betusia pisze:Widzę, że nasze poglądy na włosy BARDZO się różnią - już nawet o moją osobowośc zahaczyło..

Gdzie Ty to zauważyłaś? Ni słowa o Twojej osobie nie było
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Megalomania, czy przerośnięte ego?

betusia pisze:A osobowość Mroczny Piskaczy to ma jakąś każdy..
Tak samo można wyjść z założenia że czarno-biały telewizor jest kolorowy, w końcu czarny i biały to kolory
Jednak nie zmienia to faktu że o osobach które coś sobą prezentują ponad sztuczne normy mówi się często że mają osobowość. W przeciwieństwie do "kopii i klonów" które samodzielnie nie potrafią myśleć, a jak próbują to tylko bzdury z tego wychodzą
betusia pisze:Prezencja jest bardzo ważna.
Tak, ale nie możemy prezencji podpiąć pod utarte schematy
Wiadomo, czysty i schludny, ale czy osoba z długimi włosami musi być od razu brudna i niechlujna? Chyba tylko w Twoim świecie
betusia pisze:Jeśli ktoś jest clownem i pracuje w cyrku to niech sobie lazi z irokezem na głowie - bo to będzie niejako na miejscu. Ale jak widzę nierobów którzy oprócz zapuszczania włosów żadnych zajęć nie mają to wydaje mi się to nie dość, że pedalskie to po prostu głupie.
Znów generalizujesz, żeby tego było mało bzdury piszesz

betusia pisze:W porządnej firmie takiego łachudry co dodatkowo pewnie butów nie pastuje, a żelazka to jego koszula przez pół roku nie doświadczyła - po prostu nikt nie zatrudni
A osoba krótko przystrzyżona na pewno ma buty wypastowane i koszule wyprasowane?

No nie rozśmieszaj mnie takimi durnotami
betusia pisze:Żyjemy w okreslonej kulturze i dorosły mężczyzna długimi włosami - jest postrzegany jako ktoś dziwny.
Mówiłem już żebyś swojego świata ze światem realnym nie porównywała?
MODERATORA proszę by wyciął tę dyskusję do nowego tematu, nie usuwał

Dziękuję