piekne piersi
Moderator: modTeam
piekne piersi
w sumie ja takich nie mam i w tym problem. jak bylam mloda dziewczyna w wieku djrzewania bylam glupia i zaniedbalam swoje piersi. teraz nie maja zbyt ladnego ksztaltu
,teraz bardzo nad tym ubolewam. wiem ze jeszcze mam szanse naprawic swoj blad. ale musze dzialac szybko nim skura straciwasciwosci do regeneracji. nie chce poprawiac biustu operacyjnie. wiem ze sa do tego odpowiednie kremy, i musze rowniez wykonwac cwiczenia na miesnie klatki persiowej i ramion. tak tyle wiem ale to ogolniki. mial moze ktos taki problem i moze mi poradzic skuteczne kosmetyki i cwiczenia?? bylabym bardzo wdzieczna za dokladne opisanie cwiczen 

- Mroczny Piskacz
- Maniak
90% kobiet nie jest zadowolonych z swoich piersi
, a faceci zaś te same piersi oceniają jako sliczne i koło sie zamyka
faceci fiuty , kobiety piersi ! Wyluzuj
sa takie jakie są i tyle ! jak sie komuś nie podobają to na drzewo niech znika banany prostowac ! dziewczyny to jest po prostu chore !!!!! :564:
Mówicie iz kochacie swego partnera i wiecie iż On was też kocha a mimo to wasze piersi chcecie zmieniać
?po co
i przedewszystkim dla kogo
?? skoro jemu sie podobaja
? hmmm oto jest pytanie
rozumiem ze nie wszedzie tak jest , ale mniemam iż jest tak bardzo czesto !

Mówicie iz kochacie swego partnera i wiecie iż On was też kocha a mimo to wasze piersi chcecie zmieniać

rozumiem ze nie wszedzie tak jest , ale mniemam iż jest tak bardzo czesto !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
hymm Gorqon nie zadna prowokacja tylko szczere pytanie. A co do swinkowa to milutki skrut od miasta Świnoujścieczyzby prowokacja
Krzysiu tylko i wyłącznie dla siebie i po to żeby czuć się lepiejpo coi przedewszystkim dla kogo
??
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
hymmm wszyscy mowia zeby zaakceptowac siebie, heh to powiedzcie czy jak mi brzyszek tluszczykiem zarosnie mam nie cwiczyc zeby formy nabrac ylko siebie zaakceptowac? lub jak komus tradzik mlodzyenczy wyskoczy to ma nie stotowac tonikow i innych kosmetykow bo to nic nie da tylko kase sie wyda? nie jestem w takim nastawieniu ze moje piersi sa jakies najgorsze, tez nie oczekuje cudu ale wiem ze da sie ich wyglad poprawic co mi poprawi chumor ta jak prawie kazdej kobiecie schudniecie o jeden kilo.
Jak juz ktos mowil ;> najelepsza i najprzyjemniejsza metoda bedzie masaz ;> a do tego meskie dlonie nadaja sie idealnie
. Jesli koniecznie chcesz jakis zeli do piersi itp ... to polecam zel z avonu ;P (moja mamuska uzywa :O) i jakiegos faceta ktory by ow zel wmasowal w twoje na pewno juz sliczne piersi ;>
Moje pytanie - co to znaczy ze zaniedbalas je jak bylac mala???
Jesli o biust chodzi to pompki z szeroko rozlozonymi ramionami (ale bez przesady bo zbyt trudo bedzie) rozwijaja miesnie klatki czyli ujedrniaja biust.
Poza tym moze wcale nie sa az takie zle? Wyslij mi fotke na privie to Ci powiem
Jako iz facetem jestem, mozesz liczyc na obiektywna i sprawiedliwa ocene 
Jesli o biust chodzi to pompki z szeroko rozlozonymi ramionami (ale bez przesady bo zbyt trudo bedzie) rozwijaja miesnie klatki czyli ujedrniaja biust.
Poza tym moze wcale nie sa az takie zle? Wyslij mi fotke na privie to Ci powiem
Mav znów rządny zdjęć
. Oj Mav Mav.
Polecam masowanie np. po kąpieli i kremy ujędrniające lub coś w tym stylu. Zresztą zależy na czym polegało to zaniedbanie swojego biustu bo nie rozumiem tego.
Polecam masowanie np. po kąpieli i kremy ujędrniające lub coś w tym stylu. Zresztą zależy na czym polegało to zaniedbanie swojego biustu bo nie rozumiem tego.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Jedyne zaniedbanie jakie moglo byc z czasow gdy bylas "mloda" to chyba wstapnienie do grupy amazonek ;> i amputacja jednej z piersi ;P ale na to masaz niepomoze ^^.
Moja myszka tez nieakceptuje swojich piersi ...
chodz jak dla mnie to najcudowniejsze cycuszki na swiecie
. Pozatym ona ma czeste ich masaze ;> takze powiem czy daje to jakies skutki
jesli chodzi o ich wyglad 
Moja myszka tez nieakceptuje swojich piersi ...
http://rambo.nd.e-wro.pl/gimnastyka/gimnastyka.html to sie przyda aby utrzymac ladne piersi 

Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
- Mroczny Piskacz
- Maniak
DREADMAN pisze:http://rambo.nd.e-wro.pl/gimnastyka/gimnastyka.html to sie przyda aby utrzymac ladne piersi
chyba pierwszy Twój dobry post

poprawiasz się :!: haha
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Jak piersi mi zaczeły rosnąć to kupowałam nieodpowiednie biustonosze. Później miałam problemy z wagą na początku duzo i szybko utyłam a potem chudłam nie stosując żadnych kremów ujędrniających. moje ssutki są prawie skierowane do ziemi, a więc nie wyglada to zbyt dobrze szcególnie że mam duże piersi (rozmiar DD).
- ksiezycowka
- Weteran
Zawsze znajdzie sie facet ktory bedzie uwazal ze to najpiekniejsze cycuszki na swiecie ^^
tylko problem w tym ze chce zeby mi sie podobaly