Znacie jakiś srodek, który pomaga?
Wstydzę się nawet na powitanie dać komuś swoją dłoń bo straszne są takie poznokcie porozdwajane.
Albo może jest jakaś skuteczna kuracja, która pomaga? CO kolwiak byle pomogło.
Pomocy!

Moderator: modTeam
lollirot pisze:ile orientacyjnie kosztują wymienione specyfiki ?
JAKO DOSWIADCZONA OSOBA W TYM TEMACIE ZE WZGLEDU NA ZAWOD JAKI WYKONUJE MOGE CI Z PEWNOSCIA POLECIC ODRZYWKE ALESSANDRO, MOZNA JA DOSTAC TYLKO I WYLACZNIE W LEPSZYCH DROGERIACH, NP DOUGLAS, FAKT FAKTEM JEST DROGA BO KOSZT TO 50ZL, ALE PAZNOKCIE ROSNA JAK ZWARIOWANE, JA OSOBISCIE UZYWALAM JEJ 3 LATA TEMU I OD TAMTEJ PORY NIGDY NIE MIALAM KROTKICH PAZNOKCI, NIE ZNAM KONKRETNEJ NAZWY TEJ ODRZYWKI ALE FIRMA TO ALESSANDRO A NA OBRAZKU ODRZYWKI JEST ZDJECIE PAZNOKCIA Z GWOZDZIEM, NAPRAWDE GORACO POLECAM WARTO!!!!!!!!!!rosmarryn pisze:Znacie jakiś srodek, który pomaga?
Pegaz pisze:chodują długie
Pegaz pisze:Po co kobiety chodują długie paznokcie?
Gosia... pisze:Osobiście nie podobają mi się tipsy ani szpony, ale gadanie jakiegoś Pegaza, że długie paznokcie są blee do mnie nie trafia
Gosia... pisze:Krótkie paznokcie to oznaka słabego zdrowia , a tym samym naszego zaniedbania lub po prosu niechlujstwa.
Gosia... pisze:Krótkie paznokcie to oznaka słabego zdrowia , a tym samym naszego zaniedbania lub po prosu niechlujstwa. Osobiście nie podobają mi się tipsy ani szpony, ale gadanie jakiegoś Pegaza, że długie paznokcie są blee do mnie nie trafia
Pegaz pisze:Ja bym nie mógł zjeść posiłku gdyby ktoś obok miał 2.5 centymetrowe paznokcie za którymi jest schowane stado zarazków..
Pegaz pisze:Raczysz sobie kpić prawda?
c-f pisze:że krótkie to od razu zaniedbanie
Pegaz pisze: najgorsze jest później jak siedzi taka dama w pracy i nic nie może zrobić... bo ma długie paznokcie.. na kompie pisze jak żółw.. a o żadnej innej pracy nie ma mowy..
Gosia... pisze:wiesz, nie mierz wszystkich swoją miarą. Inni się myją i dbają o siebie
Gosia... pisze:Niestety tak bywa. Ostatnio byłam w takim ksero, babka nie mogła nacisnąć guzika, więc w końcu kolegę poprosiła. Za długie tipsy miała
Pegaz pisze:Ciekawe kiedy inni jak ich określasz mają na to czas skoro sen z powiek spędza im los ich paznokci..
Pegaz pisze:do dzisiaj ma krótkie schludne paznokcie
Gosia... pisze:To Ci szczerze zazdroszczę, skoro nie masz większych problemów niż właśne paznokcie...
Gosia... pisze:ale nie gadaj mi Pegaz, nie długie paznokcie nie mogą być schudne. Znam więcej dziewczyn, i facetów zresztą treż, którzy mają zaniedbane właśnie krótkie paznokcie, a nie długie.
Dla mnie trochę krótsze to max. Jak mam długie to strasznie mnie wkurzają - pisać się nie da i w ogóle jakoś niewygodnie.moon pisze:Co do dlugosci to moim zdaniem jest maximum:
http://i10.photobucket.com/albums/a149/ ... raz005.jpg
moon pisze:A czemu masz ich końcówki pomalowane na biało
oj ja taki juz mam nawyk z wykrzyknikami i znakami zapytania, tak po prostu!!!Dzindzer pisze:agawita a po co tak krzyczysz
ta odrzywka ktora polecam, jest bardzo silna, jezeli pazurek bardzo zniszczony to nie zostaje na wierzchu tylko sie wchlania, czasami nawet czuje sie dziwne ochlodzenie tych paznokci, im paznokiec zdrowszy tym te odczucia sa slabsze, a odrzywki zostaje wiecej na paznokciu!!! powodzenia, ja ja uzywalam po tipsach i efekty byly naprawde zadziwiajace!!!Dzindzer pisze:chyba sobie takie cos kupie. Ostatnio kupiłam sobie Onymyrrh Euro Fashion, ponoc dobra, od 4 dni używam, ale trudno sie zmywa, a ma straszny smak
agawita pisze:ortografi nigdy sie nie naucze
agawita pisze:raz pisze tak a raz inaczej, to taka zbrodnia???
no nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ze nieraz nie da sie tego nauczyc, a zreszta nie musze poniewaz tu nie zostaje!!!c-f pisze:no ja bym się na Twoim miejscu nauczyła,to też jakoś świadczy o Tobie.
no to jak swiadczy?c-f pisze:to też jakoś świadczy o Tobie
to trudno nie potne sie przez to, tak jest i tak pozostanie, jedni to zrozumieja a inni nie...c-f pisze:mnie to przeszkadza i sądzę,że wielu obecnym na forum także.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości