filigranowa pisze:Olivia pisze:A zapoznałaś się z listą skutków ubocznych, zwłaszcza w kontekście żołądka?
Poza tym obawiam się, że nawet jeżeli ten lek coś rzeczywiście da, to po odstawieniu wszystko wróci do stanu wyjściowego.
Cena prawie 200 zł za jedno opakowanie skutecznie mnie odstraszyła.
Jeśli chodzi o skutki brania tabletek to wyczytałam, że : BreastFast reguluje pracę kobiecych gruczołów i wydzielanie hormonów. Jest także niezastąpiony w leczeniu niepłodności, nadmiernych krwawieniach i skurczach miesiączkowych. Pomaga zachować optymalną wagę ciała, a także w nawilżaniu narządów wewnętrznych, dolegliwościach oskrzelowych i astmatycznych.
Natomiast jak już piszesz, że jak się odstawi tabletki to wszystko wróci do normy to okazuje się że czas na jaki ten efekt pozostaje zależy od wielu czynników – tego jakie składniki odżywcze przyjmujesz, ile czasu poświęcasz na odpoczynek i regenerację organizmu, czy jesteś podatna na stres, oraz przede wszystkim – czy kontynuujesz przyjmowanie suplementu. Zwykle zaleca się przyjmowanie jednej dawki suplementu dziennie, do czasu uzyskania pożądanych efektów, a potem z tygodnia na tydzień zmniejszanie jej.
pani_minister pisze: Najdroższe na świecie pigułki na przytycie
Wierz mi, że nie po to chudłam i się starałam dojść do dobrej wagi żeby teraz tyć.
I wierzę że nie pójdzie w tyłek...
O matko, brzmisz jak tania ulotka reklamowa....
Poprawka - Ty kopiujesz wypowiedzi z oficjalnej strony produktu!
A z lekarzem rozmawiałaś o tych specyfikach? Czy łykasz wszystko co na stronie napisali ludzie od marketingu?
Edit: Przeglądam tą stronę.
Jakby to było coś poważnego, to raczej nie dawali by fotek, gdzie lasce cycki rosną o dwa rozmiary, a historie opisane brzmią prawie jak Disney.
Fajnie, że może to przy okazji propagować dobrą dietę, ale poza tym ściema straszna. Strona nie podaje żadnych konretów, tylko marketingowy bełkot rodem z Telezakupów Mango.
I na koniec przypominając, że kompleksy, to nie problem z żadną częścią naszego ciała, ale problem z naszą głową. Na to nie ma tabletek.