Thc Problem

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

WFS
Początkujący
Początkujący
Thc Problem

Postautor: WFS » 17 lip 2005, 00:15

Nie wiem co się dzieje zapaliłem zielone to nie był mój pierwszy raz po paru minutach zaczynam jesc Popcorn i nagle dzieje sie dziwna rzecz zaczynam słabnąc serce wali mi jak młot męczyło mnie to co jakis czas przez 2 tygodnie od tego momentu mineło juz 4 miechy ale czasami mam jakieś wkrętki i serce znów wali jak młot oczywiście już w mniejszym stopniu ktoś spotkał sie z takim problemem ?
Z góry dzięki
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 lip 2005, 00:54

Albo towar, ktory paliles byl maczany w czyms co spowodowalo ten niepozadany wzrost tetna... Jest to najbardziej prawdopodobna wersja. Sprobuj znalezc lepsze/bardziej wiarygodne zrodla. (Tak na marginesie to kolejny argument za legalizacja... :] )

Albo tez, masz jakas przypadlosc typu nadcisnienie, lub co gorsza wrodzona wada serca i w takim przypadku w ogolenie powinienes palic THC, bo sie to moze zle dla Ciebie skonczyc.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 17 lip 2005, 18:56

charlie81 pisze:Albo tez, masz jakas przypadlosc typu nadcisnienie, lub co gorsza wrodzona wada serca i w takim przypadku w ogolenie powinienes palic THC, bo sie to moze zle dla Ciebie skonczyc.

Amen! Lepiej nie pal :D To nie dla ciebie, skoro ten stan utrzymywał sie 2 tygodnie :| Rozumiem 15-20 min ale nie 2 tygodnie.. To jakaś prowokacja !!!
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 17 lip 2005, 19:26

To jakaś prowokacja !!!

Ale dlaczego prowokacja? chłopak może mieć wadę serca lub nadciśnienie czy inne choróbsko. nie pal - dobrze zrobisz.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
Cusco
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Cusco » 17 lip 2005, 19:33

Ogólnie to nie słyszałem zby samo THC było w jakimś stopniu kardiotoksyczne, kiedys tez tak miałem jak ty (przez godzinke po paleniu) ale to był tylko wkręt, tak naprawdę było wszystko ok, tylko w mojej główce serce waliło jakby miało "wylecieć z zawiasów". W sumie jedyne co mozna zrobić to nie myslec o tym, bo jak myslisz o takich rzeczach po paleniu to jestes zgubiony. Krzywe jazdy są złe, czasami mogą wręcz bolec, jesli po paleniu zawsze bedziesz tak miał to rzeczywiscie nie pal.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 lip 2005, 01:22

Ja się spotkałam.
I nie chcę się znów spotkac, bo wtedy byłam przerażona.
W cztery żeśmy się urwały z lekcji w gim i poszły zapalić.
I wiecie jak to wyglądało za pare minut?
Jedna siedzi i gada w kółko "ale fajnie było na tej geografii", druga chodzi w tą i drugą stronę zdenerowana, bo nie wie co robić, ja siedze przerażona i w histerii niezłej, patrząc się na twarz mojej przyjaciółki, która jest jak kartka [normalnie zawsze ma problemy z rumieńcami i usta zawsze ma bardzo czerwone] i usta są również tej barwy.
A dosłownie bucha czy dwa złapała. Mówiła bardzo cicho i spokojnie, ze tylko raz wolno a raz za szybko jej serce bije i zebyśmy sie uspokoiły i że widac nie powinna więcej palić.

Potem z traz jej się zdarzyło z tą "od geografii" opalac fifkę i miała to samo tyle, ze lżej.
Więcej z tego co wiem nie paliła. I Tobie też nie radzę. Nie w takiej sytuacji.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 26 lip 2005, 13:13

Tylko po piksach mi sie zdazylo :>
Ogolnie to jak sie "wzbogaca" zielone to najczesciej heroina (co by uzaleznic klijenta) ktora niepowoduje wzrostu cisnienia a zupelnie na odwrot ... Zielone tez samo w sobie obniza cisnienie. Takze dlamnie jedyne racionalne wyjscie to fakt iz z toba niestety cos nie tak chlopie :|. Idz na badania serducha azeby miec pewnosc. Jesli okaze sie ze z toba wszystko ok to daj delerowi w morde i kupuj u innego !.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)

Wróć do „Zdrowie i uroda”