Leczenie, zachowanie a pora dnia?

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Leczenie, zachowanie a pora dnia?

Postautor: Maverick » 28 lis 2004, 01:55

Witam,
taki artykulik znalazlem na Onet.pl:
zdrowie, a pora dnia

Co o tym myslicie? Czy prawde pisza? Tzn czy znacie cos z doswiadczenia co by to potwierdzalo?
Pozdrawiam,
Maverick
Awatar użytkownika
jolie
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jolie » 28 lis 2004, 02:14

hm na pewno mam godziny, w ktorych np latwiej przyswajam wiedze. potwierdzam, ze jestem sowa, zaczynam kontaktowac kolo poludnia dopiero. jak nic wieczorem nie robie to standardowo mam kryzys kolo 21. sa godziny, w ktorych mam wieksza ochote na sex ;P ale to nie jest 19-21 tylko srodek nocy ;) co do leczenia, wizyt u dentysty i przyjmowania lekow nie wiem.
I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 lis 2004, 14:18

Od 19-do 21 to mnie sie juz sexic nie za bardzo chce ! wiec bzdura w tym temacie za to jestem budzony gdzies około godz 4-5 rano przez małego :547: i tu mi sie chce !! :556: Rano..........? hm kiedyś tak, teraz juz nie , za to za dnia a i owszem bardzo chetnie :564: DENTYSTA !! ci idioci mnie zrazilimdo siebie jeszcze za młodu , teraz odkąd mam własą dentystkę pora nie jest wazna ! Zyje tak jak wyreguluje sam swój organizm ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Gość

Postautor: Gość » 28 lis 2004, 15:25

Moim zdaniem wszystko zalezy od czlowieka. Te pory to indywidualna sprawa i watpie by jakis naukowiec mogl przewidziec kiedy mam najwieksza ochote na sex czy kiedy najlepiej mi sie uczy. Czemu? Bo to sie zmienia i zalezy od nastroju i roznych innych rzeczy. Czlowiek to istotna nieprzewidywalna :P
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 28 lis 2004, 15:26

Jak patrzę na siebie to ten artykuł wydaje mi się prawdziwy :P Tylko, że jak ja wstaję o 14 powiedzmy to do dentysty musiałbym iść między 22 a 24 :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Zdrowie i uroda”