Jak przetrwać sesję?

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 03 cze 2006, 18:24

misiucha22 pisze:Polecam "Sesję" albo tak doraźnie Pluszzzzz Active W jednym pudełku sesji jest 50 tabletek, przyjumuje się dwa razy dziennie po jednej tabletce. Tabletki zawierają m.in. kofeinę, miłorząb, lecytynę

i konopie indyjskie :P

ja polecam Bilomag-lecytynka+magnez.efekty gwarantowane-mobilizacja do nauki wzrasta dwukrotnie.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 03 cze 2006, 18:29

Hehe, śmieszne <hahaha> "Sesja" naprawde działa Zresztą, zeby nie było wątpliwości - jest to preparat ogólnodostępny w aptekach. Magnez tez zawiera, a dokładniej - mleczan magnezu.
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 03 cze 2006, 18:48

misiucha22 pisze:zeby nie było wątpliwości

nie ma

misiucha22 pisze:"Sesja" naprawde działa

jak sie objawia to "działanie"?
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 03 cze 2006, 19:03

Działanie preparatu objawia się przede wszystkim tym, że mniej chce mi sie spać ( zawartość kofeiny ). Poza tym łatwiej mi się skoncentrować.
zresztą nie wiem w czym problem. Zarówno bilomag jak i sesja zawierają magnez i lecytynę. Działanie to samo :P

Terencjusz
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 03 cze 2006, 20:39

misiucha22 pisze:zresztą nie wiem w czym problem.

przeciez nie ma zadnego problemu <browar>
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 03 cze 2006, 20:44

Pewnie, że nie ma <browar>

[ Dodano: 2006-06-05, 22:41 ]
Dzisiaj dostałam zaliczenie z jednego przedmiotu :) Jescze tylko dwa wpisy bez zaliczania niczego i egzaminy :/ Właśnie siedzę nad jakimiś głupotami z gramatyki :/

Terencjusz

Wróć do „Zdrowie i uroda”