Zastanawiam sie czy ze mna jest wszystko wporzadku...
Bylem dzis niedawno na dworzu i poszlismy na piwko. Wypilem jedno piwko takie przecietne i po 1 puszcze zakrecilo mi sie w glowie <szok> czy to normalne?? Dodam ze nie raz juz tak bylo
Moderator: modTeam
Grucha pisze:Witam
Zastanawiam sie czy ze mna jest wszystko wporzadku...
Bylem dzis niedawno na dworzu i poszlismy na piwko. Wypilem jedno piwko takie przecietne i po 1 puszcze zakrecilo mi sie w glowie <szok> czy to normalne?? Dodam ze nie raz juz tak bylo Czy ja nie przysfajam alkoholu? Dodam ze taki stan jest przez gora 5min pozniej jeszcze cos czuje przez pare min a dalej jest ok... Czy to tak kazdy, czy cos ze mna?
Grucha pisze:Przepraszam Gosiu jesli Cie urazilem. Naprawde mnie to zainteresowalo bo jak slysze ile ludzie pija a ja juz przy pierwszym tak sie czuje... To sie zastanawiam. Przepraszam jesli kogos urazilem albo cos... Naprawde jestem ciekaw, a ze na wlasne oczy "zobaczyc" jak dana osoba faktycznie sie czuje sprawdzic nie mozna a ju zpare razy sie przekonalem ze co innego czuc a co innego mowic, a uwazam to forum za ze tak powiem "szczere" wiec napisalem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 113 gości