Silikonowy biust
Moderator: modTeam
Silikonowy biust
Moje drogie Panie. Czy zdecydowałybyście sie na silikonowy biust ?
Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona, ale nie wykluczam, że za kilka lat moje piersi nie bedą wyglądały tak jak teraz i poddam sie takiemu zabiegowi.
czekam na opinie pan i panow.
Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona, ale nie wykluczam, że za kilka lat moje piersi nie bedą wyglądały tak jak teraz i poddam sie takiemu zabiegowi.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
ja jakos nie uznaje operacji plastycznych, nie chce zeby jakis chirurg ingerowal w moj organizm. Silikonowy biust? Hmm... podobam sie sobie taka jaka jestem chociaz wiem ze daleko mi do doskonalosci, co bedzie za pare lat? Jasne ze najprawdopodobniej moje "parametry" sie pozmieniaja ale coz, takie zycie. Jesli jakas Pani ma ochote na poprawke w swoim wygladzie to nie mam nic przeciwko ale ja podziekuje 
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
sophie pisze:No coz, po powrocie do Pl i tak zaczynam szukac pracy - ciekawe, czy uda mi sie cokolwiek znalezc i zaoszczedzic
życze powodzenia w poszukiwaniach,jest naprawde cieżko z dobra pracą albo ja mam pecha

Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Re: Silikonowy biust
foxy_lady pisze:Moje drogie Panie. Czy zdecydowałybyście sie na silikonowy biust ?
VETO :!!:

Mala seria pompek codzien i cycuszki stana sie jedrne i nie beda na starosc zwisac miedzy kolanami.
Tak generalnie to jestem przeciw jak kobieta jest mloda, jak juz jest stara, to uznalbym, bo to sporo da,\. Tylko ciekawe jak sie czuje taki biust. Przeciez w silikonie czucia sie nie ma... Glupie uczucie to musi byc
Tak generalnie to jestem przeciw jak kobieta jest mloda, jak juz jest stara, to uznalbym, bo to sporo da,\. Tylko ciekawe jak sie czuje taki biust. Przeciez w silikonie czucia sie nie ma... Glupie uczucie to musi byc
dolaczam sie rowniez uwazam ze jak sie dobrze zacznie pracowac na piersiami w odp czasie to na efetky nie bedzie trzeba dlugo czekac a bynajmiej robiic sobie silikonow ! jestem temu przeciwnna , moj kochany zawsze mowi "fajna dziewczyna szkoda tylko ze silokonowa " patrzac na jakies foto panienki wiec to mowi samo przez sieHardcore pisze:Jestem przeciwko poprawianiu Boga...
ja jestem za jesli dziewczyna ma na tym punkcie duze kompleksy,to naprawde duzy problemi i bardzo istotny.Nasluchalem sie mase roznych opowiadan pan na temat ich malego biustu,jak ma im to poprawic samopoczucie to niech sobie powiekszaja 
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Mnie w ogóle zawsze szokowal sam fakt iz kobiety maja kompleksy ... moja myszka caly czas nazeka ze ma duza pupe ze jest gruba itp ... ma po prostu kobiece piekne krztalty niewyglada jak anorektyczka ... Ale nie niepogodzi sie ze tak wyglada i jest jej z tym slicznie zaraz wymysli jakas diete.
Czy panie niemoga zakceptowac tego jak wygladaja ?, dlaczegoz chcialy byscie caly czas wygladac lepiej od kolezanek itp ... wszystkie jestescie piekne takimi jakimi jestescie ... po co cokolwiek zmieniac ... esh po co ja tyle pisze jak i tak zadna z was tego niezrozumie ;> i dalej bedziecie miec jakies tam swoje mniejsze lub wieksze komplexy.
Chcial bym kiedys spotkac kobiete bez komplexow ...
Czy panie niemoga zakceptowac tego jak wygladaja ?, dlaczegoz chcialy byscie caly czas wygladac lepiej od kolezanek itp ... wszystkie jestescie piekne takimi jakimi jestescie ... po co cokolwiek zmieniac ... esh po co ja tyle pisze jak i tak zadna z was tego niezrozumie ;> i dalej bedziecie miec jakies tam swoje mniejsze lub wieksze komplexy.
Chcial bym kiedys spotkac kobiete bez komplexow ...
Ja popieram takie operacje tylko z jednego powodu-ze względów niezależnych od kobiety. Np kiedy wskutek raka piersi miała usuniętą pierś i wtedy robi operację. Albo gdy kobieta cierpi na zespół Polanda ("niedorozwój gruczołów piersiowych")-czyli kiedy kobietom biust nie rośnie sam i np w wieku 30 lat wygladają jak małe dziewczynki w tej części ciała. A poza tym takie operacje są istną głupotą.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
taka chyba nie istnieje:D:D:Da poza tym mysle ze panie ktore maja bardzo male piersie i chcialy sobie dodac troche pewnoscie siebie. ale nie jesli ktos chce poprawiac boga na sile!!!!!!!Chcial bym kiedys spotkac kobiete bez komplexow ...
P.S dopisuje sie do slow leszczyny w sprawach nielaleznych od kobiet
Chyba jednak nie zrobie sobie silikonowego biustu. Głównie dlatego, że nie podoba mi się widok ich. Są zbyt nienaturalne i takie po prostu nie pasujące mi. Wole mój biust chociaż pewnie za 20 lat na pewno się zmieni (niestety na gorsze). Ale i tak wole naturalny niż sztuczny.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"