Przekłuwanie języka
Moderator: modTeam
Hardcore pisze:Moja dziewczyna takowy poziada i to tak fajnie nie na środku tylko bliżej końca języka.
Podczas całusków albo zajebista sprawa
Kiedyś oglądałam taki film że para miała przekute języki i całując się zahaczyli się
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
(gorący kubek bo kromki chelba nie jestem w stanie skonsumować...) ziemniaki też się da zjeść jak się je rozdziabdzia na papke
i kotlet mielony też dobrze wchodzi
, zobaczymy co z innymi posiłkami
P.S.
Póki co nie boli chyba że zębami go pociągnę do przodu, a tak to luzik, no i troszkę seplenie ale to normalne na początku
P.S.
Póki co nie boli chyba że zębami go pociągnę do przodu, a tak to luzik, no i troszkę seplenie ale to normalne na początku
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
jak na razie nie boli, jeszcze nie jadłem żadnych przeciwbólowych, posiłki już przyjmuję normalnie, ale w nocy miewam kryzysy jak mi sucho w ustach
ale nie jest najgorzej
, chociaż takie swędzenie jak by wpina mnie strasznie 
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
krew ? hmm pierwsze slysze. moze sobie troche go nadwyrezyles.
co do nosa....moon
co do nosa....moon
no coz, widac jestes ewenement albo taka zgrywasz, bo to naprawde nieprzyjemne i nawet jesli nie boli kazdego, ale ejst to bardzo nieprzyjemne i daje sobie reke uciac, ze nie brechtałas sieJa się brechtałam i zero bólu
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
masz rację, możę nie czułaś bólu, ale samo uczucie z początku jest takie dziwne i nie należy do przyjemnych... co do krwi, to ponoć żę popiłem opuchł mi język i nie miałem go tam jak schłodzić lodem... pozatym mam za długo sztyt w kolczyku i podrażnia mi tą żyłkę (nie wiem jak się to dokładnie nazya:P) która łączy język z częścią brody.
- ksiezycowka
- Weteran
foxy_lady pisze:no coz, widac jestes ewenement albo taka zgrywasz, bo to naprawde nieprzyjemne i nawet jesli nie boli kazdego, ale ejst to bardzo nieprzyjemne i daje sobie reke uciac, ze nie brechtałas sie
no jak dla też to trochę dziwne, bo jak ja sobie nos przebijałam to mi łzy same leciały....czy chciałam czy nie
i w ogóle chyba trzy razy uciekłam ze stołka
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- ksiezycowka
- Weteran
moja kumpela ma w nosie i przekłócie ją nie bolało, ale wymiana kolczyka i okres po przekłóciu tak...
O czyżby drugi ewenement?
A tak na serio to każdy inaczej reaguje na bół, w różnych miejscach.
Moja koleżanka np twierdziła, ze przebicie uszu to ból dla niej straszny był.
To, że nie przebicie nosa nie bolało nie znaczy że każdy tak ma. Pewnie na innym przkłóciu bym wyła z bólu, bo takie np miejsce bym miała na niego wrażliwsze.