Seks,zmęczenie,problemy (proszę o pomoc!)

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Seks,zmęczenie,problemy (proszę o pomoc!)

Postautor: taka_jedna » 08 wrz 2004, 23:58

23 i 24 sierpnia - moje kochanie miało komisy. Wiec się uczylismy ostro, wczesnie wstawał, stres i w ogóle. Ochota na sex też się zmniejszyła, ale rozumiem i nie naciskałam.
Ale od tamtej pory do dziś, codziennie jest zmęczony, juz nawet o 19, zaczęły się bóle głowy, dużo mniej kondycji...i szczerze mówiąc zaczynam się martwić
kobietą nie jest więc się od seksu nie wykręca ;) , poza tym tak jak ja uwielbia się kochać i zawsze byliśmy dopasowani pod tym względem...kochaliśmy się raz dziennie a czasem jak się uda to 2, zdarzało się i 3 :) Teraz kochamy się raz dziennie albo wcale, przy czym czasem mam wrażenie że robi to tylko dlatego żebym nie pomyślała że go nie podniecam, albo że juz mnie nie kocha, albo zeby mi nie odmawiać. Czasem nawet zmęczenie jest takie, że On nie ma siły "dokonczyć", wyczerpanie skrajne takie jak na poczatku ja miałam przy fellatio, ze błędne koło bo wolnymi ruchami się nie skonczy, na szybkie nie ma siły, a im dlużej "wolno" tym trudniej dojść. Czasem jeszcze ból w mięśniach brzucha jak przy "przetrenowaniu" znacznie nam utrudnia (współ)życie
Stresów w szkole nie ma żadnych, bo się nią nie przejmuje
w domu też nie więcej niż przecietny nastolatek
Ja wiem ze to może banalny problem...ale się martwię o mojego kota coraz bardziej :(
ktoś coś może poradzić mądrego? moze to tylko jesień?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 00:00

A moze daj mu spokoj na kilka dni? Moze za malo spi? Moze za malo je?
Awatar użytkownika
crystal
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: crystal » 09 wrz 2004, 03:59

moze niech wypije kilka piwek przyjdzie mu energi i ochoty , na mnie to zawsze dziala :564:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2004, 09:25

skąd ja to znam, ehhh. Jak facet w tak młodym wieku może być AZ tak zmęczony. Sama nie mogę tego zgłebić....
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2004, 09:26

To nie jest zmęczenie !!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2004, 09:29

dla mnie to ewidentne. koleś nie ma ochoty, już go tak nie kręci kobieta.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2004, 09:32

Mówisz absolutną nie prawdę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jesteś facetem , nie mozesz tak mówic !!!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 09:40

Rutyna?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2004, 10:19

wiec co to jest krzysiu ?
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 wrz 2004, 10:22

Wilczątko... zalecam króciutki pościk z jednokrotnym uderzeniem po łapkach.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 09 wrz 2004, 13:53

Dziwne zachowanie :) Moze jest chory albo faktycznie go nie podniecasz. Facet to facet ,zawsze ma ochote. Ja tam nie wyobrazam sobie zeby byc zmeczonym az tak aby nie pociupciac :) SPROBUJ CZEGOS NOWEGO W WASZYM ZYCIU EROTYCZNYM ,MOZE TO MU POMOZE :)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 09 wrz 2004, 13:55

A moze daj mu spokoj na kilka dni? Moze za malo spi? Moze za malo je?

<patrzy smutno> AŻ kilka dni? Ok, dam nawet miesiac zeby zadziałało. A przynajmniej do konca okresu ;)
Za mało śpi na pewno
Jeść twierdzi że nie ma ochoty za bardzo :/
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 09 wrz 2004, 14:59

Mnie zastanawia to czym on jest tak zmęczony. Może mimo wszystko ma jakieś kłopty skoro się nie wysypa i skoro nie ma ochoty na jedzenie. Rutyna i znudzenie nie sądze bo w tym wieku (a domyślam się, że jest w liceum) ma się największą ochote na seks. I skoro ma dziewczyne która na pewno mu się podoba to czemu miałby nie skorzystać? Dlatego zdecydowanie wydaje mi się, że powinnaś porozmawiać z nim i poznać przyczyne zmęczenia. A jak już przyczyna będzie znana to można ustalić jakieś "lekarstwo".

PS- na pewno nie będzie tak źle. Głowa do góry. A pościk wam dobrze zrobi bo potem będzie większa ochota ;).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2004, 15:06

Cóz kazdy jest inny , ale na zmęczenie bym nie stawiał , pamietam jaki ja bywałem zmeczony podruzowniem po polsce na trasie Poznan Zabrze - Zabrze Lubin i tak w koło , spałem po 2 -3 godziny a na sexi i tak miałem ochote , wrecz mnie sam mały nad ranem budził !! :D
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 09 wrz 2004, 15:23

musi odpocząc tak konkretnie przez kilka dni,nie kochajcie się przez ten czas, niech zregenruje siły, jak przyjdzie pora, to sam poprosi ;) a w miedzyczasie zabierz go na piwko czy jakies inne bajery, zeby sie rozluznil jeszcze ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 wrz 2004, 16:34

Nie rozumiem jak nastolatek może być zmęczony :O Sam pracuje na budowie po 10 godzin, na dzień, dodatkowo w weekendy mam inne zajecie i wcale nie jestem zmęczony. Dodam, że jak jestem zmęczony to wcale nie spada mi ochota na sex;) Do każdego przemęczenia można się przyzwyczaić :) W tym co piszesz coś mi nie pasuje z tym facetem...
Komisy, nauka... Ileż można się uczyć?? Kumpel ostatnio zdawał komisa i wytłumaczyłem mu to w 15 min i zdał. Komisy są banalne!! Chyba że ktoś jest totalna noga ;) (bez obrazy)
greg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: greg » 09 wrz 2004, 17:05

To nie jest zmęczenie !!!

Myślę, że Krzyś oraz inne osoby, mają coś konkretnego na myśli, ale nie bardzo chcą to wprost napisać. Może podpadnę, ale wywalę wprost.
Moja Droga, jesteś pewna, że po prostu nie "wypompowany" po.......... sexie z inną ?
To tylko pytanie.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 wrz 2004, 17:23

Nie koniecznie... Może po prostu znudził się (nie chciałem tego pisać)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 17:39

Mozliwosci jest naprawde wiele i uwazam ze trzeba dac mu odpoczac, pogadac z nim, a nie ma co biednej dziewczyny straszyc.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 wrz 2004, 18:06

Racja najgorsze są niedpopowiedzenia, pogadaj z nim a wszystko na pewno się wyjaśni. Czasem na prawde lepiej jest znać prawdę niż zyć w kłamstwie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2004, 18:35

Piszecie tu naprawde czarne scenariusze , spokojne !! nie ma tak zle Panowie , nie ciupcia sie na boku , i nie jest to też spowodowanem jakimś przemęczeniem totalnym Nie znudziła mu sie też partnerka , jak mozecie pisać takie rzeczy , dołująć w ten sposób załozycielkę topiku ! nie wiecie ??/ nie piszcie , bo zasiewacie w ten sposób nutkę zwątpienia , a po co ??!! Nie ładnie tak , nie ładnie Wszyscy wiemy za mało by wysówac wnioski tego typu , Ja z kolei ze wzgledu na swuj wiek , wiem troszeczke wiecej ! :547: Was jeszcze nie dopadła taka niemoc ????? no to sie cieszcie , albowiem kazdego z was to czeka ! i też bedziecie sie zastanawiac dlaczego ?! zwykła chwilowa niedyspozycja , ot tyle !! Mężczyzna , to nie maszyna do sexu ! ma też chwile słabosci !
greg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: greg » 09 wrz 2004, 18:39

Mężczyzna , to nie maszyna do sexu ! ma też chwile słabosci !

Zdrowy facet w wieku ok. 20 lat, który parę miesięcy temu miał energię na 3 razy dziennie ??????????!!!!!!!!!!!!!!! No way !
Za pare, parenaście lat to rozumiem
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 wrz 2004, 18:42

Bo ja wiem, jak ze wszystkim bywają lepsze i gorsze dni ;p
Awatar użytkownika
Personal Jesus
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Personal Jesus » 09 wrz 2004, 19:35

A może mu sie po prostu na jesienną depreche zbiera...zreszta sawo weszło to i samo wyjdzie...
..."You never talk
We never smile
I scream
You're nothing
I don't need you any more
You're nothing"...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 09 wrz 2004, 20:36

Komisy, nauka... Ileż można się uczyć

uczyliśmy się dwa wieczory. Może łącznie 3h na jeden komis. Ale wstać musiał przed 7. Jak się jest przez całe wakacje nieprzyzwyczajony i do tego siedzi w szkole bez picia 4h...(odstep miedzy ustna a pisemna)...
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 wrz 2004, 20:38

Zdrowy facet w wieku ok. 20 lat, który parę miesięcy temu miał energię na 3 razy dziennie ??????????!!!!!!!!!!!!!!! No way !
Za pare, parenaście lat to rozumiem

Obniżka formy zdarza się nawet najlepszym, drogi kolego! Niejeden sportowiec będąc w życiowej formie dostaje nagle i niespodziewanie doła i nie osiąga żadnych wyników. To się zdarza.
Może rzeczywiście jest czymś zmęczony, coś go gdzieś tam w środku gnębi? I dlaczego od razu interpretować to w ten sposób, że ma kogoś na boku, albo znudziła mu się dziewczyna?
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 09 wrz 2004, 20:40

Moja Droga, jesteś pewna, że po prostu nie "wypompowany" po.......... sexie z inną ?

jestem pewna. W szkole siedzi a potem od razu ze mną
poza tym, gdyby to był problem z sexem to bym napisała w dziale Sex!!
tu chodzi naprawdę o zmęczenie
nie chce się jeść
boli glowa
ogólne osłabienie
ciągle uczucie niewyspania
nie ma na nic ochoty (nawet na żadne piwo!) w tym na sex ! moze poświeciłam temu akurat problemowi za duzo miejsca w temacie, ale to nie jest tak że może jeździć cały dzien na rowerze albo pić z kumplami a akurat jak przychodzi do kochania to nagle jest zmęczony
znam go 1,5 roku i nigdy w takim stanie nie widziałam (nic nie bierze), dlatego się martwię
po prostu
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 wrz 2004, 20:42

znam go 1,5 roku i nigdy w takim stanie nie widziałam (nic nie bierze), dlatego się martwię
po prostu

A tu już padały srogie hipotezy. :)
Nie dziwne, że się martwisz. Ale może mu po prostu przejdzie, jak minie ta cała gonitwa i męczarnia? :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Personal Jesus
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Personal Jesus » 09 wrz 2004, 20:44

Szkodaby było wilczka uspić...
..."You never talk

We never smile

I scream

You're nothing

I don't need you any more

You're nothing"...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 09 wrz 2004, 20:51

no a już tak zupełnie nie w temacie, ale coś mnie zaciekawiło:
wielu twierdziło, że ma kogoś na boku. I ja się pytam:
jaki jest sen mieć kogoś na boku mając 18 lat i tylko 1,5 roczny zwiazek??
Zrozumiem jesli:
*dzieci
*poczucie bezpieczenstwa w rodzinie, stałym zwiazku
*40-stka na karku i niechęć do "ryzykowania", opuszczania ciepłego gniazdka
*paro(nasto)letnie małżeństwo
*dobrze nam z tą osobą i wiemy że chcemy z nią być, ale coś nas zauroczyło w innym/ej

Ale 18 latek? Jeśli się zakocha w innej a ona w nim to dlaczego po prostu być z nią nie zacznie? Żadnej "wspolnej przyszłosci", zadnych planów, zobowiązań, prawie nic do stracenia. Dla dwojga ludzi okolo 20 seks i wzajemna erotyczna fascynacja jest chyba najbardziej łączącym partnerów elementem...jaki sens ma związek bez seksu (nie mowię tu o dobrowolnym się go wyrzeczeniu przez oboje - np z powodu wiary - tylko kiedy on mowi ze kocha a kocha się z inną a nie ze mną)
no, troszkę zamotałam ale mnie mocno zdziwiliście :)

Wróć do „Zdrowie i uroda”