ZAPACH-jaki lubicie?
Moderator: modTeam
ZAPACH-jaki lubicie?
Jaki zapach partnera/partnerki lubicie?
Jakich kosmetyków używacie?
Perfumy inaczej pachną "soute", a inaczej na ciele. Ja zwróciłem uwagę na to dopiero po jakim czasie używania... zawsze się człek czegoś nauczy lub dowie
Ostatnio używam Givenchy "Gentelman" i choć psiknięty na papierek nie podobał się mojej Pani, po paru dniach psiknąłem się i ja (bez podania nazwy) i dałem się powąchać. W tym wypadku odpowiedź była nad wyraz pozytywna
Jakich kosmetyków używacie?
Perfumy inaczej pachną "soute", a inaczej na ciele. Ja zwróciłem uwagę na to dopiero po jakim czasie używania... zawsze się człek czegoś nauczy lub dowie
Ostatnio używam Givenchy "Gentelman" i choć psiknięty na papierek nie podobał się mojej Pani, po paru dniach psiknąłem się i ja (bez podania nazwy) i dałem się powąchać. W tym wypadku odpowiedź była nad wyraz pozytywna
KOCHAJ...i rób co chcesz!
W tej chwili mam kenzo jungle, ale srednio mi podchodzi, a u siebie uwielbiam bruno banani (różowy). Szczerze powiedziawszy nie mam pojecia czego używa mój mąż :550: Dezodorant i wodę trzyma w osobnej szafce do której nigdy nie zagladam. Wydaje mi się, że Calvin Klein w jakiejś jasnej buteleczce mi śmignął ostatnio przed oczami, ale szczerze mówiąc nie jestem pewna :547:
Maverick pisze:Burberry czarne. Mnie sie tam podoba A jesli chodzi o zapach podczas seksu, to niespecjalnie preferuje psikanie sie, bo potem skora tak gorzko smakuje
Hehe... ja kiedyś chyba zjadłem, zlizałem pół opakowania balsamu do ciała Chanel Allure.
Kolację miałem z głowy
Aga pisze:Ja zaczęłam niedawno używać Chanel Chance- bardzo zmysłowe, choć nie trzymają długo.Ale na seks wystarczy
Chanel Chanse - też smaczne
W tej chwili używam 4 zapachów:
w/w Givenchy, Hugo Boss "baldessarini", Kenzo "kenzo"i Dolce Gabbana.
Oczywiście wybór ich nie zawsze zależy ode mnie
No ja podobnie jak Triniti - chodzi przede wszystkim o to, by było higienicznie i miło.
A już nienawidzę gęstych, słodkich zawiesin trzymających się w jakimś pomieszczeniu kilka minut - można się udusić :513:
A więc tylko delikatnie i świeżo - taka jest moja polityka, a lekkie wiercenie w nosku "stawia w gotowości" moje wszystkie trzy różki
A już nienawidzę gęstych, słodkich zawiesin trzymających się w jakimś pomieszczeniu kilka minut - można się udusić :513:
A więc tylko delikatnie i świeżo - taka jest moja polityka, a lekkie wiercenie w nosku "stawia w gotowości" moje wszystkie trzy różki
...
Niedawno jadąc w autobusie poczułam wspaniały męski zapach ale nie wiem co to było. Moge tylko powiedzieć, że naprawde super.
A tak z ciekawości zapytam: ktoś z panów używał już "Efekt Axe"? Bo reklama musi ich zaciekawić .
A tak z ciekawości zapytam: ktoś z panów używał już "Efekt Axe"? Bo reklama musi ich zaciekawić .
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak
Ja uwielbiam perfumy Red Night, ale tylko w połączeniu z ciałem mojego faceta Same są dość mocne a mnie od mocnych zapachów boli glowa, ale jak idziemy na imprezę i mój kochany się nimi DELIKATNIE spryska, to wieczorem po powrocie z imprezy mam w głowie tylko jedno Po prostu zajebiscie do niego pasują
Natomiast On uwielbia na mnie perfumy Secret Avenue, ale są chyba zagraniczne (dostałam od ciotki mieszkajacej od czasu do czasu w USA) bo nigdzie ich nie mogę dostac...a on wariuje na punkcie mieszanki "mój zapach+te perfumy"
Natomiast On uwielbia na mnie perfumy Secret Avenue, ale są chyba zagraniczne (dostałam od ciotki mieszkajacej od czasu do czasu w USA) bo nigdzie ich nie mogę dostac...a on wariuje na punkcie mieszanki "mój zapach+te perfumy"
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Triniti19 pisze:Niedawno jadąc w autobusie poczułam wspaniały męski zapach ale nie wiem co to było. Moge tylko powiedzieć, że naprawde super.
Zyje troche na tym swiecie i wiem iż to co reklamowane mało kiedy jest dobre !! produkt naprawde dobry ,,,,nie wymaga rekalmy !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Obecnie używam ECLAT z Oriflamu a mój misiek ostatnio powiedział,że jak go czuje na moim ciele to ma wrażewnie jakbym była naga hmmm podniecające
A on używa czarnego STR8 Wprost rozpływam się w jego ramionach wraz z tym zapachem!!!
Oczywiście dbamy też o higiene dlatego używamy również "kulek" tej samej nuty zapachowej bądź bezwonne
A on używa czarnego STR8 Wprost rozpływam się w jego ramionach wraz z tym zapachem!!!
Oczywiście dbamy też o higiene dlatego używamy również "kulek" tej samej nuty zapachowej bądź bezwonne
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...)
Ja Uwielbiam naturalny zapach cialka mojej Kochanej ) A perfumy to jej sam qpuje a ze powiedziala ze mam do tego nosa wiec wacham to co lubie a jej sie tez podoba ) coprawda zawsze zapominam jakie to sa ale ostatnio qpilem jej MEXXE i bardzo jej i mi sie spodobal Ja jak juz uzywam to zazwyczaj jest to szary adidas lub wlasnie Mexxa for man A cio do tego posmaku na ciele to zeczywiscie troche jezyk cierpnie jak sie trafi na popryskane miejsce Pozdrowionki
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
Ja używam Adidasa Team Force - zwykły dezodorancik. Mojej dziewczynie się spodobał baaaardzo ten zapach, chyba będę kupował.
A mi się bardoz podoba ULTRAVIOLET. Tylko, że jest cholernie drogi - flakonik kosztuje 200 zł :554:
A mi się bardoz podoba ULTRAVIOLET. Tylko, że jest cholernie drogi - flakonik kosztuje 200 zł :554:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- taka_jedna
- Maniak
- Entuzjasta