Andrew pisze:ale jak juz to tylko szare
najlepszy jest "Biały Jeleń"
rację masz <browar>
Moderator: modTeam
Andrew pisze:ale jak juz to tylko szare
Sir Charles pisze:No nie da się spłukać
Sir Charles pisze:A mydło nie jest tylko do rąk "fachowcy
Skoro można myć delikatną skórę niemowlaka tym, to moją tym bardziej
Sir Charles pisze:Ale rózne mydla typu "Bambino", "Palmolive", "Luksja", "Arko"...
Sir Charles pisze:W moim wypadku do wszystkiego, nie licząc twarzy i włosów.
Sir Charles pisze:No jak jest "BAMBINO - mydło dla niemowląt" to co - dla domu starców je produkują? chytry
Mia pisze:mydlem sie powinno myc rece a do niczego innego sie nie nadaje!
Sir Charles pisze: Ale rózne mydla typu "Bambino", "Palmolive", "Luksja", "Arko"...
Jacyś dziwni jesteście...
Sir Charles pisze:Można się myć mydłem, albo żelem, tak samo, jak można się czesać grzebieniem, albo szczotką, golić się żyletką, albo golarką.
Sir Charles pisze:ądam k***a równouprawnienia, tolerancji i zrozumienia .strajk. .strajk. .strajk.
ForsakenXL pisze:Antybakteryjne DO KĄPIELI a nie kurde bele do rąk.
Sir Charles pisze:Zresztą nawet w reklamach tych mydeł jest w większości przypadków pokazywana kąpiel całego ciała.
Yasmine pisze:tu taki artykul czym sie myc. Cale cialo. I polecaja duzo mydel wlasnie .
Niech zgadnę: materiały ze źródeł wątpliwie fachowych jak broszry kosmetyków itp jezor
ForsakenXL pisze:Tutaj lekarze się wypowiadają, ale co tam, to konowały, nie?
Mia pisze:to ze sa rozne mydla to wiem ale nie zmienia to nic w kwestii ze mydlem sie powinno myc rece a do niczego innego sie nie nadaje! kto tu dziwny jest
zreszta mydlo pod prysznicem? to jest cholernie niewygodne
ptaszek pisze:no właśnie Ty jezor2 po co te usilne przekonywania?
ptaszek pisze:gdzie jest napisane, że mydło jest tylko do rąk? i dlaczego ma być niby tylko do rąk?
ptaszek pisze:ale nie rozumiem trochę tezy o przeznaczeniu mydła "tylko do rąk" co?
ptaszek pisze:...niewygodne w jaki sposób?
ptaszek pisze:...niewygodne w jaki sposób?
ptaszek pisze: gdzie jest napisane, że mydło jest tylko do rąk?
Blazej30 pisze:najgorzej jest po publicznym prysznicem (basen, ZK) - upadnie,scylisz się - ops!!!!
Koko pisze:gracja pisze:Przy takich czuję się komfortowo.
Komfortowo...
W jakim sensie?
Koko pisze:Staram się zrozumieć pociąg do "chłopców", ciężko mi idzie ;P
Nie masz brata prawda? (nic nie insynuuję - to dla jasności umysłu tych 'inteligentnych inaczej'-, tylko pewna zależnośc mnie zastanawia)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości