Bol w lewym jajniku
Moderator: modTeam
Bol w lewym jajniku
Mam pytajnie pozniewaz ostatnio moja dziewczyne boli lewy jajnik, nei wiem czy dokladnie mocno ale mowi ze tak pusuje czasami co to moze byc,nie sa to mocne bole ale sa
Będziecie bluzgać, że odpowiadam na stare posty, ale chce opowiedzieć jak skończyło się to w przypadku mojej dziewczyny.
Była u ginekologa, ten obadał ją paluszkiem, zrobił USG i stwierdził że wszystko OK. Przepisał jakieś czopki za 5 zł i kazał zużyć opakowanie... Po zużyciu opakowania bóle mineły. Do tej pory nie wiem co to było. Ale chyba jajnik tak zaragował po odstawieniu pigułek. Ale lepiej niech lekarz zobaczy co nie tak jest.
Była u ginekologa, ten obadał ją paluszkiem, zrobił USG i stwierdził że wszystko OK. Przepisał jakieś czopki za 5 zł i kazał zużyć opakowanie... Po zużyciu opakowania bóle mineły. Do tej pory nie wiem co to było. Ale chyba jajnik tak zaragował po odstawieniu pigułek. Ale lepiej niech lekarz zobaczy co nie tak jest.