Odciski a jutro impreza
Moderator: modTeam
Odciski a jutro impreza
Mam taki nietypowy problem jak na to forum :)
Mianowicie dzis zrobily mi sie od nowych butow odciski , takie bable nasaczone przezroczystym plynem. Sa na tych poduszkach stop pod spodem.
Jutro ide na duuuza impreze i chce ubrac obcasy, Mam te bable przebic,zeby mniej bolalo czy tak zostawic czy czyms posmarowac,albo do butow dac wate? Poradzcie cos bo ledwo chodze boso a co dopiero w butach!!
Mianowicie dzis zrobily mi sie od nowych butow odciski , takie bable nasaczone przezroczystym plynem. Sa na tych poduszkach stop pod spodem.
Jutro ide na duuuza impreze i chce ubrac obcasy, Mam te bable przebic,zeby mniej bolalo czy tak zostawic czy czyms posmarowac,albo do butow dac wate? Poradzcie cos bo ledwo chodze boso a co dopiero w butach!!
wiesz co lepiej sama nie kombinuj bo jak sie zacznie paprac to z imprezki nici bede, wiec lepiej cos farmaceutycznego, sa takie plytny w butelecxkach jak lakiero do paznokci, z pedzelkiem (cena gdzies 10 zl), do tego plasterki na na odciski i do jutra wszytsko powinno ladnie zniknac 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
wpisz sobie na goglach :domowe sposoby na odciski" i na pewno cos znajdziesz, ja patrzalam i sa sposoby z namoczonym plasterkiem cebulki, ale nie doczytalam do konca bo mi komp reseta walnał 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
Dzieki Jasta...
O tej cebuli przeczytalam, ale to wywar dwutygodniowy musi byc niestety.
"Nagniotki pojawiające się na stawach palców zwykle powstają jako konsekwencja noszenia ciasnych i niewygodnych butów, u kobiet - na wysokim obcasie. Sprzyja im też praca w pozycji stojącej. Nagniotki ściera się samodzielnie pumeksem. Niektórzy noszą specjalne wkładki do butów do zastosowania na okolice tworzenia się odcisków."
Znalazlam takie cos wiec zaczynam moczenie nog a pozniej pumeks...
O tej cebuli przeczytalam, ale to wywar dwutygodniowy musi byc niestety.
"Nagniotki pojawiające się na stawach palców zwykle powstają jako konsekwencja noszenia ciasnych i niewygodnych butów, u kobiet - na wysokim obcasie. Sprzyja im też praca w pozycji stojącej. Nagniotki ściera się samodzielnie pumeksem. Niektórzy noszą specjalne wkładki do butów do zastosowania na okolice tworzenia się odcisków."
Znalazlam takie cos wiec zaczynam moczenie nog a pozniej pumeks...
fish pisze:Wymocz nogi, może sam babelek pęknie.
Nataszko jaki bąbelek, odciski to cos zupełnie innego i raczej nie liczyłbym na domowe sposoby.
Hihih, odcisk odciskowi nie równy. :569:
Tak jak napisała Yasmine są odciski z woda w środku, o takim własnie rozmawiamy.A te ze rdzeniem to inna sprawa, sama z takimi się meczę.Okropnieństwo.Zna ktoś może dobry sposób na ich usuniecie?
Tak jak napisała Yasmine są odciski z woda w środku, o takim własnie rozmawiamy.A te ze rdzeniem to inna sprawa, sama z takimi się meczę.Okropnieństwo.Zna ktoś może dobry sposób na ich usuniecie?
Mojej mamy kolezanka sie tez z takowm meczyla. Uzywala plastrow Comped czy jakos tak na odciski i zadzialalo. Niestety zalozyla kiedys jakies strasznie niewygodne buty i sie odnowiły przez samym weselem.
sama z takimi się meczę.Okropnieństwo.Zna ktoś może dobry sposób na ich usuniecie?
Miałem kiedyś kilkanaście takich i w wakacje odkryłem rewelacyjny sposób - piasek. Trzeba oczywiście połazić po nim na bosaka. Tyle, że ja chodziłem nad morzem i nie wiem czy taki normalny piach pomaga. Tak czy siak wszystkie je później po prostu powyciągałem za "łebki" i na szczęście już nie wróciły.