Prośba o wsparcie - opinię o domowej depilacji laserowej
Moderator: modTeam
Prośba o wsparcie - opinię o domowej depilacji laserowej
Czy ktoś z czytelników ma własne opinie związane z domowa depilacją laserową? Czy zechcecie się w tej materii wymienić wrażeniami? Będę niedługo przed decyzją zakupową i analizuje wszelkie opinie. Pozdrawiam - Dorota
Re: Prośba o wsparcie - opinię o domowej depilacji laserowej
Jeżeli chodzi o depilację laserową sama korzystałam w salonie z takich zabiegów co nie było do końca skuteczne. Wiele dobrego jednak słyszałam o urządzeniu Philips Lumea, podobno warto zainwestować, posiada 3 wymienne końcówki dedykowane do każdej partii ciała. Jest to rewelacyjny sposób na gładkie nogi, bez wrastających włosków czy podrażnień.
Re: Prośba o wsparcie - opinię o domowej depilacji laserowej
Jeśli zabiegi w salonie nie były skuteczne to uważasz, ze te w domu będą? Tak, na pewno.
+ także posłuchałabym rzeczowych opinii ludzi, którzy używali Philips Lumea, bo interesuje mnie ten temat, jednak w ciemno wydawać 2 tysi nie będę. :o
+ także posłuchałabym rzeczowych opinii ludzi, którzy używali Philips Lumea, bo interesuje mnie ten temat, jednak w ciemno wydawać 2 tysi nie będę. :o
[url=http://na-haluksy.pl/czy-to-sa-haluksy-zdjecia-lekarskie/]Diagnozowanie haluksów [/url]