mi sie podobaja dziewczyny ktore cos trenuja (moja dziewczynka trenuje plywanie)
a wy co sadzicie o figurach sportsmanek
Moderator: modTeam
przemmo pisze:ciagle narzekaja ze z czegostam musza schudnac przeciez to jakis obled jest![]()
przemmo pisze:albo marudza ze miesnie zbyt widoczne czy cos w tym stylu.
moon pisze:przemmo napisał/a:
a wy co sadzicie o figurach sportsmanek
Nie podoba mi się to zupełnie.
Ja takim mogę zazdościć kondycji, ogólnie tego że nie maja tłuszczyku tyle i sa szczupłe.
Jednak miesni takich nie.
Kobieta musi być zaokraglona tu i tam.
przemmo pisze: w zakrotkich bluzkach i w zaciasnych biodrowkach jak caly bebech wisi im na spodniach i mysla ze sa ladne
Na kulturystki lubie popatrzec, ale ich kobiecosc gdzies niestety zanikla.
foxy_lady pisze:Dla mnie kobieta powinna miec delikatnie zarysowane miesnie i zero tluszczu i cellulitu.
gosia pisze:Są rzeczy za które baby po prostu nie mogą się brać, bo są wtedy po prostu śmieszne.
gosia pisze:Dlatego warto temu zapobiegać niż leczyć, jeśli chodzi o cellulit. Ja mimo, że nie mam to od czasu do czasu wcieram krem antycellulitowy - nie chciałabym mieć go nigdy.
fifi pisze:gosia napisał/a:
Są rzeczy za które baby po prostu nie mogą się brać, bo są wtedy po prostu śmieszne.
zastanów się, zanim coś palniesz. Nie jestem co prawda feministką, ale popieram, jak kobieta chce robić rzeczy typowo męskie. Kiedyś walczyłam na miecze średniowieczne i ku zdumieniu przeciwników, robiłam to bardzo dobrze(dla niezorientowanych, taki mieczyk, półtorak waży od 1,5 do 2,5kg). Uwielbiałam to robić, choć mówiono mi, że to czysta męska profesja. Spotkałam sie równiez z osobami które uważały podobnie jak ty. nie wypowiem się, co sądzę na ich temat.
Dlatego warto temu zapobiegać niż leczyć, jeśli chodzi o cellulit. Ja mimo, że nie mam to od czasu do czasu wcieram krem antycellulitowy - nie chciałabym mieć go nigdy.
Zamiast kremików radzę się ruszyć.
i napadniesz na kogoś.fifi pisze:zastanów się, zanim coś palniesz
fifi pisze:gosia pisze:Są rzeczy za które baby po prostu nie mogą się brać, bo są wtedy po prostu śmieszne.
zastanów się, zanim coś palniesz. Nie jestem co prawda feministką, ale popieram, jak kobieta chce robić rzeczy typowo męskie. Kiedyś walczyłam na miecze średniowieczne i ku zdumieniu przeciwników, robiłam to bardzo dobrze(dla niezorientowanych, taki mieczyk, półtorak waży od 1,5 do 2,5kg). Uwielbiałam to robić, choć mówiono mi, że to czysta męska profesja. Spotkałam sie równiez z osobami które uważały podobnie jak ty. nie wypowiem się, co sądzę na ich temat.
lidia pisze:wiadomo troche ruchu zawsze sie przyda i poprawia figutke. zamiast wcierac w siebie kilogramy kremu na cellulitiz lepiej sobie pobiegac, poplywac, lub pojezdzic na rowerku a efekty beda duzo lepsze. dlatego dziewczyny ruszajmy sie
Andrew pisze:fifi napisał/a:
gosia napisał/a:
Są rzeczy za które baby po prostu nie mogą się brać, bo są wtedy po prostu śmieszne.
wiec nie sadz a zacznij uprawiac boks !
gosia pisze:lidia napisał/a:
wiadomo troche ruchu zawsze sie przyda i poprawia figutke. zamiast wcierac w siebie kilogramy kremu na cellulitiz lepiej sobie pobiegac, poplywac, lub pojezdzic na rowerku a efekty beda duzo lepsze. dlatego dziewczyny ruszajmy sie
Zgadzam się, ale kobieca skóra musi być pielęgnowana, również kosmetykami. Ja tak uważam, że najlepiej połączyć sport z kosmetykami.
Andrew pisze:wiec nie sadz a zacznij uprawiac boks
Andrew pisze:No i jak sie potem wyglada mało kto z panów lubi takie panie , ale wyjatki są wszedzie ! wszak ile ludzi tyle gustów
lidia napisał/a:
wiadomo troche ruchu zawsze sie przyda i poprawia figutke. zamiast wcierac w siebie kilogramy kremu na cellulitiz lepiej sobie pobiegac, poplywac, lub pojezdzic na rowerku a efekty beda duzo lepsze. dlatego dziewczyny ruszajmy sie![]()
Zgadzam się, ale kobieca skóra musi być pielęgnowana, również kosmetykami. Ja tak uważam, że najlepiej połączyć sport z kosmetykami.
przy tej wodzie jaką nam serwują w wodociągach kosmetyki wydają się rzeczą niezbędną,(koncerny kosmetyczne zarabiają krocie). A cellulitis, to nie tyle kwestia skóry, ile warstwy tłuszczu pod nią. dlatego najpierw ruch, potem krem.
gosia pisze:ja nie lubię nawet patrzec, bo to ohydne. Są rzeczy za które baby po prostu nie mogą się brać, bo są wtedy po prostu śmieszne.
gosia napisał/a:
ja nie lubię nawet patrzec, bo to ohydne. Są rzeczy za które baby po prostu nie mogą się brać, bo są wtedy po prostu śmieszne.
smieszne na pewno nie sa.
pomysl ile wysiku i wyrzeczen poswiecily, aby tak wygladac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości