hej, witam wszystkich na tym forum

dopiero sie zarejestrowalam wiec zaczynam od neutralnych tematow ale moda i kosmetyki to cos dla mnie
bardzo lubie dbac o siebie, eksperymentowac z makijazem, wyprobowywac nowe kolory i kosmetyki

codziennie robie makijaz, kremik na dzien, nawilzajacy, podklad, puder zwykly w kamieniu - badz brazujacy lub rozswietajacy, obowiazkowo tusz do rzes wydluzajacy i pogrubiajacy czarny lub w kolorze ;-), cienie i kredka, cienie lub kredka:) na usta od dawna juz tylko balasam do ust + blyszczyk naturalny lub szalony (uwielbiam glam shiny

), pomadki jakos odeszly w cien ;-) - oczywiscie wszystko profesjonalnie i w dobrym guscie - w koncu nie po to konczylam kursy maikjazu i wiazu:) Nawet tyle kosmetykow mozna nalozyc tak zeby wygladaly super

Przeciez zadna kobieta nie chce sie szpecic makijazem choc czesto mozna zauwazyc taki wlasnie efekt tapety.
Jakos nie wyobrazam sobie siebie bez maikjazu - dodaje mi on pewnosci siebie, czuje sie duzo atrakcyjniesza

Bardzo lubie tez sama czynnosc, uwieliam malowac wszystkie kolezanki i one wiedzac o tym dzownia przed wiekszymi lub mniejszymi okazjami
Ja teraz zmieniam akurat tusz do rzes, czy ktoraz z forumowiczek uzywala moze tuszu z Isadory? Chcialam teraz taki wyprobowac i bede wdzieczna za wszelkie opinie