witam mam pytanie, nie wiem czy trafilem w dobry dzial czy nie... Do sedna: mam dziewczyne, dostała okres prawie ok 8-9 dni przed czasem, co to moze znaczyc? Powiedziala mi ze moze to mieć zwiazek z czyms co sie zdarzylo 3 miesiace temu, o ciaży nie ma mowy bo wczesniej dostaławało normalnie okresu, troskze czytalem o tym ale nie moge nic do tego dopasować, ona mnie prosiła zebym nie nalegał i nie wymuszał od niej odpowiedzi na to pytanie, uszanowałem
pozdr
ps.
dodam jeszcze ze nie spodziewała sie go dzisiaj, zadnych zmian na ciele, nic...
problem z okresem
Moderator: modTeam
- takisobiegosc
- Bywalec
Mniemam że to jeszcze młode dziewcze jest. Okres w może sie przesunać, a to może nic nie znaczyć, na to moze miec wpływ stre, jakas infekcja, zmiana lekarstw, dieta, wiele rzeczy.
Nie wiem co było 3 miesiace temu.
To znaczy, ze okres jej nadszedl wczesniej i tyle.
krawnienjie moze wystepowac mimo, ze kobieta est w ciaży
Nie wiem co było 3 miesiace temu.
To znaczy, ze okres jej nadszedl wczesniej i tyle.
takisobiegosc pisze:o ciaży nie ma mowy bo wczesniej dostaławało normalnie okresu
krawnienjie moze wystepowac mimo, ze kobieta est w ciaży
- takisobiegosc
- Bywalec
- Bywalec
- Bywalec
to,ze okres dostala o kilka dni wczesniej nie jest niepokojace. Zdarza sie. Na cykl u kobiety wplywa tak wiele czynnikow, czasem takich o jakicj Wam-Facetom, nie przyjdzie do glowy!
Jesli sie ona naprawde martwi hmm... uspokoj i tyle. Powinna byc przygotawana na takie odchylenia. Chyba, ze... no nie wiem.. ta tajemniczosc i te '3miesiace temu' mnie zastanawia

to,ze okres dostala o kilka dni wczesniej nie jest niepokojace. Zdarza sie. Na cykl u kobiety wplywa tak wiele czynnikow, czasem takich o jakicj Wam-Facetom, nie przyjdzie do glowy!
Jesli sie ona naprawde martwi hmm... uspokoj i tyle. Powinna byc przygotawana na takie odchylenia. Chyba, ze... no nie wiem.. ta tajemniczosc i te '3miesiace temu' mnie zastanawia

- takisobiegosc
- Bywalec