Krzywe nogi!!?
Moderator: modTeam
Krzywe nogi!!?
[b][size=18]Hejka. Jakiś czas temu rozmawiałem z pewną dziewczyną na czacie. No i rozmowa zeszla na temat co kto lubi u drugiej osoby, i ona powiedziala ze dla niej bardzo ważne jest to czy facet ma proste czy krzywe nogi!!?. Od razu mnie to zbulwersowało a zarazem przeraźiło do czego to już wszytko doszło,dlatego prosze was wszystkie dziewczyny o wypowiedzenie się na temat krzywych nóg u faceta, bo ja myśle że wymaganie od faceta tego czy ma proste czy krzywe nogi to bardzo ale to bardzo wielka przesada!!!
Wiesz nasza uroda niestety nie jest zależna od nas...nogi krzywe czy proste, zkrótkie czy długi ....jest tego wiele...ale j uważam że jak komuś zależy na drugiej osobie nie zwraca uwagi na takie detale..ważna jest osoba...a mi nigdy nie przeszkadzały krzywe nogi.... zresztą sama jakbym miała krzywe nogio chciałabym żeby faceci na nie patrzyli a nie na nie ....
ale nie mam i sie ciesze <aniolek2>
ale nie mam i sie ciesze <aniolek2>
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
- ksiezycowka
- Weteran
Adaśko pisze:Super kolejna normalna dziewczyna
Jak najbardziej normalna ! Ty zapewne też masz jakies kryteria co do swej wybranki , i ciezko by cie było w tej kwesti nazwac nie normalnym

ładnie chodzić ........! to to co Tygryski lubią najbardzej <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wygląd to 50%, jeśli chodzi o dobór partnera/partnerki. Jest tak samo ważny jak charakter - nie mogłabym byc z facetem tylko dlatego ze mi sie z nim super gada, ale patrzeć na niego nie moge. I odwrotnie - chcę wiedzięc, chcę byc pewna , że pociągam mojego chłopaka również fizycznie. To prawda, która czasem bulwersuje, bo "miłość ślepa jest", "liczy się charakter"... Bzdura ! Wygląd bardzo ważny, ale... nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba + 100% wzajemna akceptacja
Co do nóg...Hmm u mnie to wygląda tak, że mam taki "ideał" kształtu męskich nóg, które JA uważam za super zgrabne. Umięśnione, w zasadzie proste, lekko wykrzywione - tak jakby od piłki noznej, nie za grube - takie ma mój tata i mój chłopak
))))) Idealne
) Heh, ale w sumie nie robi mi różnicy czy mój chłopak ma takie czy takie nogi - cieszę się, że ma właśnie takie i już
A co do tej dziewczyny z netu, to życie i przyszli partnerzy zweryfikuja jej postrzeganie rzeczywistości i jej pogląd na temat męskich nóg i wielu, wielu innych rzeczy się po prostu zmieni i to nie raz.
Pamiętam z podstawówki takie marzenia o wysokim blondynie z błekitnymi oczami, a teraz mój chłopak w prawdzie wysoki jest (to jedyne sie zgadza) ale ciemny, zresztą uważam brunetów teraz za 5000 razy przystojniejszych od blondynów, ale to juz tak na marginesie.
Co do nóg...Hmm u mnie to wygląda tak, że mam taki "ideał" kształtu męskich nóg, które JA uważam za super zgrabne. Umięśnione, w zasadzie proste, lekko wykrzywione - tak jakby od piłki noznej, nie za grube - takie ma mój tata i mój chłopak
A co do tej dziewczyny z netu, to życie i przyszli partnerzy zweryfikuja jej postrzeganie rzeczywistości i jej pogląd na temat męskich nóg i wielu, wielu innych rzeczy się po prostu zmieni i to nie raz.
Pamiętam z podstawówki takie marzenia o wysokim blondynie z błekitnymi oczami, a teraz mój chłopak w prawdzie wysoki jest (to jedyne sie zgadza) ale ciemny, zresztą uważam brunetów teraz za 5000 razy przystojniejszych od blondynów, ale to juz tak na marginesie.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosia pisze:
No nie znowy Ci bruneci co wy dziewczyny z tymi brunetami k-mac chyba będe sie musiał przefarbować:( czy kolor włośow ma jakięs znaczenie??
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
koleżanki też tak mówią

a, żeby nie było niedomówień.. jak się te wszystkie rany myje to wcale nie jest tak źle... a jak zdrowo sobie pobiegać! i jak się nogi umięśniają ;-)