Leki a spozniajacy sie okres
Moderator: modTeam
Leki a spozniajacy sie okres
I znowu pojawiam się na tym forum z problemem....A mianowicie: Mojej dziewczynie spóźnia się okres... Miesiączki powinna dostać ok 10 stycznia...dzisiaj mamy juz 16...Ostatni raz kochalismy się w sylwestra i nie było żadnych problemów w stylu pęknięcia gumki etc. Nie kończyłem też w niej...A więc jak duże jest prawdopodobieństwo że jest w ciąży, bo mi to nie daje spokoju? Acha ona ma 17 lat. I chcialem dodać ze ostatnio bierze dosyć silne leki, ponieważ ma kłopoty żołądkowe. Czy to może być powodem spóźniającego się okresu 
No to ja też Cię uspokoję... nie martw się na zapas, bo nie powinieneś.
Jeśli miałeś w takim stylu wytrysk, to nie masz się czego obawiać :564:
A byłbyś spokojniejszy, gdybyś pogrzebał, tu na forum, bo temat był wielkorotnie wałkowany. I dowiedziałbyś się, że tabletki+tabletki= każda możliwość. A nawet nie tylko +tabletki...
Wyluzuj... za parę dni lub tygodni będziesz się śmiał z tego, choć pewnie założysz 5 gumek, a wytrysk bedziesz mieć pół kilometra od partnerki
:564:
Jeśli miałeś w takim stylu wytrysk, to nie masz się czego obawiać :564:
A byłbyś spokojniejszy, gdybyś pogrzebał, tu na forum, bo temat był wielkorotnie wałkowany. I dowiedziałbyś się, że tabletki+tabletki= każda możliwość. A nawet nie tylko +tabletki...
Wyluzuj... za parę dni lub tygodni będziesz się śmiał z tego, choć pewnie założysz 5 gumek, a wytrysk bedziesz mieć pół kilometra od partnerki

:564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- ksiezycowka
- Weteran