kosmetyki robione
Moderator: modTeam
kosmetyki robione
Stosujecie kosmetyki robione w aptece? Dostałam od dermatologa receptę na krem, tylko problem taki że nie mam gdzei zrealizować, nie wiem czy w ogóle w jakiejś aptece robią takie kosmetyki?
e-recepta
Nie wiecie gdzie można już realizować e-receptę? Czy każda apteka przyjmuje taką formę recepty?
Re: kosmetyki robione
z tego co wiem to e-receptę to możesz w aptekach DOZ wykupić, mają na drzwiach swoich aptek naklejki, masz już założone konto e-pacjenta?
Jeszcze nie spotkałam się z apteką, w której nie zrobiliby mi kremu z recepty od dermatologa.
Choć mam dość wrażliwą cerę, nie miałam jeszcze styczności z kosmetykami robionymi. Zawsze staram się natomiast wybierać fluidy i kremy wysokiej jakości. Dosyć często zamawiam je z drogerii internetowej Perfumy.pl ze względu na spore zniżki na markowe kosmetyki jak również perfumy.
-
- Zaglądający
alekisa pisze:Nie wiecie gdzie można już realizować e-receptę? Czy każda apteka przyjmuje taką formę recepty?
Każda apteka obecnie realizuje e-recepty. Mało tego, możesz też prosić lekarza zdalnie, bez wychodzenia z domu o wystawienie e-recepty. Wypisze ci w ciągu max 1 godziny
Fakt, e-recepta jest w tym momencie naprawdę ogromnym ułatwieniem. Ja mam akurat DOZ pod nosem, więc realizuję właśnie tam, ale super, bo dzięki temu, że nie trzeba iść po papierową wersję do przychodni, oszczędza się naprawdę sporo czasu.