sprawa wyglada tak....z rozmów z moim chłopakiem wiem ze woli on gdy dziewczyna jest wydepilowana w okolicach bikini,a ja szczerze mówiac wczesniej sie za to nie zabierałam...no i chciałabym wiedziec jak sie za to zabrac kupiłam sobie kremik do depilacji uzyłam go ale prawde mówiac e4fekt mógłby byc lepszy. jak wy sobie radzicie
depilacja miejsc intymnych
Moderator: modTeam
depilacja miejsc intymnych
dziewczyny ratujcie!
sprawa wyglada tak....z rozmów z moim chłopakiem wiem ze woli on gdy dziewczyna jest wydepilowana w okolicach bikini,a ja szczerze mówiac wczesniej sie za to nie zabierałam...no i chciałabym wiedziec jak sie za to zabrac kupiłam sobie kremik do depilacji uzyłam go ale prawde mówiac e4fekt mógłby byc lepszy. jak wy sobie radzicie
i czy lepiej depilowac wszytsko czy zostawiac np paseczek?
Zajrzyj tu: Fryzura na łonie
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

-
- Początkujący
agata pisze:jak wy sobie radziciei czy lepiej depilowac wszytsko czy zostawiac np paseczek?
Czy lepiej depilować całość czy moze zostawić paseczek zależy od ciebie i od tego jak się będziesz czuła. Możesz raz spróbować wydepliować całość i przekonać się czy wolisz jednak mieć paseczek. Tutaj chyba najlepsza jest metoda aby samemu się przekonać. Musisz czuć sie dobrze. Ja osobiście zostawiam sobie paseczek bo jakoś tak wygodniej mi i lepiej się czuje. Wszystko zależy od ciebie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
ja tam mam specjalna nakladke na depilator elektryczny wlasnie do takich "zadan specjalnych" i jestem z niego baaardzo zadowolona nie podraznia, nie ma krostek po, po prostu mioooodzio
poprosze o wiecej info
nie mam pojecia ile kosztuje bo kupowalam go kupe czasu temu... i tez nie pamietam ile wtedy kosztowal
firma BRAUN - "Silkepil SuperSoft body system"
Sa tam dwie nakladki- jedna to normalny depilator a druga to ta nakladka do golenia pach i innych miejsc
Pozdrowionka :564:
Sa tam dwie nakladki- jedna to normalny depilator a druga to ta nakladka do golenia pach i innych miejsc

Pozdrowionka :564:
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !