Witam wszystkich.Przegladałam tematy ,ale mimo to, nie znalazłam takiego, który by dotyczył podobnego problemu jak mój.Przejde do sedna...wiec: dzisiaj wydepilowałam się kremem do depilacji veet do skóry delikatnej (taki jasnoniebieski) i podczas depilacji po pewnym czasie zaczeło mnie piec,poczekałam jeszcze chwilę i zaczelam zbierać włoski razem z kremem szpatułką...wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że gdy dotknęłam skóry szpatułką to strasznie mnie zapiekło...a jak chciałam spłukać woda, to nawet to mnie tak strasznie piekło...jakoś przeżyłam...ale...jak zauważyłam zaczeła mi lecieć krew...i gdy siedze teraz przed komputerem to dalej mnie piecze...krew już nie leci...co mam zrobić?? udać sie do ginekologa? zauwazylam mocne zaczerwienienie i taka jak by zdartą skórę
P.S.To był mój 5 raz z goleniem w ten sposób przedtem było O.K. wprawdzie troche piekło, ale potem przestawało i NIGDY nie leciała mi krew...
Wiem,że tu są inteligentni i doświadczeni ludzie, dlatego bardzo prosze o natychmiastową pomoc, gdyż strasznie się niepokoje...
P.S.depilacja dotyczyła miejsca intymnego.
edit: nazywajcie tematy konkretniej.