie, lub co gorsza wrodzona wada serca i w takim przypadku w ogolenie powinienes palic THC, bo sie to moze zle dla Ciebie skonczyc.
soul of a woman was created below
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
charlie81 pisze:Albo tez, masz jakas przypadlosc typu nadcisnienie, lub co gorsza wrodzona wada serca i w takim przypadku w ogolenie powinienes palic THC, bo sie to moze zle dla Ciebie skonczyc.
Amen! Lepiej nie pal

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Ogólnie to nie słyszałem zby samo THC było w jakimś stopniu kardiotoksyczne, kiedys tez tak miałem jak ty (przez godzinke po paleniu) ale to był tylko wkręt, tak naprawdę było wszystko ok, tylko w mojej główce serce waliło jakby miało "wylecieć z zawiasów". W sumie jedyne co mozna zrobić to nie myslec o tym, bo jak myslisz o takich rzeczach po paleniu to jestes zgubiony. Krzywe jazdy są złe, czasami mogą wręcz bolec, jesli po paleniu zawsze bedziesz tak miał to rzeczywiscie nie pal.
- ksiezycowka
- Weteran
I nie chcę się znów spotkac, bo wtedy byłam przerażona.
W cztery żeśmy się urwały z lekcji w gim i poszły zapalić.
I wiecie jak to wyglądało za pare minut?
Jedna siedzi i gada w kółko "ale fajnie było na tej geografii", druga chodzi w tą i drugą stronę zdenerowana, bo nie wie co robić, ja siedze przerażona i w histerii niezłej, patrząc się na twarz mojej przyjaciółki, która jest jak kartka [normalnie zawsze ma problemy z rumieńcami i usta zawsze ma bardzo czerwone] i usta są również tej barwy.
A dosłownie bucha czy dwa złapała. Mówiła bardzo cicho i spokojnie, ze tylko raz wolno a raz za szybko jej serce bije i zebyśmy sie uspokoiły i że widac nie powinna więcej palić.
Potem z traz jej się zdarzyło z tą "od geografii" opalac fifkę i miała to samo tyle, ze lżej.
Więcej z tego co wiem nie paliła. I Tobie też nie radzę. Nie w takiej sytuacji.
I nie chcę się znów spotkac, bo wtedy byłam przerażona.
W cztery żeśmy się urwały z lekcji w gim i poszły zapalić.
I wiecie jak to wyglądało za pare minut?
Jedna siedzi i gada w kółko "ale fajnie było na tej geografii", druga chodzi w tą i drugą stronę zdenerowana, bo nie wie co robić, ja siedze przerażona i w histerii niezłej, patrząc się na twarz mojej przyjaciółki, która jest jak kartka [normalnie zawsze ma problemy z rumieńcami i usta zawsze ma bardzo czerwone] i usta są również tej barwy.
A dosłownie bucha czy dwa złapała. Mówiła bardzo cicho i spokojnie, ze tylko raz wolno a raz za szybko jej serce bije i zebyśmy sie uspokoiły i że widac nie powinna więcej palić.
Potem z traz jej się zdarzyło z tą "od geografii" opalac fifkę i miała to samo tyle, ze lżej.
Więcej z tego co wiem nie paliła. I Tobie też nie radzę. Nie w takiej sytuacji.
Tylko po piksach mi sie zdazylo
Ogolnie to jak sie "wzbogaca" zielone to najczesciej heroina (co by uzaleznic klijenta) ktora niepowoduje wzrostu cisnienia a zupelnie na odwrot ... Zielone tez samo w sobie obniza cisnienie. Takze dlamnie jedyne racionalne wyjscie to fakt iz z toba niestety cos nie tak chlopie
. Idz na badania serducha azeby miec pewnosc. Jesli okaze sie ze z toba wszystko ok to daj delerowi w morde i kupuj u innego !.
Ogolnie to jak sie "wzbogaca" zielone to najczesciej heroina (co by uzaleznic klijenta) ktora niepowoduje wzrostu cisnienia a zupelnie na odwrot ... Zielone tez samo w sobie obniza cisnienie. Takze dlamnie jedyne racionalne wyjscie to fakt iz z toba niestety cos nie tak chlopie