Wizyta u ginekologa..
Moderator: modTeam
Co nie zmienia faktu , ze te kobiety które odeszły od swych (dobrych PAN GINEKOLOG) ze wzgledu np . zmiany zamieszkania , albo jakichkolwiek innych mówia iż facet jest jednak lepszy , i nigdy by tego nie powiedzialy gdyby nie były zmuszone zmienic ginekologa , sa oczywiscie wyjatki , ale tak jest tez i jest czesciej , moja Pani chodzi bardzo czesto do ginekologa , miala juz 4 kobiety i powiedziala ze w zyciu juz do takowej nie pujdzie ! miala treż juz i 3 facetów , został jeden , tamci dwaj wyjechali , wiec stąd zmiana , na zadnego nie nazeka , i tak jest wsrod znajomych , ale są i też takie co twierdza ze w zyciu nie do faceta !! czas pokaze jak to bedzie , są wszak młode ! :564:
ja też chodzę do Pana doktora i jestem bardzo zadowolona. Jednmak sprawdza się powiedzenie, ze faceci sa bardziej deliktani niż kobiety. w ogóle, moja Pani ginekolog traktowała mnie lekko prezedmiotowo, a Pan wręcz przeciwnie. Nie wierze, ze jakakolwiek Pani ginekolog podaje ręke aby wstac z fotela, czy rozładowuje te trudną dla młodej kobiety chwile poprzez żarty.
Ja też mówiłam Pan doktor - nigdy, ale sytuacja mnie zmusiła do zmieni i nie żałuje
Ja też mówiłam Pan doktor - nigdy, ale sytuacja mnie zmusiła do zmieni i nie żałuje
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Wiesz. Mi sie podoba Honda Legend. Zajebisty samochod. Ale jak zobacze takiego Mesia S-ke albo Audi A8 no to sie zastanawiam, przeciez ten jest ladniejszy itd. Czyli zmieniam jakby zdanie. Po prostu emocje (pozytywne) zwiazane z honda ulatuja. To normalne. W ich miejsce wchodza nowe. Jednak jak znowu zobacze honde... wszelkie watpliwosci co do najlepszej limuzyny zanikaja Wiernosc marce pozostajeCo nie zmienia faktu , ze te kobiety które odeszły od swych (dobrych PAN GINEKOLOG) ze wzgledu np . zmiany zamieszkania , albo jakichkolwiek innych mówia iż facet jest jednak lepszy
Tak samo jak kobieta zmienia partnera bo im nie wyszlo, bo ja zucil. Bylo jej super. Znajdzie kolejnego tez bedzie super. I na pewno bedzie mowic, ze lepiej niz z tamtym. O tamtych chwilach nie zapomni, jednak zapomni o emocjach. I tez bedzie mowic ze ten 2gi partner jest lepszy co wcale nei musi byc prawda. Jest po prostu aktualny.
I tak samo z ginekologami (jak mi sie wydaje). Aby miec jako takie porownanie by musiala w ciagu godziny odwiedzic obu A i tak moze wyjsc ze sa po rowno...
Mav Ty jednak nie masz pojecia o co tu chodzi , ale porównanie co do smochodów zaiste przednie , tyle ze ma sie to ni jak w stosunku do ginekologów !
wejdz sobie na jakikolwiek czat ! wejdz tam gdzie sa ludzie dorosli w pokoje typu po 30 czy po 40 , sa takie czaty zagadaj do kobiet i pogadaj na ten temat pogadaj z 100-ma bedziesz mial obraz kto jest lepszy PANI czy PAN ginekolog i dlaczego ! to nie jest tak jak w Twoim porównaniu , ...acha wez pod uwage te kobiety które chodza do ginekologa czesto , z róznych powodów , nie tylko kontrolnie , bo te co chodza co jakis czas tylko dla sprawdzenia , ...im to w zasadzie jest jedno , choć też nie koniecznie !
wejdz sobie na jakikolwiek czat ! wejdz tam gdzie sa ludzie dorosli w pokoje typu po 30 czy po 40 , sa takie czaty zagadaj do kobiet i pogadaj na ten temat pogadaj z 100-ma bedziesz mial obraz kto jest lepszy PANI czy PAN ginekolog i dlaczego ! to nie jest tak jak w Twoim porównaniu , ...acha wez pod uwage te kobiety które chodza do ginekologa czesto , z róznych powodów , nie tylko kontrolnie , bo te co chodza co jakis czas tylko dla sprawdzenia , ...im to w zasadzie jest jedno , choć też nie koniecznie !
Karol widze ze nie zalapales porownania. A w szczegolnosci przeslania.
Czlowiek nie ma tak doskonalej pamieci, i jezeli cos bylo dobre i juz tego nie ma, a znajdzie sie cos rownie dobrego (troche bardziej lub troche mniej) o o tamtym zapomni, bo bedzie mial zamiennik.
Wiec zapomina sie o ginekologu.
Czlowiek nie ma tak doskonalej pamieci, i jezeli cos bylo dobre i juz tego nie ma, a znajdzie sie cos rownie dobrego (troche bardziej lub troche mniej) o o tamtym zapomni, bo bedzie mial zamiennik.
Wiec zapomina sie o ginekologu.
Nie zapomina sie o ginekologu ktorego kwestionujesz jego profesjonalizm , gdzie chodzisz przez rok do Pani ginekolog i nie ma poprawy ! potem idziesz do faceta i po miesiacu jest poprawa ! potem ten ginekolog wyjezdza ! na jego miejsce przychodzi kobieta , znowu jest problem , tyle ze innej natury znowu nie ma porawy a tylko lekarstwa i ze tak powiem badanie które w koncu pomoze , w koncu sie wkuzasz idziez do innego ginekologa , tam jest jednak o dziwo facet ! ale o tym sie nie wie ! zleca odpowiedzie badania , przepoisuje leki problem znika , nie mowie juz o podejsciu do samej pacjentki takim normalnym ! wiec dalej twierdze ze nie Kumasz ! ale rozumiem Cie , acha i zebyscie mni nie powiedzieli ze akurat tak trafiło taki slot okolicznosci , bo mi nadgarstki wyłamie , to tylko jeden z nielicznych przykładów ,
JAK MÓWIE dac poogladać sobie cipke i cycki u ginekologa to nie problem , problem jest wtedy gdy sie cos dzieje , tu wychodzi kto jest naprawde dobrym specjalistą i jakie ma podejscie , dlugo by o tym tu pisać pewnie i zdazaja sie dobre Panie ginekolog nie smiem w to watpic , ale wiecej i to o wiele wiecej jest facetów jak w profesjonalizmie tak i w podejsciu , facet Ci ngdy nie powie ze wydiwiasz , przesadzasz , kobieta jest w stanie to zrobic , ale wyjatki sa wszedzie , faceci tewz potrafią byc do dupy ! :564:
Zreszta jest tu dział odnoscnie ginekologów , gdzie jest jaki i dobry ,,,,zobaczymy ile tam bedzie kobiet a ile facetów , czas pokaze
JAK MÓWIE dac poogladać sobie cipke i cycki u ginekologa to nie problem , problem jest wtedy gdy sie cos dzieje , tu wychodzi kto jest naprawde dobrym specjalistą i jakie ma podejscie , dlugo by o tym tu pisać pewnie i zdazaja sie dobre Panie ginekolog nie smiem w to watpic , ale wiecej i to o wiele wiecej jest facetów jak w profesjonalizmie tak i w podejsciu , facet Ci ngdy nie powie ze wydiwiasz , przesadzasz , kobieta jest w stanie to zrobic , ale wyjatki sa wszedzie , faceci tewz potrafią byc do dupy ! :564:
Zreszta jest tu dział odnoscnie ginekologów , gdzie jest jaki i dobry ,,,,zobaczymy ile tam bedzie kobiet a ile facetów , czas pokaze
- Lady_Jesika
- Uzależniony
ja mialam standardowe badanie,cytologie oraz badanie krwi.
Lekarz powinien wykonac te badania przed zpisaniem pigulek (plus jeszcze oczywiscie wywiad).Jesli tego nie robi,nie swiadczy to dobrze
facet czy kobieta??nie wiem,od poczatku jestem u kobiety terqaz bym sie chyba juz tak faceta az tak strasznie nie bala ale na poczatku nie dopuszczalam takiej opcji ze moglby byc to facet.Ale tak jak napisala Miltonia.Skoro mam wybor...
wiec i tak uwazam ze to babki lepiej zawsze....szczegolnie jak chcesz o czyms pogadac.
Lekarz powinien wykonac te badania przed zpisaniem pigulek (plus jeszcze oczywiscie wywiad).Jesli tego nie robi,nie swiadczy to dobrze
facet czy kobieta??nie wiem,od poczatku jestem u kobiety terqaz bym sie chyba juz tak faceta az tak strasznie nie bala ale na poczatku nie dopuszczalam takiej opcji ze moglby byc to facet.Ale tak jak napisala Miltonia.Skoro mam wybor...
wiec i tak uwazam ze to babki lepiej zawsze....szczegolnie jak chcesz o czyms pogadac.
Aha Karol - czyli twierdzisz, ze kobiety sa glupsze i nie nadaja sie na lekarzy. Powiem to - zbieg okolicznosci. Trafialiscie na zle. Zarowno kobieta jak i facet konczy studia medyczne. Wiedza jest stala - to jest zalozenie. Teraz mowilem o podejsciu do pacjenta, o jego odczuciach.
I krzywdzacym jest stwierdzenie ze kobieta ginekolog jest do kitu bo nie zna sie na swoim zawodzie, Juz nawet nie chodzi o to czy jest mila czy nie tylko o umiejetnosci. Nie mozna tak uogolniac!
I krzywdzacym jest stwierdzenie ze kobieta ginekolog jest do kitu bo nie zna sie na swoim zawodzie, Juz nawet nie chodzi o to czy jest mila czy nie tylko o umiejetnosci. Nie mozna tak uogolniac!
Sylwia jesli chodzi o to co wlozyc to wydaje mi sie ze jednak lepiej jak wlozysz spodnice jak to juz ktos powiedzial nie bedziesz nago "latala" po gabinecie i na pewno psychicznie lepiej bedziesz sie czula majac cos na sobie, co do tych tabletek to sie nie martw ze przytyjesz ja tez tak myslalam a tu sie okazalo ze jeszcze schudlam moje samopoczucie sie poprawilo przed miesiaczka:P i wreszcie mialam regularne miesiaczki nic mnie nie bolalo itp wiec tabletki to naprawde zaden problem, nie martw sie my biedna kobietki musimy taka wizyte przejsc i juz trzymam za Ciebie kciuki
Smutno Ci...? a moze budyn?
Maverick pisze:Aha Karol - czyli twierdzisz, ze kobiety sa glupsze i nie nadaja sie na lekarzy. Powiem to - zbieg okolicznosci. Trafialiscie na zle. Zarowno kobieta jak i facet konczy studia medyczne. Wiedza jest stala - to jest zalozenie. Teraz mowilem o podejsciu do pacjenta, o jego odczuciach.
Mav nie mnie oceniac w tej dziedzinie wiedze kobiet , bo sie na tym kompletnie nie znam , natomiast wiem na pewno iz kobiety wolą ginekologów bo są lepsi , o co chodzi z tym "lepsi" trzeba juz kobiet zapytac , albo zrobic tescik o którym pisalem wyzej ! nie zmienisz tego Kobiety te dojrzałe ktore juz mialy nie jedną PANIA GINEKOLOG JAK I PANA GINEKOLOGA powiedza Ci ...wolimy panów ! to oczywiscie moje zdanie jak i moje swego czasu pzreprowadzone prywatne badania (to oczywiscie za duze slowo) male ?! :564:
Wtrącę swoje trzy grosze.. Może się powtórzę, bo wydawało mi się, iż mówiłam o tym już wcześniej.
Maverick... masz swoje racje, jak i Karol ma... tyle tylko, że Karol ma większą w tym względzie, iż się z nim zgadzam.
Sama zdołałam w ciągu jednego dnia odwiedzić trzy gabinety, 2 kobiety, jeden Pan. Pan ponad wszystko, jest lepszy... Nie może to stanowić reguły rzecz jasna, ale jedno jest PEWNE:
Kobieta jako lekarz może mieć naprawdę szeroką wiedzę (i nikt tego nie kwestionuje), ale do owej wiedzy dochodzą JEJ własne, osobiste doświadczenia..., które skołonna przedkładać na doświadczenia swojej pacjentki... Bywam krytyczna, jeżeli o ginekologów chodzi, i zauważyłam bardzo ważną tendencję... Pan Ginekolog cech uje się wysokiej klasy profesjonalizmem (jak niejednokrotnie Pani Ginekolog), ale także bezstronnością, większą delikatnością, i ... OBIEKTYWIZMEM... Wadę ma jedną, nie polecam dla kobiet rozpoczynających wizyty, nie polecam tym wstydliwym, albo po przykrych przejściach z lekarzami, gdyż wiem jak trudno czasami się przełamać. Taki stereotyp, skoro kobieta ma to samo co ja między nogami nie będzie się przykładowo... "zachwycać"- czysty komfort psychiczny...
Ciężko to zrozumieć, wiem, zwłaszcza mężczyźnie, ale kobieta która zaznała kilku problemów natury zdrowotnej (i nie tylko) zawsze Pan ginekolog okazał się po prostu lepszym. Tak wynika również z opinii moich znajomych
Co by jednak swoistej reklamy Panom nie robić i nie cukrować im za bardzo... wiadomym jest, iż każdy medal ma dwie strony. Od każdej reguły istnieje wyjątek.
I Panie są dobre, i Panowie są dobrzy (w różnym tego słowa znaczeniu i okolicznościach ) a tak poważniej... kiedy szala przechyli się na stronę Pań lekarek.. spieszę poinformować, jak na razie pozostaje zaufać opinii kobiet, mimo że jak do tej pory gram w pojedynkę. Może znajdzie się jakaś Pani co podziela mój (i nie tylko) punkt widzenia na Forum.
Maverick... masz swoje racje, jak i Karol ma... tyle tylko, że Karol ma większą w tym względzie, iż się z nim zgadzam.
Sama zdołałam w ciągu jednego dnia odwiedzić trzy gabinety, 2 kobiety, jeden Pan. Pan ponad wszystko, jest lepszy... Nie może to stanowić reguły rzecz jasna, ale jedno jest PEWNE:
Kobieta jako lekarz może mieć naprawdę szeroką wiedzę (i nikt tego nie kwestionuje), ale do owej wiedzy dochodzą JEJ własne, osobiste doświadczenia..., które skołonna przedkładać na doświadczenia swojej pacjentki... Bywam krytyczna, jeżeli o ginekologów chodzi, i zauważyłam bardzo ważną tendencję... Pan Ginekolog cech uje się wysokiej klasy profesjonalizmem (jak niejednokrotnie Pani Ginekolog), ale także bezstronnością, większą delikatnością, i ... OBIEKTYWIZMEM... Wadę ma jedną, nie polecam dla kobiet rozpoczynających wizyty, nie polecam tym wstydliwym, albo po przykrych przejściach z lekarzami, gdyż wiem jak trudno czasami się przełamać. Taki stereotyp, skoro kobieta ma to samo co ja między nogami nie będzie się przykładowo... "zachwycać"- czysty komfort psychiczny...
Ciężko to zrozumieć, wiem, zwłaszcza mężczyźnie, ale kobieta która zaznała kilku problemów natury zdrowotnej (i nie tylko) zawsze Pan ginekolog okazał się po prostu lepszym. Tak wynika również z opinii moich znajomych
Co by jednak swoistej reklamy Panom nie robić i nie cukrować im za bardzo... wiadomym jest, iż każdy medal ma dwie strony. Od każdej reguły istnieje wyjątek.
I Panie są dobre, i Panowie są dobrzy (w różnym tego słowa znaczeniu i okolicznościach ) a tak poważniej... kiedy szala przechyli się na stronę Pań lekarek.. spieszę poinformować, jak na razie pozostaje zaufać opinii kobiet, mimo że jak do tej pory gram w pojedynkę. Może znajdzie się jakaś Pani co podziela mój (i nie tylko) punkt widzenia na Forum.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2005, 16:44 przez Koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
heh...to bez znaczenia...idac do lekarza na prawde nie mysli sie o tym jakie to podniecajace ze ktos nas tam bedzie ogladal i dotykal
jesli lesbijki wolalaby kobiety to z tego wynika ze koboety heteroseksualne wola facetow...a pzrciez wcale tak nie jest...nie ma zadnej reguly...
lekarz to lekarz a nie potencjalny partner seksualny
jesli lesbijki wolalaby kobiety to z tego wynika ze koboety heteroseksualne wola facetow...a pzrciez wcale tak nie jest...nie ma zadnej reguly...
lekarz to lekarz a nie potencjalny partner seksualny
Ja już byłam u kobiety i to nie jednej.Także miałam styczność z 2 lub 3 mężczyznami w tym fachu,a potem znalazłam się w gabinecie "mojego" obecnego gienia.Wolę mężczyzn jako ginekologów.Z moich obserwacji wynika,iż są oni deliktatniejsi i bardziej kompetentni.Niewiem z czego to wynika,ale tak jest.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
A ja od początku chodze do kobiety ginekologa i jakoś nigdy nie natrafiłam na mało delikatną czy nienadającą się do tego zawodu. Wydaje mi się, że tutaj przede wszystkim zależy od człowieka a nie od tego czy to jest kobieta czy mężczyzna. Jeżeli jest się lekarzem z powołania i lubi się to co robi to wtedy będzie się dobrym lekarzem niezależnie od płci.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
karol pisze:Trinity!! cos nie stroisz z orkiestrą napisałas na calkiem inny temat :564:
A dlaczego napisałam na całkiem inny temat? Chciałam udowodnić, że zdanie iż "kobieta ginekolog jest gorsza od faceta ginekologa" może być nieprawdziwe. No i podałam tutaj na swoim przykładzie. Więc czemu to całkiem inny temat? Mysiorek jednak ma racje, że aby całkiem obiektywnym być musiałabym się wybrać do ginekologa faceta.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Mysiorek pisze:Trójeczko... i dobrze, że tak masz.
Ale opinię "obiektywną" miałabyś, gdybyś poszła "i tu i tu'.
A co by to wtedy byla za obiektywna opinia??? Zadna. Ja akurat sprobowalam isc kiedys do mezczyzny i juz na wstepie byl tak nieprzyjemny, ze nie zdazylam nawet zamknac drzwi od wewnetrznej strony, a juz wychodzilam . Ale nie twierdze, ze mezczyzni ginekolodzy sa chamscy, bo taki byl jeden. I kobiety i mezczyzni lekarze sa rozni, po prostu.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Ale nie twierdze, ze mezczyzni ginekolodzy sa chamscy, bo taki byl jeden. I kobiety i mezczyzni lekarze sa rozni, po prostu.
I właśnie to próbowałam przedstawić w mojej wcześniejszej wypowiedzi. Przede wszystkim to jakim jest się lekarzem zależy od tego jakim jest się człowiekiem a nie od płci.
Można powiedzieć, że kłócenie się o to kto jest lepszym lekarzem ginekologiem, facet czy kobieta to tak jak kłócenie się o to kto jest lepszym piosenkarzem. Każdy inaczej na to patrzy i nigdy nie dojdzie się do porozumienia.
Z moich obserwacji wynika,iż są oni deliktatniejsi i bardziej kompetentni.Niewiem z czego to wynika,ale tak jest.
Mona :564:
Co nie zmienia faktu ze stwierdzenie "faceci ginekolodzy sa lepsi od kobiet" jest do kit i nieprawdziwe.
Maveric... przeczytaj raz jeszcze proszę ( o ile Ci się chce ) mojego poprzedniego posta, starałam się choć troszkę udowodnić, że możesz się jednak mylić...?
Wiem słowo jak krem
To Ty przeczytaj mojego i sie nad nim zastanow. Jakie to powazne uogolnienie jest powiedizec ze faceci sa lepsi od kobiet! Tak po prostu nie mozna i koniec! Mozna powiedziec ze pan Y jest lepszy od pani X ale nie mozna uogolniac do calej plci! Bo zdazaja sie kiczowaci faceci i kiczowate kobiety! I z tego stwierdzenia wypadaloby ze nawet najbardziej kiczowaty lekarz - facet bedzie lepszy od najlepszej kobiety.Maveric... przeczytaj raz jeszcze proszę ( o ile Ci się chce ) mojego poprzedniego posta, starałam się choć troszkę udowodnić, że możesz się jednak mylić...?
To strasznei krzywdzace. gdzie Wasze rownouprawnienie i te inne duperele? Zeby to facet (ja) musial Wam (kobietom) przypominac o takich rzeczach.
Maverick... a czy ja uogólniałam? :570:
"Maverick... masz swoje racje, jak i Karol ma... tyle tylko, że Karol ma większą w tym względzie, iż się z nim zgadzam.
Ciężko to zrozumieć, wiem, zwłaszcza mężczyźnie, ale kobieta która zaznała kilku problemów natury zdrowotnej (i nie tylko) zawsze Pan ginekolog okazał się po prostu lepszym. Tak wynika również z opinii moich znajomych 001.gif
I Panie są dobre, i Panowie są dobrzy " ...
Przepraszam, że tak cytuję, ale uznałam, że się przyda...
Przyznałam Ci rację, przynajmniej po części...
Co nie zmienia faktu, iż ten fach (w mojej opinii) pozostawiam głównie Panom
Podobnie jak budowlańców, kierowców itd. itp. , gdzie również są wyjątki, i nie tylko.
Mam nadzieję, że się rozumiemy, więc Twoje zdrowie :564:
"Maverick... masz swoje racje, jak i Karol ma... tyle tylko, że Karol ma większą w tym względzie, iż się z nim zgadzam.
Ciężko to zrozumieć, wiem, zwłaszcza mężczyźnie, ale kobieta która zaznała kilku problemów natury zdrowotnej (i nie tylko) zawsze Pan ginekolog okazał się po prostu lepszym. Tak wynika również z opinii moich znajomych 001.gif
I Panie są dobre, i Panowie są dobrzy " ...
Przepraszam, że tak cytuję, ale uznałam, że się przyda...
Przyznałam Ci rację, przynajmniej po części...
Co nie zmienia faktu, iż ten fach (w mojej opinii) pozostawiam głównie Panom
Podobnie jak budowlańców, kierowców itd. itp. , gdzie również są wyjątki, i nie tylko.
Mam nadzieję, że się rozumiemy, więc Twoje zdrowie :564:
Wiem słowo jak krem
MAV NIE MOZE ZROZUMIEC IŻ TAKA JEST PRAWDA ! FACET JEST LEPSZYM GINEKOLOGIEM OD KOBIETY , BO TO KOBIETY TAK MÓWIA !! a Ty mozesz sie mówic co chcesz , nikogo to nie obchodzi , bo Ty tego nie jestes wstanie sprawdzic, bo nie jestres kobietą w srednim ,ze tak powiem wieku , która to z ginekologami jak i ginekoloczkami miala do czynienia ! i to róznymi i moze sie wypowiedzieć , A takie co mialy do czynienia w znacznej wiekszosci Ci powiedza iż facet ginekolog jest lepszy i co Bedziesz sie z nimi kłucił a prosze bardzo , tylko po co , w mysl jakiej idei ! chyba tylko po to zeby sie kłucić !
choc na piwo obgadamy to :564: :564: :564:
Zeby nie byc gołosłowny dodam , tu w moim miescie jak i osciennych sa i tacy i tacy ginekologowie , czyli Kobiety i Faceci , róznica jest taka ze do kobiety idziesz z marszu , wchodzisz i masz badanie do faceta musisz sie umówic telefonicznie miesiac wczesniej , to też chyba o czymś swiadczy , dalej mam Cie przekonywać nie maszw tym wzgledzie wiadomosci ani obyscia , bedziesz mial zone , a ona jakiekolwiek kłopoty bedziesz wiedzial wiecej
choc na piwo obgadamy to :564: :564: :564:
Zeby nie byc gołosłowny dodam , tu w moim miescie jak i osciennych sa i tacy i tacy ginekologowie , czyli Kobiety i Faceci , róznica jest taka ze do kobiety idziesz z marszu , wchodzisz i masz badanie do faceta musisz sie umówic telefonicznie miesiac wczesniej , to też chyba o czymś swiadczy , dalej mam Cie przekonywać nie maszw tym wzgledzie wiadomosci ani obyscia , bedziesz mial zone , a ona jakiekolwiek kłopoty bedziesz wiedzial wiecej