Jawka pisze:U mnie jest całkowiecie odwrotnie. Słyszę tylko... wysoka, wysoka, wysoka.
nigdy jeszcze nie slyszalam, ze facet woli wysoka
o zaroscie juz pisalam
Moderator: modTeam
Jawka pisze:U mnie jest całkowiecie odwrotnie. Słyszę tylko... wysoka, wysoka, wysoka.
Nola pisze:ja myślę, że najbardziej lubią takie do 169 cm powiedzmy.
Jawka pisze:A ja myślę i sądze, ze warto byłoby w tym miejscu zapytać o to mężczyznę ;-)
Nola pisze:moja opinia jest akurat poparta zdaniem facetów.
Nola pisze:tak czy siak, sądzę że dla faceta wzrost kobiety nie ma zbyt dużego znaczenia.
larena pisze:A ja zauważyłam że czesto jest tak że jak facet jest wysoki to woli wyższe kobiety ale juz Ci którym matka natura oszczędziła centymetrów twierdzą że kobieta powinna być malutka i drobniutka. W ogóle wiekszość facetów przeraża jak kobieta jest wyższa
eng pisze:a niżsi wolą wysokie, wyższe od siebie ...
jakich ? prosta odpowiedz , czarujacych , zadbanych , szarmanckich ....
eng pisze:Skąd to przekonanie ?
O ile mi wiadomo to raczej odwrotnie -wysocy faceci wolą małe/niższe, a niżsi wolą wysokie, wyższe od siebie ...
tarantula pisze:Cytat:
jakich ? prosta odpowiedz , czarujacych , zadbanych , szarmanckich ....
no i dodalabym z duzym poczuciem humoruPoza tym Andrew zawarl wszystko o czym tu Panie sie tak rozpisaly
Andrew pisze:tu mnie zaskoczyleś , skad ci takie cos wiadomo
larena pisze:Bo ja dalej nie wiem jaki typ urody ma facet z poczuciem humoru...
Juz fote zapodalam, za takim na pewno bym sie obejrzala, moze nawet zapatrzyla i walnela glowa w mur ale...serce ma gdzies nasze gusta i samo sobie wybiera
larena pisze:niestety najczęściej wybiera facetów z zupełnie odmiennym typem urody niż mój wymarzony.
larena pisze:A ostatnio tak się zapatrzyłam na chłopaka że wpadłam na słup
Tylko, że pytania w temacie brzmi: jakich mężczyzn wolą Panie, wysokich, szczupłych czy napakowanych. Więc po pierwsze do Andrewa nie było skierowane, a po drugie my tu o jedym a wy o drugim.tarantula pisze:Poza tym Andrew zawarl wszystko o czym tu Panie sie tak rozpisaly
Coś w tym jest. Też takie pary czesto widuję- bardzo wysoki mężczyzna, drobna filigranowa dziewczyna, wysoka kobieta i mężczyzna jej wzrostu badź nieco niższy.eng pisze:O ile mi wiadomo to raczej odwrotnie -wysocy faceci wolą małe/niższe, a niżsi wolą wysokie, wyższe od siebie ...
Mia pisze:nigdy jeszcze nie slyszalam, ze facet woli wysoka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 72 gości