okres/kapiel
Moderator: modTeam
okres/kapiel
tak temacik zuepleni poza kontrola.. dziwna mysl dzis mi przyszla do glowy..dostalem SMS od dziewczyny ze poszla sie kapac..wiem ze ma teraz okres..i z tad moje pytanie..
dziewczyny jak to jest jak podczas okresu kapiecie sie w wannie.. przeciez caly czas cos tam z Was wylatuje.. miesza sie z woda i w tym sie myjecie?
pod prysznicem jakos tak normalniej to widze...a jak jest w wannie? mozna to jakos zatrzymac?
dziewczyny jak to jest jak podczas okresu kapiecie sie w wannie.. przeciez caly czas cos tam z Was wylatuje.. miesza sie z woda i w tym sie myjecie?
pod prysznicem jakos tak normalniej to widze...a jak jest w wannie? mozna to jakos zatrzymac?
- ksiezycowka
- Weteran
Jeden wielki lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<rofl3>
Człowieku to nie leci non stop ciurem!Tego całe litry nie wylatują. W czym to więc miałoby przeszkadzać?Przeciez nie kąpię się w wannie pełnej krwi!!
Choć kąpiel w gorącej wodzie sprawia że potem więcej leci!
Ale nie ośmieszaj się takimi topicami bo ja tu spazmów dostaję....
<rofl3>
Człowieku to nie leci non stop ciurem!Tego całe litry nie wylatują. W czym to więc miałoby przeszkadzać?Przeciez nie kąpię się w wannie pełnej krwi!!
- milenka112
- Entuzjasta
To może Jej doradź, żeby kąpała się w tamponie? Kiedyś moja siostra cioteczna wyjechała, że w czasie okresu nie można się kąpać. Wierutne bzdury!!! Jakoś się kąpie zawsze i jeszcze żyję. Poza tym kąpiel działa przeciwbólowo...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
kurde, ale mnei objechaliscie, a mnie wcale nie chodzilo o to .. dobra.. trudno , nie zrozumieliscie - moja wina, nie umiem przekazac tak obrazowo sensu..
dodam, ze nie bylo to pytanie na ambitne odpowiedzi..czysto naturalne.. bo dla kobiet to takie oczywiste.. moje pytanie bylo skierowane z czysto meskiego punktu widzenia fascynacja kobiecego ciala.. ot wszystko.. to tak jakby elektryka zapytac dlaczego plynie prad - kurde jasne ze Was wysmieje bo dla niego to OCZYWISTE.. ..no coz..troszke rozczarowalem sie poziomem forum.. ale spox.. temat do zamkniecia..lub usuniecia.
LOCK !
dodam, ze nie bylo to pytanie na ambitne odpowiedzi..czysto naturalne.. bo dla kobiet to takie oczywiste.. moje pytanie bylo skierowane z czysto meskiego punktu widzenia fascynacja kobiecego ciala.. ot wszystko.. to tak jakby elektryka zapytac dlaczego plynie prad - kurde jasne ze Was wysmieje bo dla niego to OCZYWISTE.. ..no coz..troszke rozczarowalem sie poziomem forum.. ale spox.. temat do zamkniecia..lub usuniecia.
LOCK !
moon pisze:Jeden wielki lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<rofl3>
Mysle ze kolega sie wcale nie osmieszył , zapytał o coś
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja uważam że co innego jakby kobieta zadała takie pytanie ...ale u faceta spoko po prostu był ciekawy w końcu faceci nie mieli nigdy okresu:choć uwazam że szkoda lepiej wtedy by rozumieli kobiety jak czasami cierpią w pierwszym dniu) ja kąpie się w wannie dlatego że to na mnie działa relaksująco i mniej mnie boli...i jakoś nie zauwazyłam że ze mnie coś wypływa...
A jeżeli chodzi o kąpiel w wodzie...pomyśl że jak uprawiasz seks w wannie to też coś wypływa...i ty w tej wodzie jesteś i co ... jakoś mi to nie przeszkadza <aniolek2>
A jeżeli chodzi o kąpiel w wodzie...pomyśl że jak uprawiasz seks w wannie to też coś wypływa...i ty w tej wodzie jesteś i co ... jakoś mi to nie przeszkadza <aniolek2>
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
- ksiezycowka
- Weteran
lollirot pisze:moon, milenka, a wy wszystko wiecie nt. typowo meskich spraw dot. ich fizycznosci?
Nie, ale podstwy jakies mam. A to zupełna podstawa i zwyczajnie wystarczyło pomyślec, że chyba kobiety się nie kąpią w wannie pełnej krwi i że nie wylatują z nich takie ilości bo by się wykrwawiły przecież.
jemu nie chodzi o wanne pelna krwi zapewne, ale o sam fakt, ze cieknie z Ciebie czerwona ciesz, ktora z woda w wannie sie miesza i ma kontakt z calym Twoim cialem. nie mialabym do niego pretensi, ze nie wiedzial iz z kobiety nie leci ciurkiem nawet cienkim ; ) my inaczej do tego podchodzimy i pomijajac fakt, ze w wannie pelnej wody okres zwykle daje na wstrzymanie i mozna sie spokojnie wylegiwac, to w razie awarii nie wyskoczymy z obrzydzeniem z tej wanny, bo przeciez z wlasna krwia mamy kontakt co miesiac i ta odrobina nikogo nie zabije. dla Ciebie to naturalne, dla faceta moze nie byc : )
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
wole mieć prysznic od wanny bo jak w waninie dochodzi do aninizmu to, lepiej nie wychodzić bez pożądnego wyszorowania każdej części ciała. Wszystko tężeje i sie lepi do ciała, a najgorsze jest jak na włosach.
Alesz ja jestem okropny <aniolek2>
wole mieć prysznic od wanny bo jak w waninie dochodzi do aninizmu to, lepiej nie wychodzić bez pożądnego wyszorowania każdej części ciała. Wszystko tężeje i sie lepi do ciała, a najgorsze jest jak na włosach.
Alesz ja jestem okropny <aniolek2>

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Krzych(TenTyp) pisze:wole mieć prysznic od wanny bo jak w waninie dochodzi do aninizmu to, lepiej nie wychodzić bez pożądnego wyszorowania
moje pytanie zatem - co to jest ten ANINIZM?
co do odpowiedzi na moje moze niezbyt madrze postawione pytanie to jestem pelen podziwu dla Lollirot, ktora zrozumiala najdokladniej to o co mi chodzilo..
(nie pytalem o fizjologie, tylko o samopoczucie jako takie podczas tego zjawiska w charakterystycznym srodowisku..)
- milenka112
- Entuzjasta
lollirot pisze:moon, milenka, a wy wszystko wiecie nt. typowo meskich spraw dot. ich fizycznosci? jesli tak, to gratuluje : ) nie rozumiem co was tak rozbawilo, naprawde : )
ej...bez jaj...to tak samo jak ja spytałabym,czy wygodnie Ci się chodzi kiedy dynda Ci coś między nogami:P
jeżeli ktoś nie ma prysznica tylko wannę to co...ma się nie kąpać 5 dni....bez sensu
a tej krwi rzeczywiście tak dużo ,że utopić się w niej można......
milenka112 pisze:to tak samo jak ja spytałabym,czy wygodnie Ci się chodzi kiedy dynda Ci coś między nogami:P
widzisz, na tak postawione pytanie mozna odpowiedziec! normalnie rzeczowo!
moze to i smieszne jest, ale sama nie wiesz jak to jest, a sam fakt ze o tym pomyslalas... widzisz, Ciebie tez ciekawia dziwne sprawy.. to jest wlasnie istota tego pytania ..
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Anonizm = onanizm. [wedle Andrew co przejął Krzych bo mu się spodobało]
Tyle, że ona by takiego pytania nie zadała.
<rofl3> dziwne?A co w tym dziwnego?
Anonizm = onanizm. [wedle Andrew co przejął Krzych bo mu się spodobało]
Nok3310 pisze:widzisz, na tak postawione pytanie mozna odpowiedziec! normalnie rzeczowo!
Tyle, że ona by takiego pytania nie zadała.
Nok3310 pisze:widzisz, Ciebie tez ciekawia dziwne sprawy.. to jest wlasnie istota tego pytania ..
<rofl3> dziwne?A co w tym dziwnego?