Najgorsze zapachy jakie czuliście..
Moderator: modTeam
- milenka112
- Entuzjasta
- Pasjonat
blacknessie pisze:Albo zapach amoniaku przy robieniu trwałej...
A siusianiu?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- blacknessie
- Pasjonat
Nos klipsem sciskasz?
Nie da się chyba nie wąchać
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- blacknessie
- Pasjonat
Nienawidzę zapachu gotujących się flaków. Rwie mnie na wymioty i tyle.
Nienawidzę zapachu z męskiej ubikacji. Mocz faceta śmierdzi nieporównywalnie bardziej niż kobiecy.
Nienawidzę zapachu rozkładających się zwłok.
I kocie odchody też przyprawiają o mdłości. Szczególnie kiedy kocię ma jakieś problemy i smaruje swoim kuprem po całym mieszkaniu.
Ale i tak najgorszy zapach jaki kiedykolwiek poczułam w życiu i który wrył się w moją psychę to zapach potu i krwi ukochanego zwierzaka. Nie jest to może szczególna katorga dla zmysłu powonienia, ale na samo wspomnienie mam zawroty głowy. U mnie w stajni był wypadek. Kobyła rozpruła sobie całe podbrzusze i w szoku biegała po dworze gubiąc wnętrzności. Krew jej była wszędzie. A ten zapach... słodko-mdły niemal ściął mnie z nóg.
Nienawidzę zapachu z męskiej ubikacji. Mocz faceta śmierdzi nieporównywalnie bardziej niż kobiecy.
Nienawidzę zapachu rozkładających się zwłok.
I kocie odchody też przyprawiają o mdłości. Szczególnie kiedy kocię ma jakieś problemy i smaruje swoim kuprem po całym mieszkaniu.
Ale i tak najgorszy zapach jaki kiedykolwiek poczułam w życiu i który wrył się w moją psychę to zapach potu i krwi ukochanego zwierzaka. Nie jest to może szczególna katorga dla zmysłu powonienia, ale na samo wspomnienie mam zawroty głowy. U mnie w stajni był wypadek. Kobyła rozpruła sobie całe podbrzusze i w szoku biegała po dworze gubiąc wnętrzności. Krew jej była wszędzie. A ten zapach... słodko-mdły niemal ściął mnie z nóg.
Co do świecących trupów mrt ma raje bo wydobywa się z nich prawdopodobnie fosfor a nie fluor.Stąd nad grobami niektórzy widywali zwidy a to po prostu fosfor byl..żeby nie bylo takie świoatło można zauważyć tylko w ciemności lub gdy się ściemnia..kążdy chyba widział strzałeczki z drogą ewakuacyjną.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- milenka112
- Entuzjasta
blacknessie pisze:cubasa, niczego sobie podczas siusiania nie ściskam... Nie czuję, jakaś dziwna jestem?
A ja czuję

Którymś razem, aby nie schodzić pietro niezej kolezanka poszla umyć ręce do najblizszej toalety (meskiej). Przychodzi do sali z wyrzutami do mnie, ze w "meskiej toalecie straszniue smierdzi. Ja nie wiem jak Wy mozecie tam wchodzić? Macie jakiś dziwny sklad moczu"

milenka112 pisze:Maverick, gwarantuje Ci, że kupa mojego kota czadzi 100 razy bardziej niż sraka Twojego psa
Ja normalnie wiedzialem, ze dojdzie do tego ze bedzie licytacja, która kupa bardziej smierdzi

Yasmine pisze:Ja do meskiego w naszej szkole nigdy bym nie weszla. Jak jakis chlopak otworzy drzwi, to smierdzi az na korytarzu
Mi czasami tez smierdzi, szczegolnie jak nie byl sprzatany od 2-3 dni. Ale jesli sprzata sie codzien, wrzuca jakies kostki zapachowe nie powinno byc chyba problemu

W damskiej nie smierdzi bo dziewczyny jesli już ida to ida z torebkami i psikną się np. dezodorantem. Facet nie bedzie bral dezodorantu do kieszeni
- ForsakenXL
- Maniak
Yasmine pisze:Obok wszystko oblewacie i pozniej smierdzi.
Smutne, ale prawdziwe

Na szczęście nie każdy ma takiego cela

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
ForsakenXL pisze:Na szczęście nie każdy ma takiego cela
Ty Forsaken po scianach lejesz?

Ale problemy z trafieniem zdarzają się, ale tylko tuż po przebudzeniu

- ForsakenXL
- Maniak
cubasa pisze:ForsakenXL pisze:Na szczęście nie każdy ma takiego cela
Ty Forsaken po scianach lejesz?
Ale problemy z trafieniem zdarzają się, ale tylko tuż po przebudzeniu
Wybacz, "cela" miało być w cudzysłowiu
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Przypomnieliscie mi smutna prawde o pierwszym dniu ferii, po imprezie przy sikaniu zapomnialo mi sie podniesc klape, niestety nie bylem w stanie za szybko zaczaic, ze nie slysze plusku wody tylko odbicia o plastyik i takim sposobem musialem scierac pol toalety...
Co do zapachu, nigdy nie zapomne jak znalalzem ze znajomymi na ognisku rozkladajacego sie psa. To byl dopiero zapach, kupa przy tym to perfum.
edit: No oczywiscie mam boksera , jak czasme pusci gazy to tez jest milo.
Co do zapachu, nigdy nie zapomne jak znalalzem ze znajomymi na ognisku rozkladajacego sie psa. To byl dopiero zapach, kupa przy tym to perfum.
edit: No oczywiscie mam boksera , jak czasme pusci gazy to tez jest milo.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
- milenka112
- Entuzjasta