zel na wlosy ?
Moderator: modTeam
zel na wlosy ?
Co myslicie o zelu na wlosy ? Ktory Waszym zdaniem jest najlepszy (firma, rodzaj) bo ja ostatnio jak kupywalem za 3 zeta ( bo najtaniej
) to lupiez mialem, a pozniej jak sie przezucilem na drogie to to samo bylo. Niewiem dlaczego tak mam.

zel podtrzymuje wlosy i uklada je, wiec niech sie wam nie kojarzy tylko z blyszczacym czerepem drecha. Czesto nawet nie wiecie ze ktos ma zel na wlosach i wtedy nikt nic nie mowi. to normalny kosmetyk, wiec dajcie spokoj 
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
lorenzen pisze:A mi się żelik na włosach kojarzy z jednym: :563:
Mi też kojarzy się z :563: :563: :563: :563:
nie chcę nikogo urazić, ale uważam to za obleśne
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Kemot pisze:Ja lubie czasem sie żelować ale nie często no moze raz w tygodniuW sumei to nie jestem dresem
Chodzę w jeansach
I nie mówcie że jestem dresiarz
To calkiem masz podobne gusta do moich, bo ja nie lubie chodzic w dresie, niewiem dlaczego ale jakos zle sie czuje ;-) A wracajac do sprawy zelu, to kupilem sobie jakies ale chyba lipa... Zreszta tez czesto sie nigdy nie zelowalem wiec jak nawet nie bede sie zelowal, to placac na pewno nie bede.
PS: i tak teraz jestem scinany maszynka wiec nie mam co zelowac
Co do dresów...
Ja nie chodzę publicznie w tym stroju, tylko w domu albo do sportu...
ale w zeszłym roku w klasie w liceum zrobiliśmy sobie "dzień dresa" hehe
umówiliśmy się, że każdy bez wyjątku przychodzi w drecholach
Oczywiście wyłamało się paru gamoni, a tak to większość poprzychodziła w dresach, nawet dziewczyny
Było dużo śmiechu
ale w zeszłym roku w klasie w liceum zrobiliśmy sobie "dzień dresa" hehe
umówiliśmy się, że każdy bez wyjątku przychodzi w drecholach
Było dużo śmiechu
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

dobry dres nie jest zły, ale na boisku i przed telewizorkiem
a jak się kupi dobry żel( zo zwykle oznacza wydatek nie 3 zł, ale 15) i umiejętnie go nałoży
to wygląda całkiem estetycznie, i nie krytykujcie osób które go używają, bo niektórzy mają takie włosy ze bez dodatkow nie da się z nich nic sensownego ułożyć, tak jak w moim przypadku
pozdrawiam
a jak się kupi dobry żel( zo zwykle oznacza wydatek nie 3 zł, ale 15) i umiejętnie go nałoży
to wygląda całkiem estetycznie, i nie krytykujcie osób które go używają, bo niektórzy mają takie włosy ze bez dodatkow nie da się z nich nic sensownego ułożyć, tak jak w moim przypadku
pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
Jizus coraz bardziej nabieram pewnosci ze to prowokator ... ja mam krociutkie wloski zawsze ... czyli niby niezaszybko widac ze sa brudne ... ale zawsze jak sie kompie myje i wloski ... w kapie sie codziennie czasami jak po prostu padne spac po powrocie do domq raz na 2 dni ... chyba bym niewyrobil niemyjac sie 3 tygodnie ... chyba ze ty sie kapiesz ale niemyjesz wlosow ;O taki styl ? brudna odmiana metala ? :O.
Co do zelu ... hmm dla mnie zawsze tacy faceci kojazyli sie z solarium kosmetyczka i playboyem ;>, facet ma byc "meski" a nie powoli przeistaczac sie w kobiete ^^ :O
Co do zelu ... hmm dla mnie zawsze tacy faceci kojazyli sie z solarium kosmetyczka i playboyem ;>, facet ma byc "meski" a nie powoli przeistaczac sie w kobiete ^^ :O