Mia pisze:zreszta mydlo pod prysznicem? to jest cholernie niewygodne
Bardzo wygodne. Bo ja nie stoję pod strumieniem wody przez cały czas - spłukuję się, mydlę i spłukuję. Na czas mydlenia wyłączam wodę
Moderator: modTeam
Ciekawski pisze:Metroseksualistom stanowcze NIE!
Mężczyzna powinien dbać o siebie, ale bez przesady. Nie muszę chodzić na manicure, pedicure czy the cure do kosmetyczki. Nie muszę też spędzać godzin na solarium. Nie muszę się depilować. Używać błyszczyka też nie.
Dlatego właśnie jestem na nie
Ciekawski pisze:Mężczyzna powinien dbać o siebie, ale bez przesady.
TedBundy pisze:jak facet z własnej woli robi z siebie idiotę czy innego pedała
Sir Charles pisze:Ja mogę powiedzieć, że "pedalskie" jest jak się ktoś codziennie goli.
ForsakenXL pisze:to tak samo jak cukierkowe lale tak i oni starają się upodabniać do modeli z bilboardów.
Max pisze:komuś się wyrwie słowo "pedaaały"
gracja pisze:przedstawiam 2 metrosexulanyh panów
TedBundy pisze:Ale tonik przeczyszczający
Andrew pisze:tylko zel pod prysznic
Sir Charles pisze:Skoro można myć delikatną skórę niemowlaka tym, to moją tym bardziej
Wstreciucha pisze:pedalstwo i zadaje sie nie zawuazac ze gdyby tak bylo, to do cholery jedno i drugie nazywalo by sie homosexualizm
cubasa pisze:Czy widzieliscie kiedyś homo niemetroseksualistę?
cubasa pisze: Element zbioru nie bedzie nazywany tak samo jak cały zbiór
Blazej30 pisze:ptaszek pisze:...niewygodne w jaki sposób?
najgorzej jest po publicznym prysznicem (basen, ZK) - upadnie,schylisz się - ops!!!!
ptaszek pisze: gdzie jest napisane, że mydło jest tylko do rąk?
sam używam kilka bo jak myję twarz tym do rąk to wyglądam jakbym miał atak pryszczycy (brak kobiety) a niemam ochoty uzywać maści cynkowej...
Czy widzieliscie kiedyś homo niemetroseksualistę?
ptaszek pisze:w takim razie jak się nie znam, to ładnie mi wytłumacz na privie, dlaczego mydła powinno się używać tylko do rąk i niczego więcej Jakieś konkretne argumenty, potwierdzone. Coś o składzie i jego wpływie. Może się czegoś nowego dowiem No ale skoro nie chce Ci się po mydło schylać, to i pewnie nie będzie Ci się chciało specjalnie dla mnie napisać. Zrozumiem
Bardzo częstym błędem popełnianym przez kobiety jest niszczenie naturalnej mikroflory bakteryjnej przez używanie nieodpowiednich środków myjących, co ułatwia bakteriom i wirusom wnikanie w głąb pochwy. Zdecydowanie niewskazane są mydła używane do mycia rąk czy przeznaczone do mycia całego ciała. Środek myjący ma naprawdę bardzo duże znaczenie. Na co dzień do higieny intymnej powinno się używać specjalnie przeznaczonych do tego celu płynów o pH 5,5, czyli o odczynie zbliżonym do środowiska pochwy. Płyny te usuwają naturalną wydzielinę mogącą stanowić podłoże dla rozwoju mikroorganizmów powodujących stany zapalne, a jednocześnie zachowują optymalny odczyn, wilgotność i natłuszczenie skóry i śluzówki. Specjalne podajniki, w które są wyposażone, także mają dobry wpływ na utrzymanie czystości.
Wstreciucha pisze:Szczeka by Ci opadla Cubus
Wstreciucha pisze:]ptaszek napisał/a:
A teraz w pewnych sytuacjach gardzi się tym, co kiedyś było luksusem.
to sie nazywa postep
Andrew pisze:nikt tu nie pisał wczesniej o mydłach specjalnych , piszac "mydło " ja bynajmniej miałem na mysli te zwykłe , których uzywam do mycia rąk
Andrew pisze:Metroseksualistom stanowcze NIE!
Mężczyzna powinien dbać o siebie, ale bez przesady. Nie muszę chodzić na manicure, pedicure czy the cure do kosmetyczki. Nie muszę też spędzać godzin na solarium. Nie muszę się depilować. Używać błyszczyka też nie.
Andrew pisze:kto mówi o depilowani , kto o uzywaniu błyszczka ?
ptaszek pisze:Schylanie się, jak mydło wypadnie - coś poza tym? dla mnie to nie jest problem się po nie schylić... No, chyba że ktoś jest mocno niewygimnastykowany, leniwy, albo ma wyjątkowo słabe nerwy - to rozumiem.
ptaszek pisze:Ach... te czasy, kiedy to nie było żadnych żeli, pianek, itd. a człowiek i tak żył i było dobrze
ptaszek pisze:Mia -> w takim razie jak się nie znam, to ładnie mi wytłumacz na privie, dlaczego mydła powinno się używać tylko do rąk i niczego więcej Jakieś konkretne argumenty, potwierdzone. Coś o składzie i jego wpływie. Może się czegoś nowego dowiem No ale skoro nie chce Ci się po mydło schylać, to i pewnie nie będzie Ci się chciało specjalnie dla mnie napisać. Zrozumiem
Także nawet solarki u facetów niektórzy nie są w stanie pojąć
Mia pisze:generalnie nikt nie powie, ze mydlo jest wygodniejsze w uzyciu niz zel, bo po prostu nie jest
Mia pisze:metrosekualistach!! to po prostu zadbany, dobrze ubrany, facet z klasa i z dobrym gustem!
Mia pisze:generalnie nikt nie powie, ze mydlo jest wygodniejsze w uzyciu niz zel, bo po prostu nie jest
Mia pisze:taka droga myslenia caly czas bysmy sie cofali i z ewolucji by nic nie wyszlo
Sir Charles pisze:Nie jesteś w stanie ogarnąć, że DLA MNIE, a może również dla kogoś innego, mydło ma parę przewag nad żelem, w tym m.in. taką, że jest wygodniejsze w użyciu?? Nie możesz tego pojąć?
TedBundy pisze:zapomniałaś dodać - zamożny i często o inklinacjach homoseksualnych... .hahaha.
PS. Poza tym, czy ktoś ma klasę czy nie, nie oceniam jak się nosi czy ubiera - wolę z nim porozmawiać.....
TedBundy pisze:ja powiem Żel używam od czasu do czasu do włosów - wystarczy...
TedBundy pisze:Co to ma wspólnego z rozwojem?
Mia pisze:Nie bo po prostu nie jest
ForsakenXL pisze:No i pogadali. Z otwartymi umysłami to się można spierać do usranej śmierci. Lepiej ustąpić
ForsakenXL pisze:Co innego mieć swoje zdanie, a co innego stwierdzenie "bo tak jest i już!" Mia, naprawdę co innego
Mia pisze:nie - klase widac i na zewnatrz i wewnatrz, z kobietami jest tak samo
Małe sprostowanie: subiektywnie chytry
TedBundy pisze:jak ktoś bucem jest, bucem zostanie Pudrowanie tego faktu butami ze skóry węża i marynarką za 3000 niewiele tu zmieni Prędzej czy później słoma z butów i tak wylezie.....
Mia pisze:Nie bo po prostu nie jest
Mia pisze:I teraz zeby tylko nie wyszlo, ze nie maja racji beda do upadlego mowic jakie to mydlo jest wygodne!
Mia pisze:Ale dla mnie te dwa elementy ida w parze, po prostu.
TedBundy pisze:Gdybym przyjął taki tok myślenia, to "klasy" musiałbym odmówić ludziom, którzy chodzą ubrani skromnie, a są bardzo interesującymi osobami, świetnymi partnerami do dyskusji etc. Klasę widać szybko - w rozmowie, sposobie wypowiadania się, używaniu odpowiedniego słownictwa, kindersztubie,podejściu do życia - a nie w cholernych fatałaszkach.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 186 gości