"ISKRY" ,snieg przed oczami,muszki, mroczki po ude

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

szpak30
Początkujący
Początkujący
"ISKRY" ,snieg przed oczami,muszki, mroczki po ude

Postautor: szpak30 » 03 lut 2007, 02:55

po uderzeniu w czoło pozostaly mi ciagłe mroczki przed oczami, iskierki,jakby śnieg,pulsujacy obraz, "snieg" szczególnie w ciemnosciach, literki mi skacza i pulsuja, i mam wrazenie ze kreci mi sie w glowie lekko, i tak mam juz od 3 lat, wiec samo raczej nie przejdzie, badania jak rezonans glowy, eeg,rtg, badania u okulisty wychodza prawidlowo, co w zwiazku z tym moge zrobic zeby polepszyc sobie wzrok, tzn wrocic do dawnej postaci? najgorzej jest gdy siedze przy monitorze to juz bo kilkunatu minutach prawie nic nie widze,glowa boli, zawroty, czy sa jakies krople lub tabletki na oczy do pracy przy komputerze? co np z ta luteina ,czy to zeczywiscie cos pomaga czy strata pieniedzy,prosze doradzcie cos bo na lekarzy nie mam co liczyc juz:(
nie chce tak zyc ,to mi zrujnowalo zycie,caly czas czuje sie zamroczony lekko przez to.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 lut 2007, 11:49

Sa krople jak np ze świetlika czy Visine rozne rodzaje do wrazliwych czy przemeczonych oczu, ale w Twoim wypadku watpie czy to wystarczy...

[ Dodano: 2007-02-03, 11:49 ]
W kazdym razie ja uzywam i jestem zadowolona.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 lut 2007, 15:01

Ja sobie kupilam swietne krople jakis tydzien temu http://www.polpharma.pl/u235/navi/31751
Bardziej mi pomagaja od Visine.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 04 lut 2007, 15:51

Idz moze na tomografie komputerowa glowy, nie wiem. Krople tu raczej nie pomoga, bo przyczyna zdaje sie lezy gdzie indziej niz wzrok.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.

Wróć do „Zdrowie i uroda”