Plyn przedejakulacyjny
Moderator: modTeam
Plyn przedejakulacyjny
Czy to jest normalne, ze gdy czlowiek [w tym wypadku mezczyzna] podnieci sie, to, ze tak powiem robi mu sie mokro w gaciach? Nie chodzi o natychmiastowy orgazm tylko o to, ze z penisa wydobywa sie cos w rodzaju wody tylko bardziej geste. Lol nie wiedzialem jak to ubrac w slowa -,-
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Jezusek pisze:Podobno"? Jesli nawet, to jest to cholernie krepujace, w koncu jakby to dziewczyna zobaczyla, dead na miejscu.
Gdzie tam
Pod prysznicem jest brak tarczia a oto przecież chodzi :O
Jednie mają mało tego ze w ogóle niesą uświadomieni ze to mają innym tka jak mi wydobywa się tego dość sporo gdzieś z 2-3 krople. No i dobże bo po tabletkach anty kobiety mają zazwyczaj problem z nawilżeniem...
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Antichrist
- Zaglądający
- Weteran
Krzych(TenTyp) pisze:tylko ciekwawi mnie czy jeżeli jest barko probelmu z nawilżaniem u was, to czy leprzy poślizg daje więcej satysfakcji?
No czym wilgotniej tym lepiej
Jezusek pisze:No wiec z tego mamy konkluzje, im wilgotniej tym lepiej. Finito.
NIE KONIECZNE !! WSZYSTKO ZALEZY OD DOPASOWANIA (dobrania sie ) POCHWY WZGLEDEM CZŁONKA , JAK BEDZIESZ MIAŁ LUZY W SRODKU A BEDZIE TAM DO TEGO BARDZO WILGOTNO )ze tak powiem pływac bedzie ) TO BEDZIESZ MAŁO CO CZÓŁ

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Yasmine pisze:No czym wilgotniej tym lepiej . Ja to lubie jak jeszcze jestem mokra wlasnie od jego spermy i pozniej kolejne razy sa jeszcze lepsze dzieki niej .Zupelny brak tarcia .
U mnie to dziala do pewnego momentu. Im wilgotniej tymlepiej. Ale tak np po dwoch razach pod rzad jest juz za wilgotno i doznania sa slabsze.
takie tarcie, kiedy nawilzenie jest bardzo slabiutkie na poczatku, przy pierwszym powolnym wejsciu Faceta jest mega przyjemne, chociaz w obliczu maratonu calodziennego mozna sie troche poobcierac i mowa tu o obu stronach.
a po wejsciu albo po kilku ruchach od niego juz mam wystarczajaco mokro hih.
a po wejsciu albo po kilku ruchach od niego juz mam wystarczajaco mokro hih.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.