Lolliriot powiedz mi ile wciągnełąś tego ścierwa, że Ci się po nim spać chciało, bo jakoś nie moge w to uwierzyć.
To tak jakbym powiedział, że po wódce nie robie się pijany tylko wyostrza mi zmysły,percepcje i trzewość myślenia
Moderator: modTeam
Krzych(TenTyp) pisze:Fajnei by było jak by znajdowali rozwiazanie pod wpływem i realizowali je na trzeźwo.
Mia pisze:Zda albo nie zda. Juz z niego wrak Eeee.. no ten tego...
Orbital pisze:A co palisz Krzychu?
Orbital pisze:Coś mi się kojarzy, że ta nasza maryśka nie jest czysta tylko namaczana w jakiejś 'zupce chemicznej' żeby wieksze "gówno z bani robić"
Orbital pisze:"gówno z bani robić" - jak to mawiał mój kumpel jaracz. Fachowiec nie jestem, ale taka 'z krzaczka' (wysuszona oczywiście) to chyba nie robi zabardzo.
Orbital pisze:Lolliriot powiedz mi ile wciągnełąś tego ścierwa, że Ci się po nim spać chciało, bo jakoś nie moge w to uwierzyć.
To tak jakbym powiedział, że po wódce nie robie się pijany tylko wyostrza mi zmysły,percepcje i trzewość myślenia usmiech
Imperator pisze:A jeszcze fajniej jest znajdywać rozwiazanie na trzeźwo...
D@mian pisze:Są na studiach,robią doktoraty,mają bardzo dobre wyniki i bynajmniej zioło im tego ani nie ułatwiło ani w tym nie przeszkodziło.
Krzych(TenTyp) pisze:1. Masz leprzy refleks. [pograjcie kiedyś w piłke, tenisa, cokolwiek zwiazanego z szybkim róchem]
2. Słyszysz lepijej dźwięki.
3. Barwy mogą stać się jaśniejsze.
Fakt ze na poczatku miale bardzo opoznione myslenie ... nie reakcje ... po prostu nie wiedzialem zbytnio co sie dzieje, chociaz zdobywalem punkty...
Cusco pisze:Czy THC jest zabronoinym srodkiem dopingujacym?
Cusco pisze:A z barwami, nie wiem dokonca, czasami w kolorowej zasonie mozna zagubic spojrzenie, a poogladajcie gwiazdy po paleniu!
Cusco pisze:Jesli chodzi o refleks, to ostatnio robilismy z kumplami turniej ping-ponga, tu chyba refleks i szybkosc reakcji sa najwazniejsze, i co dziwo gdy przegralem dwa mecze z niewiele lepszymi zawodnikami stwierdzilem ze trzeba sie zdopingowac. Nie wiedzialem czy bede nadazal za pileczka ale zaryzykowalem... niegdy w zyciu tak w pingla dobrze nie gralem, ogralem wszystkich lacznie z najlepsza ... zawodniczka ktora byla bezradna, kazda pilka nadawala sie prawie do sciecia, wszystko wychodzilo, bylem bardzo powtarzalny. Fakt ze na poczatku miale bardzo opoznione myslenie ... nie reakcje ... po prostu nie wiedzialem zbytnio co sie dzieje, chociaz zdobywalem punkty... Na nastepny dzien zrobilem tak samo, z tym samym efektem. Czy THC jest zabronoinym srodkiem dopingujacym? Bo jak nie to sportowcy niektórych konkurencji do dilerów! Jezor
Jesli chodzi o dzwieki to niejestem pewien czasem podczas rozmowy slychac tylko belkot, za to muzyka!!! Bania mala, jesli ktos nie sluchal muzyki swojej ulobionej po gandzi to wspolczuje, bo to bardzo fajna sprawa...
A z barwami, nie wiem dokonca, czasami w kolorowej zasonie mozna zagubic spojrzenie, a poogladajcie gwiazdy po paleniu! Cos pieknego...czsami wszystko wiruje (jak sie za duzo spali)... ehhh
Hyhy pisze:A moze tak w to uwierzyles ze twoja psycha ci pomogla wygrac, nie trawa?
Hyhy pisze:Jak mozna w ogóle stwierdzac takie glupoty ze narkotyki pomagaja cos osiagnac nosz qwa?
Hyhy pisze:A moze tak w to uwierzyles ze twoja psycha ci pomogla wygrac, nie trawa? Plus rozgrzanie i wczucie w pingla i maja pojechane. Jak mozna w ogóle stwierdzac takie glupoty ze narkotyki pomagaja cos osiagnac nosz qwa?
Hyhy pisze:ale poziom gry masz taki sam usmiech
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości