Wypadajace po porodzie wlosy
Moderator: modTeam
Wypadajace po porodzie wlosy
dziewczyny! Jestem po porodzie 3 mce i wyłąża mi wlosy koszmarnie, nie wie co robic???
Humavit - to tabletki na bazie drożdzy, cena przystępna, powiedziałabym nawet niska w porównaniu z innymi preparatami, farmaceutka poradziłą je mojej mamie, pomogły, na skórę są także bardzo dobre.
Jeszcze jedne:Hapantoten-drogie, ale tez skuteczne, z tej firmy sa takze szamopny, moze warto sprobowac.
poza tym tak jak napisala w innym poście Leszczynka: szampon z czarnej rzepy
Jeszcze jedne:Hapantoten-drogie, ale tez skuteczne, z tej firmy sa takze szamopny, moze warto sprobowac.
poza tym tak jak napisala w innym poście Leszczynka: szampon z czarnej rzepy
Witaj Redd's jestem fryzjerką wiec z problemem wychodzących włosów nie tylko po ciąży mam do czynienia u klientek i z czystym sumieniem polecem Ci odżywke WAX <kupisz tylko w aptece> efekty są zadziwiające,cena ok 10 zł,wiec myśle że warto spróbować.Pozdrawiam!
Najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla ciebie wszystkim....
Ja tam wieze w moc ludwika ;P. Wyjatkowo przydatny plyn jesli chodzi o problem z mocno porysowanymi plytami cd ;> kilka kropel ludwika delikatnie wypolerowac szmatka i chodz niby niewidac aby rysy "znikly" plyta dziala prawie jak nowa.
Dlaczego niemial by dzialac na wlosy ... coz póki ktoras z pan z takim problemem niesproboje i niepotwierdzi niedowiemy sie ;>.
Ale dlaczegoz odrazu byc nastawionym sceptycznie ? ;/
Dlaczego niemial by dzialac na wlosy ... coz póki ktoras z pan z takim problemem niesproboje i niepotwierdzi niedowiemy sie ;>.
Ale dlaczegoz odrazu byc nastawionym sceptycznie ? ;/
Redd's pisze:Krzysiek!!!
Wcale sie nie smialam z Ludwika...stosowalam naprawde rozne dziewaczne rzeczy na glowie i bylabym sklonna sprobowac!!!A skoro pisze taki post, to oczekuje rady i pomocy , mam nadzieje szczerej!:)
to też takowa dostałaś
mnie włosy tak leciały iz zawze rano jak trzepałem po nich to w umywalce nie było sposobu ich policzyc tak wiele ich tam lezało teraz wczoraj naliczyłem ich 18 szt dzic , czekaj ide potrzepać głową

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora