Bolą Jaja Jak się Napale
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Wiecie co nie mam jeszcze tego zaszczytu współżyć z moją Panią, ani baraszkować w ten ani inny sposób.A "marsczenie świstaka" już mi się znudziło, po prostu przestało mnie rajcować. A problem dotyczy mianowicie tego. Gdy spędzam więkrzość swojego czasu z moją Dziewczyną przytulenie do siebie to po paru godzinach jestem tak napalony ze zaczynają mnie boleć całe JAJA i podbrzusze.Przechodzi dopiero po tym jak "walnę w gruszkę". Normalnie nieda się wytrzymać. Ludzie czy to normalne??
POZDRO 4 ALL
ALE JAJA <------ LINK
POZDRO 4 ALL
ALE JAJA <------ LINK
Ostatnio zmieniony 11 sty 2005, 23:12 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Jak może się znudzić "marszczenie świstaka" w takiej sytuacji. Jak brak sexu to jest to chyba nie możliwe. Ostatnio dużo wiem na ten temat
a jajka że bolą to normalka, szczególnie jak leży koło Ciebie kotka, a ty masz ciasne spodnie
a jajka że bolą to normalka, szczególnie jak leży koło Ciebie kotka, a ty masz ciasne spodnie
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Uzależniony
czy ciasne spodnie czy luzne..jak sie facet bardzo bardzo napali a nie dojdzie do stosunku to bola jajeczka..oj biedni jestescie.
ale powiem wam ze kiedys jak sobie tak lezelismy z chlopakiem pare godzin i piescilismy sie,a nie kochalismy sie, zadnych paluszkow tez nie bylo, to potem tez mialam taka obolala i nabrzmiala cipeczke...okropienstwo.
ale powiem wam ze kiedys jak sobie tak lezelismy z chlopakiem pare godzin i piescilismy sie,a nie kochalismy sie, zadnych paluszkow tez nie bylo, to potem tez mialam taka obolala i nabrzmiala cipeczke...okropienstwo.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Maniak
teraz na "szczescie" nie mam do nich powodu, ale to naprawde masakrycznie boli jak sie tak zbierze...
wiekszosc pan nawet o tym nie wie
Ja Ne,
teraz na "szczescie" nie mam do nich powodu, ale to naprawde masakrycznie boli jak sie tak zbierze...
wiekszosc pan nawet o tym nie wie
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Właśnie moja Pani też o tym nie wiedziałą dopóki jej o tym nie powiedziałem. Bo ból był już nie do zniesienia. Była strasznie zdziwiona. A ja tam :565: z bólu.
Prawie na czworaka do domu wracałem. I niepotrzebnie zżarłem tyle tabletek przeciw bulowych. A o dziwo tak łatwo było sie go pozbyć :546: .
Ostatnio to noramalnie po ścianach łaziłem i błagałem o sex....... Do czego może takie coś doprowadzić..
Ps. Bardzo dziwne ze nigdzie o takich bulach nie mówią skoro karzdy to przeżywa to dlaczego ta wiedza nie jest tak powszechna??!!
POZDRO 4 ALL
Prawie na czworaka do domu wracałem. I niepotrzebnie zżarłem tyle tabletek przeciw bulowych. A o dziwo tak łatwo było sie go pozbyć :546: .
Ostatnio to noramalnie po ścianach łaziłem i błagałem o sex....... Do czego może takie coś doprowadzić..
Ps. Bardzo dziwne ze nigdzie o takich bulach nie mówią skoro karzdy to przeżywa to dlaczego ta wiedza nie jest tak powszechna??!!
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Kurde ile mozna gadac o tym ze Cie jaja bola
Masz 2 wyjscia - trzep sobie codziennie a jak ci sie znudzi to wez wkladaj w szarlotke
albo nie trzep i bedzie Cie bolalo:> ja po 2-3 dniach tez nie zwlekam dluzej bo nie lubie jak mnie boli 
Masz 2 wyjscia - trzep sobie codziennie a jak ci sie znudzi to wez wkladaj w szarlotke
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Sir Charles
- Weteran
Hyhy pisze:Kurde ile mozna gadac o tym ze Cie jaja bola![]()
Masz 2 wyjscia - trzep sobie codziennie a jak ci sie znudzi to wez wkladaj w szarlotkealbo nie trzep i bedzie Cie bolalo:> ja po 2-3 dniach tez nie zwlekam dluzej bo nie lubie jak mnie boli
no ale glupio tak jak sie jest powiedzmy u laski w domu powiedziec "ups przepraszam na chwile, skocze tylko zwalic konia bo mnie jadra napierniczaja jak skurczysyn, a potem sie mozemy dalej przytulac"
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
charlie81 pisze:no ale glupio tak jak sie jest powiedzmy u laski w domu powiedziec "ups przepraszam na chwile, skocze tylko zwalic konia bo mnie jadra napierniczaja jak skurczysyn, a potem sie mozemy dalej przytulac"
Charlie jest super
a w ogóle to nie wiedzialam ZE AZ TAK was mzoe bolec ze po schodach wejsc nie mozecie...oj biedne robaczki,biedne
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
- Uzależniony
Jakoś miałam okazję usłyszeć dosyć wprost, że bolą więc co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Poza tym jak się dotknie tam faceta, gdy jest podniecony to czuć, że są nabrzmiałe. Nie jest tak trudno sie domyślić, że pewnie go bolą 

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"