Ziemia Egipska puder
Moderator: modTeam
Ziemia Egipska puder
Używacie tego pudru?? Ja sobie zafundowałam jakiś czas temu, co prawda spory to wydatek, bo 130zł w sklepie internetowym bikor, ale czytałam dużo opinii, że starcza na ponad rok, a nawet dwa lata w zależności od tego jak często się używa, zobaczymy na ile mi wystarczy:) Muszę powiedzieć, że bardzo naturalnie wygląda na twarzy, choć trochę obawiałam się, że może być za ciemny (jest tylko jeden odcień...), ale wszystko jest ok. Macie jakieś doświadczenia z tym kosmetykiem?
Można pytać przed, jeśli ktoś się waha czy coś kupić czy nie, bądź nie wie co wybrać, ja wiedziałam dokładnie i nie musiałam prosić o rady Pytam po zakupię, bo chciałbym wiedzieć czy innym ziemia egipska też służy tak jak mnie, z czystej ciekawości Ot cały powód tematu. Podobno dyskusje poszerzają horyzonty....
Jeśli już łapiemy się za słówka, to proszę bardzo:) Napisałam dokładnie:
czytałam dużo opinii, że starcza na ponad rok, a nawet dwa lata w zależności od tego jak często się używa, zobaczymy na ile mi wystarczy:)
Z akcentem na opinie, że starcza na rok, a nawet dłużejj. Nie ma tam mowy o innych opiniach
Dlatego pytam, a jeśli ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie to trudno się mówi
czytałam dużo opinii, że starcza na ponad rok, a nawet dwa lata w zależności od tego jak często się używa, zobaczymy na ile mi wystarczy:)
Z akcentem na opinie, że starcza na rok, a nawet dłużejj. Nie ma tam mowy o innych opiniach
Dlatego pytam, a jeśli ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie to trudno się mówi
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2011, 10:58 przez blue_star, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Gdzieś była tu dyskusja o Ziemi Egipskiej
A o opinie należy pytać przed, w trakcie i po. Zawsze dobrze być na bieżąco
Otóż to, dziękuję księżycówka:) Być może, że była już dyskusja na temat Ziemi Egipskiej, ale nie trafiłam na nią nigdzie. Założyłam swój wątek, bo jestem bardzo zadowolona z nowego kosmetyku chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami, poznać inne, ale widzę, że żadnych konstruktywnych wypowiedzi nie ma. I dziwni mnie podejście forumowiczek ze stażem do nowicjuszki....
Pierwszy raz o Ziemi Egipskiej usłyszałam ładnych parę lat temu, a kupiłam w sumie niedawno, jakoś na początku wakacji:) Byłam u siostry w Gdańsku i zabrała mnie do sklepu BIKOR w centrum handlowym. Ziemia wiadomo - klasyk, ale nie przypuszczałam, że sam sklep zrobi na mnie takie wrażenie. Bardzo, bardzo elegancki, na YT znalazłam nawet filmik z otwarcia
nilireda pisze:Pierwszy raz o Ziemi Egipskiej usłyszałam ładnych parę lat temu, a kupiłam w sumie niedawno, jakoś na początku wakacji:) Byłam u siostry w Gdańsku i zabrała mnie do sklepu BIKOR w centrum handlowym. Ziemia wiadomo - klasyk, ale nie przypuszczałam, że sam sklep zrobi na mnie takie wrażenie. Bardzo, bardzo elegancki, na YT znalazłam nawet filmik z otwarcia
W końcu jakaś merytoryczna wypowiedź
A co do filmiku - faktycznie pełna profeska, nawet nie wiedziałam, że mają swój salon...