co to może być??
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
od jakiegoś czasu zauważyłam pod prawym obojczykiem niewielki ruchomy guzek, początkowo sie tym bardzo nie przejełam, bo słyszałam o tym że czasem przed okresem się coś takiego zdarza.. jednak jestem po kilku okresach i on wcale nie znika! nie boli, w ogóle nie daje o sobie znać, wczoraj wyczułam jeszcze coś na szyi... czy to tłuszczaki?? czy może to byc coś gorszego?? czy słyszeliście cos o takich guzach?
ja miałam kiedys takie cos w okolicy pachwiny...i na ramieniu....tez sie przestraszyłam bo kurcze c to za guz nie czułam go tzn nie bolał dopoki nie zaczełam go uciskac zeby sprawidzic co to takiego....poszłam do lekarza...sprawdził powiedział ze nie jest to guz ani na kosci ani na miesniu po prostu jak dobrze pamietam mówił cos ze skóra jakby "zbiła sie" w jednym miejscu i ze samo sie rozejdzie....rozeszło sie 
-
- Zaglądający
- Pasjonat
mi zrobil sie guz pod skora na brzuchu po zastrzykach (najpierw byl siniak a potem pojawil sie guz) .... wielkości 1/3 malego palca (a moze deczko wiekszy) .... lekarka powiedziala ze moze sie to wlasnie rozejść lub ze zostanie .... mija rowno tydzien od pojawienia sie guza (wlasciwie to jest zrost)... troszke zmalal nie jest taki twardy ale kilka razy smarowalam go jakas mascia
wiesz prawde mówiac nie pamietam dokładnie ale wiem ze na pewno nie miałam tego dłuzej niz 3 tygodnie (od czasu gdy go przyuwazyłam, a nie wiem ile wczesniej sie pojawił)Wielkanocnababa pisze:mam to samo- póki nie grzebię przy nim to nie czuję wcale..
jeśli mogę spytać jak długo trwało póki się "rozeszło"?
- madzialenka
- Bywalec
- Maniak
Wielkanocnababa pisze:wczoraj wyczułam jeszcze coś na szyi
Masz jeszcze dziesiątki takich zupełnie niewinnych guzków, usłanych po całym ciele.
Ale czy ten Twój jest calkowicie nieszkodliwy żaden forumowicz nie stwierdzi, więc jeśli zamierzasz panikowac i szukac teraz kolejnych, to lepiej, żebyś poszła z tym do lekarza.

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań