Jak poprawić kondycje włosów i skóry głowy?
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Jak poprawić kondycje włosów i skóry głowy?
Witam Panie, jak dbacie o włosy o skórę głowy? Macie fajnie i sprawdzone preparaty, odzywki, szampony czy inne może naturalne sposoby?
Re: Jak poprawić kondycje włosów i skóry głowy?
wydaje mi się, ze warto też spróbować suplementacji , przez jakiś czas brałam oeparol z olejem z wiesiołka. Moja skóra się po tym suplemencie odżywiła, jest gładsza, fajnie także to wpłynęło na włosy, stały się mocniejsze i wyglądają zdrowiej.
Odżywka Johna Frieda do włosów ciemnych jest świetna. Przez nią (a właściwie dzięki niej) chodzę rzadziej do fryzjera, bo nie widać tak szybko odrostów, albo się nie rzucają tak w oczy Kupiłam choć nigdzie wcześniej się z nimi nie spotkałam. Te kosmetyki nie są az tak popularne bo nie są reklamowane w telewizji
-
- Zaglądający
Dobry jest olejek Hasna, znajoma mi poleciła. Nakłada się na włosy, ja tak trzymam z 30 minut, potem myję głowę normalnie szamponem. Włosy lepiej się rozczesują, sa lsniące, kondycja znacznie się poprawiła. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam odrastanie włosków...no i pozbyłam się koszmarnego łupieżu
Ja stosuje suplementy
-
- Początkujący
Olej z wiesiołka na mnie zadziałał świetnie. Jestem zadowolona ze stosowania tego suplementu.
Wg mnie tylko mezoterapia
Jeśli chodzi o kwestie związane z oczami, to polecam ten kierunek - twojespojrzenie.pl
Wszystko macie atrakcyjnie podane w jednym miejscu w formie rzetelnych i ciekawych sugestii.
Oczywiście kwestia taka, czego oczekujecie, ale jak dla mnie to mega konkrety.
Wszystko macie atrakcyjnie podane w jednym miejscu w formie rzetelnych i ciekawych sugestii.
Oczywiście kwestia taka, czego oczekujecie, ale jak dla mnie to mega konkrety.
A co sądzicie o peelingach trychologicznych? Warto je stosowac?
Moim zdaniem warto, ja stosowałam i widac było ogromną poprawę
A jakis konkretny mialas? BO ja nawet nie wiem na co zwracac uwagę...
wiesz co,wejdz sobie na Notino i poszperaj, tam maja fajne ceny, ja mialam bodajze z tołpy.