Problem z penisem
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
od 2 dni z mojego penisa wydobywa się gęsta, jasnobrązowa ciecz, sprawa jest na tyle poważna, że oddawanie moczu sprawia mi niemały ból, który jest umiejscowiony w ujściu cewki moczowej. Czy ktoś wie co to może być? Jeśli tak to co to jest i jak to można wyleczyć?! Udałbym się z tym do lekarza, ale w chwili obecnej nie mam taiej możliwości. Czy jest to jakieś ognisko zapalne czy co? Proszę pomóżcie!!!
Na moje chłopskie i niezabardzo obeznane oko, mogą to być kamyczki w moczowaodach (?) ale to tylko moje przypuszczenia, w każdym razie do lekarza biegiem :!:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Strasznie mało tych informacji podałes , co znaczy wydobywa sie ? sama sie wydobywa ta ciesz ? czy podczas siusiania dopiero (czyli mocz jest tego koloru )Poza tym co nazywasz ujsciem cewki moczowej , bo tu moga być rozbieznosci w pojmowaniu !Gdzie tez umiejscowia sie ból przy oddawaniu moczu
:566:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Początkujący
Jezeli ból jest umiejscowiony w żołedzi , to na pewno nie jest to Kamien nerkowy na 1000% jak byś miał kamien nerkowy zapewniam Cię iż wył byś z bólu
a zadna Ciecz sama by sie z penisa nie wydobywała !Normalnie cos Ci sie tam zrobiło , jakis powazny stan zapalny , nie wiem, co Ty robiłeś ze to złapałeś
? miałeś jakąs przygode erotyczna
Normalnie sie o Ciebie boję , a lekarz Cie niezle opierniczy , zasówaj do niego zanim bedzie za puzno i trza bedzie przeprowadzic amputację!

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora