Witam,
taki artykulik znalazlem na Onet.pl:
zdrowie, a pora dnia
Co o tym myslicie? Czy prawde pisza? Tzn czy znacie cos z doswiadczenia co by to potwierdzalo?
Pozdrawiam,
Maverick
Leczenie, zachowanie a pora dnia?
Moderator: modTeam
hm na pewno mam godziny, w ktorych np latwiej przyswajam wiedze. potwierdzam, ze jestem sowa, zaczynam kontaktowac kolo poludnia dopiero. jak nic wieczorem nie robie to standardowo mam kryzys kolo 21. sa godziny, w ktorych mam wieksza ochote na sex ;P ale to nie jest 19-21 tylko srodek nocy
co do leczenia, wizyt u dentysty i przyjmowania lekow nie wiem.

I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
Od 19-do 21 to mnie sie juz sexic nie za bardzo chce ! wiec bzdura w tym temacie za to jestem budzony gdzies około godz 4-5 rano przez małego :547: i tu mi sie chce
:556: Rano..........? hm kiedyś tak, teraz juz nie , za to za dnia a i owszem bardzo chetnie :564: DENTYSTA !! ci idioci mnie zrazilimdo siebie jeszcze za młodu , teraz odkąd mam własą dentystkę pora nie jest wazna ! Zyje tak jak wyreguluje sam swój organizm ! :564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora