ZAPACH-jaki lubicie?
Moderator: modTeam
- Cold Princess
- Pasjonat
Elspeth pisze:Issey Miyake L'Eau D'Isseypiekny zapach
To prawda. Mialam probke i mam w planach zaopatrzyc sie w calosc.
FANTOMAS pisze:ogólnie Boss szary.
Uwielbiam!!!
Joasia pisze:Davidoff Cool Water Game, piękny zapach
Kiedys go lubial (czasy LO) dzis nie robi na mnie wiekszego wrazenia.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Od jakiegos juz czasu uzywam Singature z Avonu. Najbardziej mi odpowiada z wszystkich perfum jakich uzywalem.
Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 14:20 przez Fez, łącznie zmieniany 1 raz.
Slowniki mowia inaczej
Chociaz coraz czesciej uzywa sie juz tylko liczby mnogiej.
Po doczytaniu na ten temat dowiedzialem sie, ze "perfuma" dopuszczalne, ale lepiej uzywac jako niewystepujacy w liczbie pojedynczej.
Zeby nie odbiegac od tematu moge powiedziec, ze ogolnie Avon przyjemne zapachy przygotowuje.
Po doczytaniu na ten temat dowiedzialem sie, ze "perfuma" dopuszczalne, ale lepiej uzywac jako niewystepujacy w liczbie pojedynczej.
Zeby nie odbiegac od tematu moge powiedziec, ze ogolnie Avon przyjemne zapachy przygotowuje.
Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 16:46 przez Fez, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
- Administrator
A które?
Fez pisze:dowiedzialem sie, ze "perfuma" dopuszczalne
A już nie wprowadzaj w błąd ludzi. To zabytek językowy i regionalizm, aktualnie bardzo daleko mu do dopuszczalności.
A skoro już jestem w temacie, to zadam pytanie: ma ktoś doświadczenia z Green Tea Elisabeth Arden nowymi seriami? Te wszystkie Exotic Tea i temu podobne? Ostatnio rzuciła mi się w oczy cała półka nowości i po drugiej straciłam węch i wyczucie.
pani_minister pisze:ma ktoś doświadczenia z Green Tea Elisabeth Arden nowymi seriami? Te wszystkie Exotic Tea i temu podobne?
To sa jakies nowości
To jak będę to zwącham.
pani_minister pisze:Ostatnio rzuciła mi się w oczy cała półka nowości i po drugiej straciłam węch i wyczucie.
A jak oceniasz te dwa wywąchane
Ja sie łasze na Harajuku Lovers G http://www.sephora.com/browse/product.j ... yId=C19310
- pani_minister
- Administrator
chciałbym się Was zapytać co sądzicie o linii perfum wypuszczonych przez A. Banderasa. Zastanawiam się właśnie czy wybrać złote Tonino Lamborghini, czy właśnie zapach od Banderasa, a dopiero po niedzieli będę miał okazję i czas skoczyć sprawdzić te zapachy, więc może ktoś miał już styczność z nimi i może podzielić się ze mną swoimi obserwacjami
Pozdrawiam
Mati
chciałbym się Was zapytać co sądzicie o linii perfum wypuszczonych przez A. Banderasa. Zastanawiam się właśnie czy wybrać złote Tonino Lamborghini, czy właśnie zapach od Banderasa, a dopiero po niedzieli będę miał okazję i czas skoczyć sprawdzić te zapachy, więc może ktoś miał już styczność z nimi i może podzielić się ze mną swoimi obserwacjami
Pozdrawiam
Mati
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Mi przypadkowo trafil w lapki trafil zapach Axe Dark Temptatnion, o ile produkty spod szyldu Axe zawsze uważałem za rownie smierdzace jak Bond czy Makler z tym, ze bardziej rozreklamowane to tym zapaszkiem jestem zachwycony. Chodzi o wode toaletowa nie wiem czemu ale w Pl spotkalem sie z tym zapaszkiem tylko w dezodorancie.
O dziwo rowniez kiedy mam ta wode na sobie i jestem w towarzystwie kobiet to zawsze zwracaja uwage na ten zapach. Dla mnie pachnie niczym:)
O dziwo rowniez kiedy mam ta wode na sobie i jestem w towarzystwie kobiet to zawsze zwracaja uwage na ten zapach. Dla mnie pachnie niczym:)
Sprawdziłem 1 milion i kilka innych jednego dnia. Ostatni był moim wyborem. Gdy każdy poprzedni wydawał się takim samym rozwodnionym mydłem, on zawstydził wszystkie. To jeden z takich, które albo pokochasz albo znienawidzisz. Nie ma innej opcji.
Dziękuję za małą ilość odpowiedzi, dzięki temu nie miałem najmniejszych wątpliwości. Choć wybór może okazać się dużym błędem
Dziękuję za małą ilość odpowiedzi, dzięki temu nie miałem najmniejszych wątpliwości. Choć wybór może okazać się dużym błędem
- majkawazka
- Bywalec
No i kupiłam te Womanity bo Sephora ma 10 mL buteleczki, które można ponownie napełniać za $28. Na razie jeszcze boję się ich użyć
Dzrzewo sandałowe i drzewo figowe i cośtam jeszcze. Mam wrażenie, że podoba się mężczyznom naokoło bardziej niż mnie ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

No i kupiłam te Womanity bo Sephora ma 10 mL buteleczki, które można ponownie napełniać za $28. Na razie jeszcze boję się ich użyć
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
-
- Bywalec
- Początkujący