Libido, temperament, testosteron
Moderator: modTeam
Libido, temperament, testosteron
Hej!
Mam nadzieje ze pisze w dobrym dziale. Ale to moj 1 post i blad mozna chyba wybaczyc
Zwracam sie do was z malutka prosba, szczerze mowiac jestem juz dosyc zdesperowany. Szukalem w necie i nic nie znalazlem. Wiecie moze co zorbic, aby zmniejszyc libido u faceta? Tylko nie chodzi mi o rozladowanie poprzez onanizm, a o to ze nie bedzie czul potrzeby tego onanizmu, tak samo jak seksu.
Nie wiem, moze jakas dieta, styl zycia, leki?
Pozdr.
----------------------------------------------------------
Parek
Mam nadzieje ze pisze w dobrym dziale. Ale to moj 1 post i blad mozna chyba wybaczyc
Zwracam sie do was z malutka prosba, szczerze mowiac jestem juz dosyc zdesperowany. Szukalem w necie i nic nie znalazlem. Wiecie moze co zorbic, aby zmniejszyc libido u faceta? Tylko nie chodzi mi o rozladowanie poprzez onanizm, a o to ze nie bedzie czul potrzeby tego onanizmu, tak samo jak seksu.
Nie wiem, moze jakas dieta, styl zycia, leki?
Pozdr.
----------------------------------------------------------
Parek
Myslalem ze mi poradzicie cos konkretniejszego. w ogóle myslalem ze cos poradzicie a nie bedizecie sie smiali... Liczylem sie z tym
Ale wracajac do libido, to musialoby byc cos co zmniejsza produkcje testosteronu. Brom tak robi, ale w czym on jest naturlanie? Zlyszalem ze w soli. W czyms jeszcze? Bo ciezko zjesc duzo soli... Nerki by mi wysiadly.
Pozdrawiam
Tak pzoa tematem to jestem ciekaw jak by na faceta podzialaly wlasnie zenskie tabletki antyCiekawe jak podziałałyby w tym przypadku tabletki antykoncepcyjne
Ale wracajac do libido, to musialoby byc cos co zmniejsza produkcje testosteronu. Brom tak robi, ale w czym on jest naturlanie? Zlyszalem ze w soli. W czyms jeszcze? Bo ciezko zjesc duzo soli... Nerki by mi wysiadly.
Pozdrawiam
- Sir Charles
- Weteran
Zastanówmy sie tak troche nad tym młodym chłopakiem , co spowodowało ze chce obnizyc swe libido , bo cos tak ? kazdy by sie cieszył z takowego , nachodzi mnie mysl , bo mialem podobny problem z popedem gdy bylem młody a i teraz mi go nie brakuje choc przyznam ze to juz nie to :547: ale nie jest zle ! dziewczyna zazucała mi , ze jestem z nia tylko dla sexu , bo co ją widziałem to mialem na nia ochote i chcialo mi sie , jak sie to teraz mówi stukać , uwazała mnie za zboczenca itd. choc nie do konca tak myslała , no ale jak potrafiłem sie z nia kochać , gdy bylismy razem 5 razy i to w dzien w dzien ! no to trudno sie i jej dziwic , cóz takie miałem potrzeby , jej były inne , ale ja sie tym nie przejmowałem a jak nie chciala dac 6 ty raz , to robiłem to sam ze sobą :547: Widac chłopak sie jednak przejoł , byc moze u niego jest podobnie , i to za sprawa dziewczyny swej doszedł do takiego aktu desperacji , moze zamiast ja zmienic ,czego nie potrafi bo ja kocha , wybrał tą droge i tak to kobiety wpływaja na nas , czasem dobrze , czasem zle ! :564:
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Sądzę ze zmniejszanie libido w jaki kolwiek sposób i powodów nie jest zdrowym oróchem. Facet powinien sie cieszyć z tego co dała mu natura bo jak tak podhodzi do tego jak ten człowiek to raczej źle z nim.......
Ale sądzę ze najleprzym obniźeniem libido jest depresja..... A można ją wywołać na wiele sposobów.....
Ale sądzę ze najleprzym obniźeniem libido jest depresja..... A można ją wywołać na wiele sposobów.....
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Z checia bym sie podzielil. Nawet cale oddal.
A jaki moze byc powod? Znudzilo mi sie bycie niewolnikiem seksu. Nie chce po prostu odczowac tej potrzeby.
I zeby nie bylo watpliwosci - nie chce juz uprawiac wiecej seksu. Nie odczowam takiej potrzeby, i chce abym fizycznie tez takiej potrzeby nie odczowal.
A jaki moze byc powod? Znudzilo mi sie bycie niewolnikiem seksu. Nie chce po prostu odczowac tej potrzeby.
I zeby nie bylo watpliwosci - nie chce juz uprawiac wiecej seksu. Nie odczowam takiej potrzeby, i chce abym fizycznie tez takiej potrzeby nie odczowal.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Chyba tylko lekarz moze Ci poradzic i przepisac jakies leki obnizajace libido u mezczyzn. Najlepiej zeby nie zmienily go na stale bo mozesz zmienic kiedys zdanie.
Jednak zanim zajmiesz sie leczeniem swojego podwyszonego libida moze sprobuj zasiegnac pomocy seksuologa. Mozliwe ze on pomze Ci i powie co masz zrobic aby jednak czerpac duzo przyjemnosci z seksu i jednak do tego wrocil. Moze wina tkwi w partnerkach? :566:
Jednak zanim zajmiesz sie leczeniem swojego podwyszonego libida moze sprobuj zasiegnac pomocy seksuologa. Mozliwe ze on pomze Ci i powie co masz zrobic aby jednak czerpac duzo przyjemnosci z seksu i jednak do tego wrocil. Moze wina tkwi w partnerkach? :566:
Ja tez bym chcial troche obnizyc swoje libido w tygodniu jak nie widze sie z moja partnerka ,a na weekendy podwyzszac. Nie chce sie onanizowac , jakos chcialem z tym skonczyc ale niestety nie moge:) Jak sie nie onanizuje tak z 3 dni to ciagle ale to ciagle mysle o seksie. W szkole , w autobusie no normalnie wszedzie i nie moge sie na niczym skupic. Szczegolnie na nauce. Normalnie niby nie problem ale troche mi to przeszkadza. Tez jestem jak to powiedzial kolega "niewolnikiem seksu" Ale MI Z TYM DOBRZE
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Są tabletki które powodują zmniejszenie libido dla mężczyzn ale przepisywane są na racepte i zwykle przepisuje je seksuolog. Zdecydowanie powinieneś się do niego udać. Bo jakiś powód jest iż nie czerpiesz już takiej satysfakcji z seksu.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Zastanówmy sie tak troche nad tym młodym chłopakiem , co spowodowało ze chce obnizyc swe libido , bo cos tak ? kazdy by sie cieszył z takowego , nachodzi mnie mysl , bo mialem podobny problem z popedem gdy bylem młody a i teraz mi go nie brakuje choc przyznam ze to juz nie to ale nie jest zle ! dziewczyna zazucała mi , ze jestem z nia tylko dla sexu , bo co ją widziałem to mialem na nia ochote i chcialo mi sie , jak sie to teraz mówi stukać , uwazała mnie za zboczenca itd. choc nie do konca tak myslała , no ale jak potrafiłem sie z nia kochać , gdy bylismy razem 5 razy i to w dzien w dzien ! no to trudno sie i jej dziwic , cóz takie miałem potrzeby , jej były inne , ale ja sie tym nie przejmowałem a jak nie chciala dac 6 ty raz , to robiłem to sam ze sobą Widac chłopak sie jednak przejoł , byc moze u niego jest podobnie , i to za sprawa dziewczyny swej doszedł do takiego aktu desperacji , moze zamiast ja zmienic ,czego nie potrafi bo ja kocha , wybrał tą droge
mysle ze tutaj jest dokaldnie opisany powod tego aktu desperacji do jakiego chce sie posunac nasz Tworzysz Parek..
Jesli chodzi o mnie to uwazam ze powinnienes szczerze..poprozmawiac z partnerka i dowiedizec sie w jakich sytuacjach Twoje libodo jej przeszkadza. bo z pewnoscia nie zawsze tak jest.
a jelsi chodzi dokladnie o Ciebie Parku to sadze iz od samego poczatku , tzn od urodzenia masz duze libido i to sie az tak znaczaco nie zmieni.. a po co sie truc tabletkami , bromem czy tez innymi wynalazkami naszej medycyny czy tez medycyny naturalnej. czasem moze pomoze jakas dobra ksiazka by nie myslec tyle o tym..odwrocenie uwagi od tej sprawy..(gdy Jej pod raka nie ma)a gdy jest to uwaznie sluchac jej i obserowowac.. widac ze Cie to meczy .. rozumiem choc nie mam tego problemu.byc moze jest to przejsciowe i za jakis czas ten problem przestanie byc wazny a tego Ci najbardziej zycze.
powodzenia i pozdrawiam:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"