golenie nóg
Moderator: modTeam
golenie nóg
jak powinny golic sie dziewczyny na nogach-z włosem czy pod.Gupie ale chce wiedziec. Tzn wiem ze jak lepiej, ale chce wiedziec jak Wy to robicie
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Mysiorek pisze:Nie oglądasz reklam w TV producentów żyletek?????
Widziałaś, żeby w jakiejkolwiek reklamie Gillette, maszynka ścinała włoś pod włos????
Jezuuuu... masakra
Ja sie gole pod włos maszynką wilkinsona
To chyba kwestia przyzwyczajenia i twardości zarostu. Ale to nie temat na ten topic.
Oczywiscie mowie tu o zaroscie na twarzy, zeby ktoś przypadkiem nie pomyslał ze gole sie na nogach <boje_sie>
sophie pisze:Wytłumaczył mi, że gdyby się golił na twarzy pod włos, to by umarł (bo to dosyć boli)
no jak byśmy miały na nogach takie włosy jak oni na twarzy to pewnie też byśmy się pod włos nie goliły
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- Sir Charles
- Weteran
- Bywalec
kiedyś sie zastanawiałam nad tym czy pod włos czy inaczej ;p i tutaj czytam jedni mówia ze tak inni ze inaczej eh;/
ale moim zdaniem chyba obojętne..LICZĄ SIE EFEKTY..
;]
w ogole powiem wam ze mnie denerwują te wszystkie kremy do depilacji dużo papranicy z nimi;/ was też? <aniolek2>
kiedyś sie zastanawiałam nad tym czy pod włos czy inaczej ;p i tutaj czytam jedni mówia ze tak inni ze inaczej eh;/
ale moim zdaniem chyba obojętne..LICZĄ SIE EFEKTY..
;]
w ogole powiem wam ze mnie denerwują te wszystkie kremy do depilacji dużo papranicy z nimi;/ was też? <aniolek2>
what makes you think that I needed you ...?!
- DZIEWCZYNKA
- Bywalec