Za to bardzo polecam Feria Color 3D Żel trwale koloryzujący, ma troche inny sklad, wiecej amoniaku, wiec dla wlosow to moze nie jest takie dobre, ale chyba teraz wszyscy uzywaja odzywek, wiec z pielegnacja nie ma problemu. Kolory sa bardzo ladne, wyraziste, i tu widac efekt pasemek i zapewniany przez producenta efekt wielowymiarowosci. Farbowalam od roku kolorem - jasny blond perlowy (nawet podobna nazwa jak tamtej, wrrr) i bardzo wiele osob pytalo gdzie i czym farbowalam wlosy, nawet fryzjrki przy strzyzeniach byly zachwycone kolorem. Cena ok 25zl, w promocji za 17zl mozna dostac, ocena 5
Przypomnialo mi sie, lokowki dobrej poszukuje, w rozsadnej cenie, bo nie wiem czy mi sie spodobaja loczki
. Bylam pol roku temu na balu i czesalam sie u fryzjera, loczki z upieciem, kosztowalo to 70zl, a cala robota polegala na zakreceniu wlosow wlasnie na takiej cienkiej lokowce ( fakt trwalo to 3h ), pozniej pare spinek, kilka zwyklych i 2 takie ozdobne, fryzura bardzo mi sie podobala, bo zwykle mam proste wlosy, dlatego postanowilam zkaupic takie cudo. Ma ktoras? 
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)