witaminy
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Czy znacie witaminy i mikroelementy wspomagające umysł, refleks, skupienie Proszę o konkretne produkty
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
Joasia pisze:Podobno Plusssz Active pomaga ale jeszcze nie testowałam.
Na mnie nie działa. Przyanjmniej po jakimś czasie stosowania nie poczułam żadnej różnicy. Farmaceutka poinformowała mnie, że Plusssz Active tylko krótkotrwale pobudza.
Kiedyś brałam Bilomax Zdrovit, ale za krótko by móc powiedzieć coś o efektach. Niektórzy twierdzą, że przy regularnym i dłuższym stosowaniu naprawdę działa.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
taka marycha tez pomaga:)
Na koncentrację? Dobre sobie, chyba przy bilardzie lub szydełkowaniu, ale nigdy przy wytęzonym wysiłku psychicznym czy fizycznym.
ptaszek pisze:Na mnie nie działa. Przyanjmniej po jakimś czasie stosowania nie poczułam żadnej różnicy. Farmaceutka poinformowała mnie, że Plusssz Active tylko krótkotrwale pobudza.
Na mnie jedna tabletka też nie działa, ale 2 lub 3 już tak. <zawstydzony2>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- madzialenka
- Bywalec
Yasmine pisze:Natasza, ale Ty wiesz,ze nie wolno
Wiem wiem, dlatego zdarzało mi się to rzadko i nie biorę tego dłużej niż kilka dni (sesja). Od głupiego activ również da się uzależnić, tak jak napisałaś o tej dekoncentracji.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
moon pisze:I Aspragin.
o to łykam tez, albo jakis zamiennik jak jest.
natasza pisze:lecytyna
Polecam Lecytyne 1200 forte z Natura Kaps
ale czy ta lecytyna faktycznie cos daje. Bo ja mam jakies takie obawy, ze to pic jest. Raz miałam do picia, wypilam za szybko wiec nie wiem czy działa, bo po tygodniu nadmiernego wypijania nie zauwazylam róznicy
natasza pisze:Cytat:
taka marycha tez pomaga:)
Na koncentrację? Dobre sobie, chyba przy bilardzie lub szydełkowaniu, ale nigdy przy wytęzonym wysiłku psychicznym czy fizycznym.
bardzo zawodna rzecz jesli chodzi o wysiłki umysłowe. chociaz na pewnym ze tak powiem etapie4 mysli min sie wysmienicia i mam świetne rozkminki ( ale ja ten wyraz polubiłam)
ale w tym temacie to to nie pasuje mi
Yasmine pisze:natasza napisał/a:
Na mnie jedna tabletka też nie działa, ale 2 lub 3 już tak. <zawstydzony2>
Natasza, ale Ty wiesz,ze nie wolno
kiedys mi ktos kupil 3 opakowania, chyba w 5 dni wyjadłam
Yasmine pisze:Ja bralam activ z Krugera
to to na lato zawsze kupuje, rózne rodzaje, poza wisniowym i do mineralki dodaje dla smaku